1 vakantiepark 3 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantievilla's in Noord-Holland | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 3 verblijven

Resort Duynzicht
Resort Duynzicht
Resort Duynzicht

Resort Duynzicht

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland
  • Luxe villa’s
  • Zee en strand
  • Natuurgebieden

Boek een villa in Noord-Holland bij Roompot

Roompot Vakanties biedt de mooiste vakantieaccommodaties en in het hele land kunt u de mooiste vakantiehuizen boeken. Voor een heerlijke ontspannen vakantie in de provincie Noord-Holland boekt u bij Roompot Vakanties een luxe villa in Noord Holland. In de provincie Noord-Holland heeft Roompot Vakanties keuze uit meerdere mooie vakantieparken, waarvan een aantal direct aan de Noordzeekust te vinden zijn. Heerlijk een dagje uitwaaien aan het strand, winkelen in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar, een bezoek aan de Zaanse Schans, het Zuiderzeemuseum of de kaasmarkt, er is genoeg te beleven als u een vakantievilla in Noord Holland reserveert.

Roompot Vakanties is altijd verrassend. Elk park is uniek en beschikt over eigen faciliteiten, verschillende types huisjes, hotelkamers of appartementen. Een vakantiepark in het teken van rust, een vakantiepark met uitdagende activiteiten voor kinderen of een vakantiepark dat kleinschalig is opgezet, alle soorten vakanties boekt u eenvoudig online via het Zoek & Boek-systeem op de website van Roompot Vakanties. In de provincie Noord Holland kunt u kiezen uit een van de vijf parken die allemaal ruim van opzet zijn. Kies voor een mooie villa in Noord Holland direct aan strand gelegen op het vakantiepark Resort Duynzicht of geniet van een luxe appartement in het Marinapark Volendam. De vakantieappartementen die u boekt in vakantieaccommodatie De Graaf van Egmont beschikken zelfs over een open haard. Het hele jaar door kunt u genieten van een luxe vakantie in Noord Holland op een van de mooie vakantiebestemmingen van Roompot in de provincie Noord-Holland.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.