Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe lodges en villa's
  • Nabij zee en strand
  • Dicht bij Brugge

reviews

8.5

Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 11783 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11783 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Luxe vakantie op een heel mooi en sfeervol park!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim opgezet park dicht bij mooi natuurgebied en strand.
9
Naam: Sandra Kock
Datum: 30 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Wil van Berkum
Datum: 30 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Personeel rijdt erg hard over het terrein
9
Naam: Marleen Snel
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad! Een mooi, schoon en zeer nieuw park. Fantastisch nieuw, luxe huisje (8 persoons de luxe). Het strand ligt om de hoek. De plaza voorziet in alles wat je nodig hebt. Hier kom je voor je rust en om te relaxen!
9
Naam: Jill van t Geloof
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben echt genoten van het huis en het zwembad en de binnen speeltuin. Het huis was alleen echt heel vies. Wij hebben dit ook gemeld. Onze voeten waren zwart na een half uur binnen te zijn. Overal lag zand, zelfs in de opgemaakte bedden en er lagen haren in de badkamer kasten. Het park is verder prachtig opgezet. Personeel in het zwembad was onvriendelijk en de glijbaan in de binnenspeeltuin gevaarlijk zo hard dat deze gaat.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk opgezet park.
10
Naam: Rosalie van den Broek
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend op uw park in een prima huis gehad. Gezellig met 8 volwassenen en 8 kinderen. De melk en kwark stonden al in de koelkast! Dat is een hele fijne service. Dit gaan we vaker doen bij Roompot !!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn verblijf gehad op dit park!! Erg mooie huizen en mooi park.. heerlijk zwembad en leuke glijbanen voor de kinderen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mn dochter miste bij het indoor speelpark of ergens anders op het park een trampoline. Maar wat hebben we genoten! Oma van 86 was heel blij met de geleverde diensten van comfortzorg.
10
Naam: Joris Gernaey
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Filip Tack
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super vakantie met kleine kinderen, daarvoor doe je het ook als grootouder.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk weekend gehad, de kinderen hebben genoten en wij ook! Leuk animatie team! 2 puntjes waar we tegenaan liepen waren: zwembad water was erg koud. En we moesten door de regen plassen heen om in het huisje te komen. Verder zijn we heel positief over het park!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi, goed verzorgd park. 10 persoons huis van alle gemakken voorzien.
10
Naam: Kay
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel prettig verblijf. Geen wachttijd met inchecken, geen wachttijd met uitchecken. Alles ziet er perfect onderhouden uit en de locatie is perfect zo aan het strand. Bedankt voor het prettige verblijf.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park en fijne bungalows. Heerlijke vakantie week gehad. Helaas een minpuntje dat het huisje slecht was schoongemaakt
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een prettig verblijf gehad. Veel te kort uiteraard. Enige opmerking was dat we sommige lampen niet aan en/of uit kregen.
10
Naam: Britt Van Broeckhoven
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super vakantiepark! We komen zeker terug maar met kids 😉
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Richard Spons
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heel prettig ervaren
9
Naam: Lisanne Verheijen
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk park! Alles aanwezig echt een aanrader
10
Naam: Ruby Hagenaars
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad in een luxe vila! Prachtig park met leuk zwembad en dichtbij het strand.
8
Naam: Inge
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Tuin/terras was wat overspoelt door de vele regen Ik miste heel erg een hal of overdekt stuk bij de ingang van ons huisje met een kleintje en jullie schelpen padjes en de regen niet fijn dat je dan geen hal heb en meteen je woonkamer in stapt. Het verwarming systeem vonden we ook niet fijn een dikke ventilator in de slaapkamers die zelf weer aangingen om half 6 en op de bank zat je soms letterlijk met wapperend haar dan weer koude lucht dan weer warm niet goed te regelen. Jammer dat veel personeel door de rust zelf ook niet echt actief hielpen. Ook veel Engels sprekende personeels leden. Fijn dicht bij het strand mooi park fijn zwembad
9
Naam: Ineke Hoefnagel
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Smalle bedden waardoor mijn kleinkinderen ( 2 en 4 jaar) er allebei uitgevallen zijn.
9
Naam: Mitchel
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een hele fijne week gehad! Perfect mooi, schoon en luxe huisje. Het zwembad was heerlijk, vooral de glijbanen waren heel geliefd. De klantvriendelijkheid was top en de sfeer van het park heel goed. Tips: - we mochten niets reserveren bij de fietsverhuur. Wat lastig is met een grote groep. We hebben uiteindelijk e-bikes gehuurd, helaas maar 4 aangezien de rest kapot was. Van de 4 waren er 2 waarvan de accu maar 1,5 uur mee ging. Erg jammer! - de sluitingstijd van de snackbar is 17.00 uur, redelijk vroeg! Helaas deed de QR code het niet in het kastje maar mochten we telefonisch ook geen bestelling doorgeven via de receptie of service point.
4
Naam: Saskia Wijnen
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Scheur in het raam, cv werkte niet waardoor we een gehele middag/ avond in de kou hebben gezeten. Tv werkte slecht. En hulp van service point was onder de maat. In de woonkamer zaten meerdere vlekken op de muur.
Hartelijk bedankt voor het invullen van onze enquête. De feedback kunnen wij goed gebruiken om onze service en gastvrijheid op het park en Roompot breed te verbeteren. We vinden het jammer om te horen dat de schoonmaak en onderhoud van de accommodatie niet helemaal in orde waren. Onze excuses hiervoor! Uiteraard hoort de accommodatie in orde te zijn. We bespreken uw opmerkingen met het parkmanagement, om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Goed dat u hiervan ter plaatse melding heeft gemaakt. Service staat hoog bij ons in het vaandel. We vinden het jammer om te horen dat u dit niet zo heeft ervaren. We nemen dit zeker mee in onze terugkoppeling richting het park. We hopen u nogmaals te mogen ontmoeten bij één van onze Roompot parken. Er valt nog zoveel meer te ontdekken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje was qua grootte prima. Jammer dat de vloer, gordijnen en de afzuigkap slecht schoon waren. Verder ontbrak het kinderbed bij aankomst, werd opgehaald bij de receptie . Bedje was stuk en er kwam nog een andere. Zwembad en horeca was prima. Medewerkers waren wel bereid je te helpen en waren vriendelijk, bij de receptie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad. Met alle gemakken van thuis! Heerlijk vanuit het strand zo op de bank! We hebben genoten!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.