Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe lodges en villa's
  • Nabij zee en strand
  • Dicht bij Brugge

reviews

8.5

Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 9637 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 9637 reviews

10
Naam: Marielle van de Vorst
Datum: 6 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een zeer mooie plek om te verblijven. Prachtig park met fijne voorzieningen. De service en vriendelijkheid van personeel is ook prima in orde!
10
Naam: Iris De Coeyer
Datum: 6 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Eerste u druk was al super. Mooi huisje, proper, super dat het tuintje afgemaakt was zodat onze honden vrij konden buiten lopen. Heel rustig omgeving. Niet ver van het strand.. Wel jammer dat het meer op een auto park lijkt Dior de vele autos die geparkeerd staan aan het huis. Max. 1zou voldoende zijn. De supermarkt is eerder beperkt maar daarom zeker niet slecht. Vers en kwaliteit. De Centrale ruimte is aangenaam om te vertoeven. Iedereen heel vriendelijk. Het restaurant was zeer lekker. We komen zeker en vast terug!!!!! En we gaan deze locatie ook zeker aanbevelen!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De rust s avonds op het park.
9
Naam: M. van Hoeck
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hebben genoten . Voor herhaling vatbaar
8
Naam: A. van Oudenaarde
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben erg genoten en het was goed verzorgt.
8
Naam: Maaike Trautwein
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, goede service en vriendelijke medewerkers. Het bed echter was vreselijk hard met als gevolg pijnlijke ribben en schouders. Het eten in het restaurant is prima en het is er schoon. Ook het zwembad is schoon en heeft geen gladde tegels.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig park ruime huis Volop serviesgoed en alles is er Gewoon top
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben heel erg genoten van ons kort verblijf. De ligging vonden we ideaal. Veel mogelijkheden met de kinderen. Alleen het restaurant op zaterdagavond is tegengevallen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Leonneke van der Voort
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park op prachtige lokatie vlak aan zee. Mooi en opvallend schoon zwembad, groot en met leuke glijbanen. Overige faciliteiten ook goed in orde: gezellige supermarkt met veel lokale producten, leuke binnenspeeltuin. Wij verbleven in een nieuwe lodge, ideaal gelegen aan de speeltuin en slimme en fijne inrichting. Hygiene was op het hele park dik in orde en personeel vriendelijk en behulpzaam. We hebben een hele fijne week gehad en komen graag nog eens terug!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we waren aangenaam verrast door de properheid, de uitstraling, de ligging van het vakantiepark (brugje rechtstreeks naar de dijk). We komen volgend jaar zeker terug.
8
Naam: Piergiorgio Occhipinti
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ligging, netheid, schoonheid, professionaliteit, enz. enz. Fantastisch!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Lutgart Roose
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer fijn verblijf gehad, rustige sfeer,privacy, mooie villa. Mooie tuin. Bediening restaurant was oké, alleen jammer dat het personeel geen Nederlands spreken ook niet in de winkel, want soms tot moeilijkheden sprak
9
Naam: Ary Boere
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een goed onderhouden, overzichtelijk park met duidelijke bewijzering.
9
Naam: Henny Antonissen
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De ligging van het park was voor ons perfect, op loopafstand naar het strand, je kan fietsen in de mooie omgeving, leuke dorpjes en steden dichtbij om heen te gaan en voor gezinnen zit er genoeg op het park zelf: een mooi zwembad met drie glijbanen, indoor speeltuin voor als het bijvoorbeeld regent, animatie voor de kinderen, midgetgolf etc . Wij hebben als gezin met jonge kinderen een top tijd gehad en raden het zeker aan. Ook onze accommodatie was perfect.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben 2 heerlijke weken gehad. Prima onderhouden verblijf en van alle gemakken voorzien. Het is een groot park, maar dat merk je niet echt. Het is ideaal dat je via de loopbrug naar het strand kan. Na de eerste week verblijf, kregen wij schoon beddengoed en keukendoeken. Ideale locatie om uitstapjes te maken naar Brugge en Knokke. Wij komen zeker nog een keer terug.
10
Naam: Theo Stappers
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles helemaal super!!!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtig park echter zeer slecht schoongemaakt. Ook erg jammer dat er geen traphekje aanwezig was boven (terwijl ik met 3 kleine kinderen geboekt heb). Ook erg veel geld voor wat je krijgt. 2x voorkeur opgegeven. Dit is erg duur! Overal hondenharen en de bank was 1 grote zandbak. We moesten dus zelf eerst heel veel schoonmaken voordat we ons konden installeren er zat zelfs nog koffie in het koffiezetapparaat! Dit vond ik echt een minpunt!!!!! Er was door iemand van ons een armbandje kwijtgeraakt in het zwembad. De badmeester wist dat dit armbandje gevonden was want hij kon vertellen welke naam/datum etc op dat armbandje stond. Helaas konden ze het niet meer vinden bij gevonden voorwerpen!!!! Hoe dit mogelijk is is mij een raadsel!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas was de prijslijst van de snackbar op de app achterhaald en klopte dus niet meer, de informatie over het bestellen met de qr-code was ook incorrect. In de supermarkt was de kwaliteit van fruit, tomaten en andere groenten grotendeels ver beneden pijl! Bij de servicebalie werd ik geholpen door een jong meisje dan totaal niet ter zake kundig leek, naast me kwam iemand anders met dezelfde klacht en was daar binnen 5 minuten weer weg terwijl ik zeker een kwartier heb staan wachten en uiteindelijk nog verkeerde informatie kreeg.... gelukkig kwam iemand anders helpen om te zorgen dat het toch goed kwam.
10
Naam: Mike Janssens
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een mooie vakantie gehad die veel te snel gedaan was.
10
Naam: Guy Smeets
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fantastisch
10
Naam: Corrina en Jerome Spaanjaars
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super fijn echt genoten van ons verblijf!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Supervakantie door een top verblijf bij jullie. Goede locatie, alles heel duidelijk. Als ik iets minder moet zeggen is het een traphekje voor kleine kinderen op de bovenverdieping.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.