Spabehandelingen

Modder pakking

Modder pakking

Bij de Dode zee pakking geeft de verzachtende werking van naturel marine mud ontspanning aan het lichaam, verkrampte spieren komen los en stijfheid verdwijnt. Afsluitend na de bodyscrub en de modderpakking wordt een verzorgende bodylotion aangebracht.

€ 62,50  
   

Reserveren
Algen pakking

Algen pakking

De Zee algen pakking bestaat uit een behandeling met een bodypeeling waarna de zee-algenpakking wordt aangebracht. Deze is erg zuiverend. Afsluitend krijg je een lichaamsverzorging.

€ 57,50  
   

Reserveren
Body treatment

Body treatment

Bij body peeling en pakking beginnen we de behandelingen met de body peeling waarbij overtollige dode huidcellen worden verwijderd, wat zorgt voor een betere opname van verzorgingsproducten op de huid. Daarna wordt de pakking aangebracht en afsluitend krijg je een lichaamsverzorging.

€ 55,50  
   

Reserveren
  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.