Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 18254 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 18254 reviews

7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Diverse technische mankementen in het huisje. Na melden ervan werd wel snel actie ondernomen. Verder prima.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wij hadden n0 119. mooie woning goed gelegen, maar....Wij zij redelijk slecht ter been en moesten door plassen en blubber al onze bagage naar het huis dragen terwijl dit huis heel goed bereikbaar is met de auto. Ik zou bijv. even de paaltjes weghalen gedurende 2 uur, zodat iedereen even in- en uitladen kan zonder problemen
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi modern onderkomen. Met een gezellige sfeer
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Groot veel voorzieningen maar 1 uitgang met hond niet zo fijn.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf, maar huisje had schoner gekund
3
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Onduidelijkheid mbt mogelijke early check-in. Daarbij weinig flexibiliteit van de medewerkers. Accomodatie is gedateerd op veel punten. We hebben daarbij amper een oog dicht gedaan door een verwarmingssysteem wat veel lawaai maakt s nachts. We hadden geboekt ivm een verbouwing thuis, deze was eerder klaar dus zijn we na 2 nachtjes weer vertrokken.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Simone Smit
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ik ging er alleen heen om even bij te komen van mijn rottige dagen die ik achter de rug had, ik ben 58 jaar en was daar alleen en heb alleen maar tv gekeken en ontspannen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Annemarie van Ooij
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dank voor het heerlijke rustige verblijf. Weer helemaal ontstresst naar huis.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super
9
Naam: G.J Vries
Datum: 24 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede bedden. Heerlijk rustige omgeving en vriendelijk personeel.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Ton Kers
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
AL MET AL REDELIJK
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie nieuwe lodge
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer slechte weg naar de parkeerplaats en t huisje toe. Veel kuilen,slechte afwatering. Veel modder.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi Huisje. Gezellige uitstraling en een mooi rustig park. Geen overlast ervaren van omliggende huizen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lodge 602 buren waren wel gehorig ondanks dat het vrijstaand is.
10
Naam: Ida Metselaar
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De nummerborden langs de weg zouden licht moeten hebben het is niet duidelijk in het donker, De wc en douche zijn erg klein voor 6 personen De poort sluiten om 11 uur is erg vroeg, dan moet je naar je verblijf lopen is best ver weg zonder verlichting bij het afgesloten gebied er staan daar geen lantaarns! De receptie belde voor de sleutels in een kluisje te doen wegens late incheck dat was erg fijn! De ligging is dichtbij Eindhoven
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles was perfect in orde, alleen de verlichting op het park liet te wensen over, die was slecht. Savonds met de hond wandelen, was een uitdaging.
8
Naam: P Wijs
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend doorgebracht met vrienden en honden. Omgeving in herfst prachtig vanwege bosrijk gebied. Huisje eenvoudig maar alles aanwezig, goede bedden. Combi magnetron werkt wel maar oven zou makkelijker zijn.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wederom een heerlijk weekend gehad op dit park. Helaas hebben we 3 keer zonder cv en warm water gezeten. Ondanks de snelle service was het jammer. Verder met stip bovenaan, het animatieteam is echt leuk en vriendelijk, mijn complimenten! We komen zeker weer terug!
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Parkeerplaats bij huisje 607 is voor smart of mini dit is veroor,aantal dat eigenaar een hekje geplaatst heeft wat nog wel anderhal e meter meer de tuin in mag,
Hartelijk bedankt voor het invullen van onze enquête. Wat vervelend om te lezen dat de parkeerplaats bij de accommodatie niet helemaal naar wens was. Fijn dat u dit aangeeft, wij staan altijd open voor verbeteringen. Graag tot ziens bij één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9 omdat er schimmel zat op slaapkamerdeur. Niet gemeld..zelf schoongemaakt👍 Meestal krijgen jullie een 10..want het verblijf reserveren etc etc is altijd zeer goed
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis waarschijnlijk niet gedweild, snoepjes op de grond in een slaapkamer, voor de rest prima.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
enige vervelende was dat we na 23:00 uur het park niet meer op konden komen met de auto. er is namelijk geprobeerd in te breken in één van onze autos. om dat te verkomen heb ik de volgende dag maar de intercom gebruikt om binnen te komen werdt dood leuk gezegd dat kan je met verzekering regelen zoals normaal. nou ik verkom liever dan genezen. maar dat ter zijde, was derest van het verblijf heerlijk net zoals afgelopen keren
7
Naam: Jacqueline Lakerveld
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtig gelegen park. Ik denk vooral in de zomer een prima plek om op vakantie te gaan. Mooie omgeving, Vriendelijke medewerkers. De huisjes vind ik wel erg klein voor zes volwassenen.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.