Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 vakantiepark 3 Verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Chalet Gelderland| Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

1 vakantiepark 3 Verblijven

Samen vertoeven in gevarieerd Gelderland - Bekijk onze chalets in Gelderland!

Dat Gelderland van alle markten thuis is, mag gerust een understatement worden genoemd. Van het fluwelen natuurschoon op de Veluwe tot onvergetelijke dagjes uit naar de Apenheul of het Nederlands Openluchtmuseum; deze oostelijke provincie heeft voor ieder wat wils. Roompot laat u dit allemaal beleven vanaf de fraaie chalets in Gelderland op een van de vele vakantieparken die we in deze provincie rijk zijn. Ook op de parken zelf is zowel vermaak als ontspanning voor het hele gezin gegarandeerd.

Wild Epe
Tussen de Veluwe en de grens met Overijssel ligt Epe. Omringd door bossen vormt het dorp een mooie basis voor fiets- of wandeltochten in de omgeving. Avonturiers maken tijdens een wildspeurtocht kans om herten, reeën of zwijnen te spotten.

Ten westen van Epe ligt Bospark De Schaapskooi. De vrijstaande chalets, onder meer in kindvriendelijke uitvoering, zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het park biedt met een overdekt zwembad, verschillende sport- en speelvelden en animatieprogramma’s met Koos Konijn veel vermaak voor jong en oud.

Natuurrijk Beekbergen
Ten zuiden van Apeldoorn ligt Beekbergen. Het natuurschoon rond het dorp aan de rand van de Veluwe heeft door de jaren heen vele transformaties ondergaan en is vandaag de dag behoorlijk divers te noemen. Treinliefhebbers komen aan hun trekken bij Museumstation Beekbergen.

Aan de rand van de Veluwse bossen ligt Droompark Beekbergen. De verschillende typen chalets bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Het park biedt volop voorzieningen voor ontspanning en vermaak zoals een overdekt zwembad, sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en een traditionele sauna.

Recreatief Hulshorst
Tussen de Veluwe en het Veluwemeer ligt Hulshorst. Het dorp in de gemeente Nunspeet bevindt zich in een fraaie landelijke omgeving waarin enkele mooie landgoederen te vinden zijn. Ook het voormalig station van Hulshorst is een monumentale bezienswaardigheid.

Direct aan het Veluwemeer ligt Droompak Bad Hoophuizen. De diverse typen luxe en moderne chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Zowel op als naast het water is er volop recreatie te vinden zoals een overdekt zwembad, sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en de mogelijkheid om te windsurfen.

Aantrekkelijk Arnhem
Aan de zuidgrens van de Veluwe ligt Arnhem. De provinciehoofdstad biedt een breed palet aan activiteiten voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers met een gezellige binnenstad, stadspark Sonsbeek, Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

Net boven Arnhem ligt Droompark Hooge Veluwe. De comfortabele en sfeervolle chalets bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Op het park kunt u met uw gezin heerlijk genieten in het binnen- en buitenzwembad, op de verschillende sport- en speelvelden of tijdens de leuke animatieprogramma’s.

Bosrijk Otterlo
Ten westen van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Otterlo. Het esdorp vormt een mooie toegangspoort tot het fraaie Veluwse natuurschoon vol flora en fauna. Het Kröller-Müller Museum biedt een leuk cultureel uitstapje tussendoor.

Omgeven door het groen van de bossen ligt Droompark De Zanding. De diverse typen chalets zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Het park biedt volop ruimte voor vermaak met een natuurbad, een overdekt zwembad en diverse sport- en speelvelden. Ontspanning is te vinden in de traditionele sauna of tijdens het vissen.

Divers Nijkerk
Tegen de provinciegrens met Utrecht ligt Nijkerk. De stad in de Gelderse Vallei is omgeven door fraaie heidevelden, bossen en polders. De vroegere tabaks- en nijverheidsindustrie heeft z’n sporen nagelaten in het mooie historische centrum.

Aan het water van het Nijkerkernauw ligt Droompark Bad Hulckesteijn. De chalets op het nieuwe park bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Op het Nijkerkernauw zijn volop mogelijkheden voor waterrecreatie en op het park zelf zijn verschillende animatieprogramma’s en sport- en speelvelden te vinden.

Meer dan chalets in Gelderland
Zoekt u iets anders dan een chalet in Gelderland of wilt u elders in de provincie uw vakantie doorbrengen? Roompot heeft nog veel meer vakantieparken in Gelderland, campings in Gelderland en appartementen in Gelderland. Daar hebben we bovendien vaak nog mooie last-minute in Gelderland aanbiedingen voor u.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.