Reviews

8.7

Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 7081 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.8
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.4
  • Schoonmaak
    7.3
  • Supermarkt
    7.9
  • Vakantieverblijf
    8.1
  • Zwembad
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.5

Bekijk 7081 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
net park en vriendelijke medewerkers
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Violetta Leenen
Datum: 17 juni 2024
Ondanks dat het weer wat wisselvallig was, hebben we enorm genoten van ons verblijf in een van de Tiny houses. We hebben ons verbaasd dat alles wat we nodig hadden in het huisje geboden werd. Jammer dat de midweek zo vlug omgevlogen was, we kijken al uit naar een volgende keer! groeten vanuit Limburg, Violetta.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Louis Willemse
Datum: 17 juni 2024
Het was een heerlijk werkend maar de meubels zaten vol hondenhaar. Dat was duidelijk niet schoongemaakt. Wij hadden ook een hond bij maar die mocht niet op de meubels en een doodle verhaart niet. Dus vies om hondenhaar van een ander te zien op alle meubels buiten en binnen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    1.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    2.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Mildred Awad
Datum: 17 juni 2024
Locatie. Mooi huisje. Perfecte ligging. Schoon. Ruim. Dit laatste geldt voor het gehele oark. Leuke omgeving!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
Prachtige omgeving vlakbij het strand heerlijk!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Mandy Struijk
Datum: 17 juni 2024
Vorig jaar hadden we 35 graden dus toen was de overall sfeer heel anders desalniettemin hebben we weer genoten van dit verblijf. Het is een mooi park en vooral de beach lodge die wij kiezen maakt je verblijf special. Jammer dat koos er op vrijdag niet is ( we waren er maar 2.5 dag ) en het blijft lastig dat het meerendeel Engels praat ( vooral voor onze dochter van 4 ) Je merkt dat het park nog jong is en alles is hip, schoon en super! We komen volgend jaar graag weer 👍
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Jan Bertens
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
Heel prettig verblijf gehad! Zeer proper huisje, prachtig zwembad en veel speeltuinen rond het strand. Eventueel net wat meer grotere kleedkamers voorzien in het zwembad. We komen zeker terug!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Anthony Verhofstad
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Judith Van Hemert
Datum: 17 juni 2024
Het was een heerlijk week vakantie en lekker genoten zullen het zeker bij andere aanbieden zo mooi park en veel voor de kids te doen en lekker naar het strand toe
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Henk Kliffen
Datum: 16 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024
Goed
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: C.P. Heijstek
Datum: 15 juni 2024
Toplocatie, schone huisjes die van alle gemakken zijn voorzien, goede pannen , goede keuken inrichting, heerlijke bedden ! Heel rustig park , zeker niet voor het laatst geweest !! Positief verrast
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: CJ Vlaanderen
Datum: 15 juni 2024
Accommodatie netjes en schoon, alles aanwezig wat nodig is. Terrasstoelen waren niet schoongemaakt, zaten vol met spinnenwebben enz… geld ook in de nok van de accommodatie. Verder keurig verzorgd. Vakantiepark ook netjes en schoon.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Ada Cleiren van der Waal
Datum: 15 juni 2024
heerlijk park met veel mogelijkheden maar men ag wel eens wat meer aandacht besteden aan de buitenkant van de huisjes als het gaat om spinnewebben, stofnesten, vieze ramen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juni 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    4.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Cynthia Pot
Datum: 15 juni 2024
Heerlijke vakantie gehad. Mooi park, goede voorzieningen. Mooi huisje van alle gemakken voorzien. Top locatie.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: J Klumper
Datum: 14 juni 2024
We hebben het prima naar onze zin gehad op het vakantiepark. Wat we misten in de woning waren overgordijnen en in ieder geval voor alle ramen beneden goede vitrage, voor de privacy. Wat ons betreft mogen de tuinen ook wat meer privacy bieden, de afscheidingen tussen de tuinen mogen wel wat meer hogere begroeing krijgen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Erg fijne vakantie gehad! Ik hou ervan als het schoon is en netjes (ook omdat mijn kinderen nog over de vloer kruipen). Daarnaast leuke voorzieningen voor de kinderen en dichtbij het strand. Genoten!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Aaej Vlaminckx
Datum: 14 juni 2024
Het is een super park. Alleen het onderhoud laat echt te wensen over soms. Zoals aangegeven is het niet fijn als je erachter komt dat er bloedsporen in de gordijnen zitten.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Bram Lengkeek
Datum: 14 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Wij hebben een prima verblijf gehad, ons huis was schoon de toiletten waren schoon maar er hing een erge rioollucht. jullie geven aan duurzaam te willen zijn maar het duurde heel lang voordat je in de douche warm water had, dat is zonde. tevens vond ik de inhoud van de keuken erg minimaal voor zes personen. niets van bakjes om iets op te bergen. geen broodrooster, weinig pannen, onderzetters voor op tafel pannen. De kasten in de slaapkamer zijn ook niet erg praktisch ingericht, je kunt nog geen jurk ophangen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Rene En Janet Van Galen
Datum: 14 juni 2024
Goed bevallen
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Een gezellig , goed onderhouden park dicht bij het strand . Een aandachtspunt is dat de infraroodsauna in het wellness huisje niet goed schoongemaakt wordt en ruikt naar zweet dus misschien moeten jullie daar iets mee.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Edwin Jansen
Datum: 14 juni 2024
Brandalarm is s ochtends vroeg 2x afgegaan, duurde erg lang dat adequaat op gereageerd werd. Wat ons bevreemde dat alle melders zijn weggehaald, en pas na ons vertrek worden terug gehangen. Dat doet wel over bedenkingen over brandveiligheid.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.