Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

2 parken 23 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

In Groningen een bungalow huren

Roompot Bungalows in Groningen zijn elk jaargetijde te boeken. Of u nu hartje zomer een bungalowpark van Roompot bezoekt, of juist in de herfst, de bungalows zijn altijd beschikbaar. In de winter kunt u heerlijk bij de kachel zitten, een kop warme chocolademelk drinken en een film opzetten. In de zomer zult u er juist op uit trekken om mooie plaatsen te bezoeken in de omgeving. Ook de stad Groningen zelf is een ultieme plek om eens te zijn geweest. Hoewel het bekend staat als een studentenstad, zijn er volop terrasjes aanwezig en worden er ook het hele jaar door allerlei festivals georganiseerd. Breng zeker een bezoek aan de Martinitoren met zijn geweldige klokkenspel. In Groningen een bungalow huren is verrassend, ontspannend en veelzijdig. Een Roompot bungalow in Groningen is daarom zeker de moeite waard!

2 parken 23 Verblijven

Een bungalow in Groningen

Bent u ooit wel eens op vakantie geweest in Groningen? Nee? Dan is het hoog tijd om eens naar Groningen op vakantie te gaan! Deze schitterende provincie biedt namelijk volop mogelijkheden om heerlijk te kunnen ontspannen. U zult er de tijd van uw leven hebben en dat alles vanuit uw eigen bungalow in Groningen. Een vakantie in Groningen in een bungalow van Roompot belooft een spectaculaire tijd te worden: de ultieme mogelijkheid om te kunnen genieten en bij te komen van allerlei stress op uw werk. Een vakantiebungalow in Groningen van Roompot heeft alle faciliteiten in huis om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. En dan maakt het niet uit met hoeveel mensen u bent. Of u nu alleen bent, met uw gezin, of met vrienden; Roompot heeft de beste bungalows voor u geselecteerd!

Wanneer u in Groningen een bungalow huurt, bent u er zeker van dat u de tijd van uw leven zult hebben. Het is net alsof u een oase van rust binnenstapt. De bungalowparken van Roompot in Groningen zijn voorzien van alle gemak en comfort, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Vanaf de boeking zelf tot het moment dat u de deur van uw bungalow weer achter u dicht trekt, bent u verzekerd van een ontspannen vakantie, zodat u weer uitgerust naar huis zult terugkeren. Op de parken zijn diverse activiteiten te ondernemen die het verblijf een prettig gevoel geven. Ook uw kinderen kunnen zich er uitstekend vermaken en de animatieteams zullen bij uw kinderen een onvergetelijke indruk achterlaten. Boek daarom vandaag nog een bungalow in Groningen!

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.