Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

Adres

Cape Helius

Nieuwe Zeedijk 1
3221 LZ Hellevoetsluis
Zuid-Holland
Nederland
+31 (0)181 - 330160

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Je kunt je auto parkeren bij je vakantieverblijf. Het is alleen toegestaan om te parkeren in de daarvoor bestemde vakken. 

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Vrienden en familie zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun vervoermiddel buiten het terrein parkeren.

Aankomst

Je kunt je accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heb je een hotelkamer geboekt? Deze is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Aanreizen is dagelijks mogelijk van 8.00 tot 21.00 uur. Indien je niet binnen de bovengenoemde openingstijden kunt aanreizen, verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)181 330 160.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Bij aankomst kan je automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt op het park en kan je doorrijden naar je vakantieverblijf. Hier kan je de Keycard gebruiken als sleutel van je verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot je vakantieverblijf
  • toegang tot het park
  • toegang tot zwemparadijs De Roompot in Kamperland
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Huurders van een appartement kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van je bevestiging ontvang je de sleutel van je appartement.

Wifi

Je kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland. Wanneer je in het bezit bent van een Keycard kan je hiermee tijdens openingsuren je toegangskaarten verkrijgen. Wanneer je niet in het bezit bent van een Keycard kan je je toegangskaarten ophalen bij de receptie. De toegangskaarten zijn geldig tijdens je vakantie en worden slechts eenmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart. Je toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig.

Vertrek

Je wordt verzocht op de vertrekdag vóór 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. Verblijf je in een hotelkamer, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.