1 hotel 2 hotelkamers

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Hotel Noord-Holland | Roompot Vakanties biedt u hotels op de mooiste locaties voor een compleet verzorgd verblijf!

1 hotel 2 hotelkamers

Marinapark Volendam
Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland
  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

Samen overnachten in nostalgisch Noord-Holland - Bekijk onze hotels in Noord-Holland!

Zelden zal u een Hollandser uitzicht hebben gehad dan vanaf een van de hotelkamers in Volendam. Vanuit de typische huisjes kijkt u zo het prachtige IJsselmeer op. Het hotel in Noord-Holland van Roompot op het vakantiepark is een mooie startplaats voor een ontdekkingsreis door dit oer-Hollandse vissersdorp. Ook eropuit in de rest van deze fraaie provincie aan zee vol natuurschoon en leuke dagtripjes is dankzij een hotelovernachting een geweldige ervaring voor het hele gezin.

Ouderwets Volendam
In het oosten van de provincie ligt Volendam. Het vissersdorp aan het IJsselmeer zit boordevol leuke oer-Hollandse bezienswaardigheden langs de bekende dijk. Ook aan mogelijkheden voor waterrecreatie op een van de nabijgelegen meren is zeker geen gebrek.

Direct aan het IJsselmeer ligt Marinapark Volendam. De comfortabele hotelkamers zijn geschikt voor 1 tot 2 personen. Als hotelgast kunt u gebruik maken van de aanwezige faciliteiten in het hotel in Volendam zoals het overdekte zwembad, de animatieprogramma’s en de diverse sport- en speelvelden.

Meer dan hotels in Noord-Holland
Het hotel in Volendam vormt een mooie uitvalsbasis om deze noordwestelijke provincie te ontdekken. Datzelfde geldt voor onze brede aanbod aan campings in Noord-Holland, vakantieparken in Noord-Holland, appartementen in Noord-Holland, stacaravans in Noord-Holland of chalets in Noord-Holland. Wilt u pas later een besluit nemen? Last-minute in Noord-Holland boeken is bij ons geen enkel probleem.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.