Roompot Marina

Op een van de mooiste plekjes aan de Oosterschelde ligt onze ruime getijdehaven. Vaar de haven binnen en geniet van de rust en de ruimte. Met alle aanwezige faciliteiten van de haven kom je niets te kort. Naast water en elektra voor elke ligplaats, zijn er verwarmde sanitaire voorzieningen en er is ook gratis internet. Kortom: de ideale plek om aan te meren.

De unieke ligging van de haven zorgt voor mooie dagtochten. Het vaargebied van Nationaal Park Oosterschelde biedt rust, ruimte en natuur. Zeehonden en bruinvissen spotten tijdens het varen is eerder regel dan uitzondering. Door de directe verbinding met de Noordzee, ontstaat er een unieke beleving onder én boven water. Honderden dieren en planten hebben hier een plekje gevonden. Van zeepaardjes tot garnalen en van mosselen tot sepia’s, je kijkt je ogen uit! Varen op de Noordzee ligt ook binnen handbereik. In 10 vaarminuten bereik je knooppunt 6.3 Roompotsluis.

Het beste van 2 werelden

Roompot Marina ligt naast Roompot Beach Resort, dat biedt vele voordelen. Een supermarkt met volledig assortiment, een zandkasteel bouwen op het strand of een hapje eten bij Beach Club Bestevaer. Gratis zwemmen in het zwemparadijs of een fiets huren om de landelijke omgeving te verkennen behoort ook tot de mogelijkheden. De kinderen vermaken zich uitstekend in de Kids Club met Koos en de tieners spelen de nieuwste games in de ChillZone. Sluit de dag samen af op de bowlingbaan en proost op een geslaagde vakantie!

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.