Spabehandelingen

Bodypeeling

Bodypeeling

Bij Body peeling worden overtollige dode huidcellen verwijderd, wat zorgt voor een betere opname van verzorgingsproducten op de huid. Afsluitend krijg je een passend product voor je lichaamsverzorging.

Bodypeeling van 30 minuten € 32,50
   

Reserveren
Bodypeeling en pakking

Bodypeeling en pakking

Bij Body peeling en pakking beginnen we de behandelingen met de bodypeeling waarbij overtollige dode huidcellen worden verwijderd, wat zorgt voor een betere opname van verzorgingsproducten op de huid. Daarna wordt de pakking aangebracht en afsluitend krijg je een lichaamsverzorging.

Bodypeeling en pakking van 60 minuten € 52,50
   

Reserveren
Dode zee pakking

Dode zee pakking

Bij de Dode zee pakking geeft de verzachtende werking van naturel marine mud ontspanning aan het lichaam, verkrampte spieren komen los en stijfheid verdwijnt. Afsluitend na de bodyscrub en de modderpakking wordt een verzorgende bodylotion aangebracht.

Dode zee pakking van 55 minuten € 57,50
   

Reserveren
Frigi thalgo

Frigi thalgo

Deze behandeling is zeer geschikt voor iedereen die te kampen heeft met vermoeide en zware benen die vocht vast houden en waarvan de voeten en benen pijnlijk gezwollen zijn.

Frigi thalgo van 45 minuten € 45,-
   

Reserveren
Zee algen pakking

Zee algen pakking

De Zee algen pakking bestaat uit een behandeling met een bodypeeling waarna de zee-algenpakking wordt aangebracht. Deze is erg zuiverend. Afsluitend krijg je een lichaamsverzorging.

Zee algen pakking van 50 minuten € 52,50
   

Reserveren