Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Cuber Veluwe

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Design Outdoor Suites
  • Met personal assistant
  • Midden in natuurgebied

reviews

9.0

Vakantiepark Cuber Veluwe scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 659 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 659 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige ligging om te wandelen en super sfeer in de Cube geeft je echt het gevoel van rust. We komen zeker een keer terug!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Esther Groen
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een droom van een park!! Super genoten!!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect verblijf in een super huisje met super app
9
Naam: Lisanne Swillens
Datum: 4 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Amanda Kolijn
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onwijs mooi opgezet, heerlijke sfeer, ideaal met de app, goede ligging. Genoten en kom zeker nog terug.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk kunnen opladen en mezelf kunnen voeden in een prachtig, Lux en zeer sfeervol verblijf. De grote raampartijen maken het helemaal af en zou zonder een groot gemis zijn. Heerlijk wegdromen met een kopje thee en naar buiten kijken naar de prachtige natuur. Je waant je echt helemaal alleen en een enorm gevoel van privacy. Heeft een intens gevoel van vrijheid, rust, ruimte, zo waardevol. Ben enorm dankbaar voor dit echt intens fijne verblijf.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke huisjes en fijne omgeving om een nachtje weg te gaan! Zeker een aanrader!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk huisje en sauna, hebben echt genoten!
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals al vermeld in de antwoorden: De verwachtingen van rust en privacy die de foto’s uitstralen worden niet waargemaakt. Je hebt 0 privacy en bent alleen maar bezig met oh blinds naar beneden lichten uit. Je kunt niet lekker wakker worden met de blinds omhoog want mensen kijken op nog geen twee meter afstand hoe jij in bed ligt. Het huisje zelf op wat technische mankementen en stof na was top, het concept ook alleen de uitvoering minder. Voor die prijs sowieso.
Uw vakantie op Cuber Veluwe is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Voor vragen of opmerkingen over de technische mankementen en de schoonmaak kunt u ter plaatse terecht bij het servicepoint. Onze collegas zullen dan samen met u kijken naar een passende oplossing, zodat u weer volledig kunt focussen op het houden van vakantie. Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super tof gedaan. Mooie huisjes, luxe gevoel, sfeervol ingericht. Goede service. Komen graag nog eens terug.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de verwarming is niet optimaal, omdat de unit boven in de woningen hangt en warmte omhoog gaat heb je vaak koude voeten. tevens tocht de deur enorm en denk ik dat de isolatie van de hele unit wat beter had gekund. De app is perfekt al kan ik me voorstellen dat het open met een app toch wat onveilig overkomt en dat indien je telefoon kapot of vergeten bent je er niet in kan. wellicht dat je dan ergens heen kan maar dat heb ik nergens kunnen vinden aan info.
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verlichting is niet aan te passen aan je persoonlijke wensen. Er kan geen raam open, waardoor de lucht op de slaapkamer s nachts niet gezond is. Airco is s nachts goed hoorbaar. Cuber adverteert met een fijne buitenkachel, maar hout hiervoor is niet inbegrepen. Valse reclame. Cuber adverteert met panoramaview vanuit je bed, maar vergeet eerlijk te zijn over de pad die vlak naast je raam loopt.
Uw vakantie op Cuber Veluwe is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Megan
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch verblijf gehad! De cuber suite is van allr gemakken voorzien en heeft een fijne sfeer. We hebben gekozen voor dit verblijf met name voor het uitzicht op de natuur vanuit de slaapkamer. Voor een meerprijs konden we zelf kiezen waar we wilden verblijven. Een aantal van de cabins kijkt met de slaapcabine uit op het looppad of een van de andere cabins. Dat doet net af aan de hele ervaring van het verblijven in de natuur. Hopelijk helpen de bomen als deze over een tijd gegroeid zijn. Verder was alles top! De cabin was schoon en mooi ingericht. We hebben een heel erg fijn weekend gehad!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Je komt hier erg tot rust. Midden in de mooie natuur.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Meer ophang haakjes de haakjes die er zijn blijft niks aan hangen . Checken wat er mist na vertrek wij hadden geen kurkentrekker zouden ze brengen de volgende dag maar moesten er zelf achteraan. Voor drie dagen huisje met hottub maar raar dat er dan maar voor een dag hout is prijs bij bestellen is echt over the top.
10
Naam: Sophie van der Knaap
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een super verblijf hebben wij gehad! Heerlijk genoten van de hottub midden in de natuur en met de cuber app alles gemakkelijk kunnen bedienen. De sfeer en de andere faciliteiten in het huisje waren ook heerlijk! We komen zeker nog een keer terug :)
9
Naam: Ruud Klatten
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn & mooi opgezet park. Suite is sfeervol ingericht en prima assistentie en behulpzaamheid bij vragen door persoonlijk assistent. Makkelijk gebruik v/d app en mooie omgeving. Dus alle reden om nog een keer terug te komen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad met pure luxe in het stijlvol ingerichte verblijf. Zeker een aanrader!
10
Naam: Jaap Burg
Datum: 15 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk park met moderne cabins. Het was natuurlijk erg nieuw dus weinig op aan te merken. Wel wat grote diepe plassen na regenbui op de paadjes waar je soms niet omheen kon lopen. Schoonmaak was top, het rook erg fris bij binnenkomst.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf in prachtige omgeving in schoon huis. Als je langer kijkt zijn er wel zaken die opvallen. De scheve vloer, de tussendeuren die aanlopen, de prullenbak die onhandig staat en wel wat essentieel bestek dat mist. De app werkte weer top. Over het algemeen wel tevreden, maar had voor 50e per nacht minder ook een exclusief gehalte gehad en dat had meer recht gedaan aan de prijs-kwaliteit
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf bij Cuber Suites in Hoenderloo was echt top. Communicatie via de app ging erg vlot, late check-out was super, prachtig ingericht huisje met een nog mooier uitzicht op de natuur. Enige minpunt was dat het beddengoed niet erg schoon was en dat de vaatwasser lekte.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke sfeer en prachtige accommodatie!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De huisje zijn zeer mooi gestyled en luxe, met goede voorzieningen. Echt heerlijk rustig ook en een fijne app! Als tip: het was erg stoffig in het huisje, dus dat mag iets schoner. Verder leek het alsof het park nog in aanbouw is. De groenvoorziening was rommelig (overal gekapte struiken en bomen), geen verlichting op de parkeerplaats s avonds.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.