Adres en reisinformatie

Adres

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Zeedijk 24
4504 PN Nieuwvliet-Bad
Zeeland
Nederland
+31 (0)117 - 372300

Reisinfo

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Een deel van de vakantieverblijven beschikt over een privé oplaadpunt. Deze verblijven kun je met voorkeur boeken. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar. 

Openbaar vervoer

Mocht je met het openbaar vervoer willen komen, houd dan rekening met de lange loopafstand van de bushalte naar het vakantiepark.

Vanaf het treinstation Vlissingen kan je verder reizen met de veerpont 'Westerschelde Ferry'. Wanneer je het station uit loopt bevindt zich aan de linkerzijde de veerpont met ticketshop. Na te hebben genoten van de overtocht kom je aan in Breskens en kan de reis worden vervolgd met de haltetaxi. De haltetaxi is te herkennen aan de blauwe kentekenplaat en de haltes aan de sticker ‘HALTETAXI’ op het haltebord. De haltetaxi rijdt niet volgens een dienstregeling en dient minimaal twee uur van tevoren gereserveerd te worden. Bel hiervoor naar 088-2358000. In de haltetaxi is het mogelijk om contant of met een bankpas te betalen. OV-chipkaarten of abonnementen gelden niet voor de haltetaxi. Stap uit bij de halte 'Bad, Nieuwvliet'. Vanaf de halte is het ongeveer 22 minuten lopen naar Beach Resort Nieuwvliet-Bad.

Plan je reis via 9292.

Vind hier de benodigde informatie over de haltetaxi. 

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur en op maandag tot 18.00 uur. Je kan voor 16.00 uur gebruik maken van de faciliteiten op het park of de omgeving ontdekken. Ben je met de auto? Dan verzoeken we je vriendelijk om de auto alvast bij de accommodatie parkeren.

Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van het Service point? Meld dit dan vooraf aan het Service point via telefoonnummer 0031 (0)117 372 300.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.