Reviews

8.3

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4157 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    7.6
  • Service point
    8.3
  • Schoonmaak
    7.2
  • Supermarkt
    7.6
  • Vakantieverblijf
    7.6
  • Zwembad
    6.7
  • Gastvrijheid
    8.4

Bekijk 4157 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
Het was een prima verblijf. zeker voor herhaling vatbaar. Maar de gehuurde fietsen waren niet top. Ze hebben dat wel op een mooie manier opgepat
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Christof
Datum: 23 mei 2024
De afgelegen ligging van de chalet en de rust waren zalig!!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024
De douches in de safaritenten zijn erg donker. Sowieso zou meer licht in die tenten fijn zijn om te lezen of om s avonds nog op de veranda te zitten (lezen). Nu zou je daarvoor een hoofdlamp mee moeten nemen. Weinig speeltuinen verspreid door het park. het zou fijn zijn als er ook een speeltuin komt die niet vlakbij het water is, zeker voor jongeren kinderen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: H. Scholtes-Sijs
Datum: 22 mei 2024
We hebben een heerlijke midweek gehad en waren zeer tevreden met ons huisje en het park. Geen gebruik gemaakt van de faciliteiten op het park.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Jan van Beek
Datum: 22 mei 2024
Vriendelijke medewerkers/medewerksters. Bij een probleem word er echt naar je geluisterd en komen ze om het probleem op te lossen. Alleen het onderhoud aan het sanitair kan beter. Hierbij moet je denken aan ontbrekende afwerking rond de deuren en diverse kitnaden die er half tot helemaal uitliggen. Ver het gat voor het afvoeren van het chemisch toilet is te groot want de dop van de tank kan door het gat vallen. Misschien is het verstandig om een plankje te maken om de dop en andere dingen van de tank op te leggen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Mooi opgezet park en prachig in de bossen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Mooi verblijf en vriendelijke van het personeel
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
bedden waren niet best, je lag in een kuil. toilet heeft een hele vieze lucht. Verder hebben wij ons prima vermaakt en erg genoten van het verblijf op het mooi park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    4.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Tamara Van Tussenbroek
Datum: 21 mei 2024
Een heerlijke aantal dagen doorgebracht op het park. Door onszelf verkeerd gelezen informatie waren we een half uur te vroeg bij ons huisje. Ons zoontje van 4 maanden had voeding nodig en het was heen probleem het huisje eerder te betrekken. Jammer is wel dat je niet bij het huisje zelf de auto kunt uitladen, dus met spullen voor een heel gezin steeds heen en weer lopen. Het huisje zelf was schoon en netjes! Een bezem werd door ons gemist om bv het terras even aan te vegen. Qua faciliteiten alleen gebruik gemaakt van supermarkt en restaurant. Supermarkt was klein maar alles voor de vergeten boodschap. Restaurant was goed, waren er in eerste instantie voor wat drinken maar mochten blijven zitten om ook wat te eten. Personeel was vriendelijk en netjes! Pizza werd vers gemaakt en gebakken. Voor het toilet werden we verwezen naar de kidsclub die aangrenzend was. Deze waren niet erg hygiënisch en zouden meer aandacht mogen hebben. Verder een prima park in mooie omgeving.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Heerlijke huisjes in een mooie bosrijke omgeving. Genoten van de omgeving en de service van de dame op het boekingskantoor. Mindere ervaring met het personeel van de snackbar.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    4.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Edwin Zandstra
Datum: 21 mei 2024
Fijn park en mooie locatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
Ontspannen
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
Het park zag er goed uit veel vernieuwd
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
leuk park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Fam. Brands
Datum: 20 mei 2024
Verblijf 3 mei tot 10 mei 2024. Na de eerste recensies over de hygiëne te hebben gelezen op zoover, maakte ik mij een beetje zorgen. Deze waren echter nergens voor nodig. Het huisje was net en schoon. Ook een groot huisje. Voorzieningen prima. Mooi ruim opgezet park. Prachtig strandje, wandelpaden, restaurant en Game Zone. Vriendelijk personeel. Zwembad waren technische problemen mee, maar dit werd top opgelost. We mochten die dag naar een zwembad in de buurt 😃. We vonden de bedden heerlijk slapen. Lekker uitgerust en toch veel gedaan in de omgeving van het park. Kortom voor herhaling vatbaar!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Laura van der Plaats
Datum: 19 mei 2024
Een heel fijn en mooi park. Prachtige omgeving. Goed toegankelijk en het huisje netjes. Ik zou alleen een WhatsApp nummer of ed zien waar je evt storingen kan doorgeven na sluitingstijd. Nu kon ik nergens vinden en dat is toch wel vervelend.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: S.Mens
Datum: 18 mei 2024
Bij aankomst weinig tot geen uitleg / informatie zoals wij gewent zijn van andere verblijven/ locaties. De keypas deed het bij slagboom niet, medewerker kwam na vele malen te hebben geprobeerd binnen te komen zijn hulp aanbieden. Bleek het al een langlopend probleem te zijn. Als dit was aangegeven hadden we wat meer begrip voor de situatie. Aangezien we na het halen van een maaltijd buiten het park deze ondertussen flink was afgekoeld omdat we weer het park niet op konden en ze vrij laat reageerde op de bel. Op de locatie bleek rondom een school geplaatst te zijn, handiger om deze achterin ( deze huisjes waren allemaal leeg) te plaatsen zodat zij en wij op onze manier de vakantie konden invullen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    5.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Heerlijk verblijf,comfort van wc en douche( in eigen onderkomen )
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: C.J.M. Kools-Huffmeijer
Datum: 17 mei 2024
Wij hadden een top Tiny huisje, goede bedden en interieur. Fijne badkamer prima huiskamer met TV en wifi met keuken, ook de keukenuitrusting alles was er. De ligging was heel mooi en rustig , genoeg privacy. Park werd netjes door een bedrijf onderhouden. Vriendelijk personeel. Dit park is een aanrader voor rust , Heerlijk restaurant prijs/ kwaliteit goed en overal vriendelijk personeel. Ook de omgeving is goed voor mooie fietstochten of wandelingen. Mijn man en ik hebben genoten! En komen zeker hier terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Henk Geleijns
Datum: 17 mei 2024
Wij hebben genoten van ons toch wel gedateerde woning 257.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Wij hebben het verder goed gehad ,maar vonden het wel steeds onpersoonlijker worden zonder inchecken.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Voor het eerst te gast op Wolfsven. 4 dagen verblijf in super mooie Lodge. Kontakten met medewerkers erg vriendelijk en terzake kundig. Dit park zeker aan te bevelen aan anderen. Voor ons was het top. Vooral ook va
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Roel De Bruyn
Datum: 17 mei 2024
Mooi en schoon huisje. Wij vinden dit een mooi en groot park. Waar wij heerlijk hebben kunnen wandelen(mede door mijn heupoperatie van 3 maanden geleden) hebben wij toch heerlijk kunnen genieten van het park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Richard Kocken
Datum: 17 mei 2024
Goede ligging van huisje 437 en fijne parkeerplaatsen. Hopende dat de komemde 5 weken dit geëvenaard wordt...dus toppie
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Betty Van Hoof
Datum: 16 mei 2024
Prachtig park met bosgevoel
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Bjorn Willems
Datum: 16 mei 2024
Vakantiepark ligt rustig gelegen , veel groen , netjes onderhouden. Het meer is een extra troef. Huisjes waren mooi en praktisch ingericht, mooi terras. Genoeg te doen , heel mooie onderhouden minigolf. Vriendelijke bediening in restaurant/bar. Alle medewerkers vriendelijk. Top verblijf gehad.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.