Reviews

9.0

Vakantiepark Cuber Veluwe scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 503 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Onderhoud
    8.8
  • Service point
    8.8
  • Schoonmaak
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    8.7

Bekijk 503 reviews

Filter de reviews
Naam: Kim
Datum: 11 juli 2024
Cuber Prima verblijf, wel een paar kleine gebreken: kapot lampje, beschadigde pannen. Groot nadeel dat de fietsen nog steeds niet beschikbaar zijn
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
Prima om via een app alles te bedienen. De chatbox ging snel en vriendelijk! Heb wat tips gegeven over de inrichting zoals: tuinkussens aanwezig maken. Keukengerei aanvullen met: spatel, garder, soeplepel en daarnaast nog een ronde ovenschaal (is een combi magnetron aanwezig maar niets om er in te stoppen) en een maatbeker zou fijn zijn. Verder prima verblijf, prachtig de badkamer met open dak. Inrichting stijlvol en we komen graag een keer terug. Leuke en prachtige omgeving! Jullie mogen er trots op zijn!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Esmée Van Leeuwen
Datum: 12 juli 2024
Super mooie suites zijn het, heerlijke grote bedden en hele goede airco. Mooie open dak in de badkamer en heerlijk houtkacheltje buiten. Bij het eten koken merkte wij dat ons servies extreem vies was, dit werd super netjes en snel opgelost! Wij zouden hier zeker nog eens terug komen. Wel zouden wij volgende keer zelf plekje kiezen. Ene suite heeft meer privacy dan de andere suite. Enige nadelen vonden wij dat er geen tv was, helaas 1 storm dag gehad en dan zou een tv erg fijn zijn. En een super mooie dag gehad, hier zaten we veel buiten. Helaas zaten de stoeltjes op het terras niet zo lekker voor een langere tijd.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Noor
Datum: 11 juli 2024
Erg genoten van mijn korte vakantie bij Cuber Suites Veluwe! Ik kom graag nog eens terug. Het huisje deed precies aan mijn verwachtingen. Het was luxe en comfortabel
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juli 2024
Uitstekend Mooie locatie en leuke huisjes. Er miste wel wat zit mogelijkheden buiten (kussentje op de stoelen) en een buiten eettafel. Binnen was het leuk en modern ingericht
9
Naam: Monique
Datum: 7 juli 2024
Top ervaring Cuber Veluwe Bij het binnenstappen van de cuber, kwam er een totale rust over me. Wat een fijne sfeer en luxe gevoel. De verlichting kon ik met de app in diverse sferen zetten, zonwering te bieden en een hele prettige climaatregrling. Heerlijk bed. Ook bestek en servies gaf een luxe gevoel. Tot op de detail van de pannen was gelet. Het beddengoed was ook heel luxe en mooi strak opgemaakt. Alles lag netjes klaar. Handoek en theedoek hingen netjes op een haakje. Niks meer uit plastic te halen. En het was heel schoon. Echt een plek om de omgeving te verkennen, dat is zeker de moeite waard, maar de cuber is ook ern super plek om te ontspannen en tot rust te komen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juli 2024
Een paar kleine dingen waren niet helemaal top: - de schuifdeur van de badkamer liep ontzettend zwaar - de Sonos-speaker bleek een update nodig te hebben alvorens deze aan de telefoon gekoppeld kon worden - het kastje waar de pannen in lagen, waren stoffig (resultaat van meerdere dagen of zelfs weken) - bewegwijzering laat te wensen over. Wij ontdekten later pas de tweede ingang die ons veel loopwerk bespaarde - de app geeft aan dat je tot 23.00 uur van de avond ervoor nog kunt kiezen voor een late check-out. Er stond niet bij dat hier i.v.m. planning van het schoonmaakpersoneel slechts een beperkt aantal check-outs daarvan gebruik kunnen maken - de meeste terrassen liggen direct in het zicht van voorbijgangers, minder privacy dus - personele bezetting blijkbaar niet op orde. Pas op de derde (van de vier) dag kon ons Sonosprobleem worden opgelost en werd een externe hulp aangevraagd voor de stroeflopende deur. LET WEL: dit is geen verwijt naar het personeel, die echt wel hun best hebben gedaan, maar er waren gewoon teveel incidenten om op te lossen. Desondanks wel genoten van een mooie accommodatie met een superfijn bed en de mogelijkheden in de app.
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2024
Het huisje was fijn en we hebben genoten van de omgeving.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    5.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 juli 2024
we hadden een erg prettige ervaring bij Cuber Veluwe! Een prachtige omgeving om even helemaal in tot rust te komen. De cubers hebben genoeg privacy waardoor je je echt in het bos waant.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2024
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 juli 2024
Rustig gelegen sfeervolle moderne accomodatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2024
Mooie ervaring Prachtige ligging. Fijn dat je niet strak naast een ander huisje zit. Wel jammer dat je de huisjes kon zien vanaf de bank, dit nam wel gedeelte van je privacy weg. Beddengoed en douche spullen waren allemaal aanwezig. Ik miste in de keuken wel wat keuken gerei, zoals opscheplepels, spatels en onderzetters. Het was fijn dat je alles via de app kon bedienen, vooral het open en dicht doen van de deur. In de buurt waren er genoeg mogelijkheden om te gaan eten, fietsen of lopen op de veluwe. Mooie ervaring gehad.
10
Naam: Nancy Baens
Datum: 2 juli 2024
Bij aankomst niet zo een fijne unit, heel veel inkijk. Na vraag om te verhuizen kreeg ik toch uiteindelijk een nieuwe unit. Ik zat in unit 11 op een verhoog, hier zat ook unit 12. De speakers van unit 12 stonden zo luid dat unit 11 volledig meetrilde op het geluid van de bassen. Verder werd ik om 2u00 ‘s nachts gewekt door hevig schudden van mijn bed. Blijkbaar hadden de buren een hevige vrijpartij die ervoor zorgde dat de vollledige container zo hard trilde dat ik dacht dat het een aardbeving was. Deze units dienen beter gestabiliseerd te worden… want het is geen pretje om op 2u s nachts uit je bed te komen hiervoor. Verder heb ik in de daguren wel genoten van mijn verblijf en de rust. De keuken is maar heel beperkt uitgerust. Ik miste vooral een zeef om de spagetti te laten uitlekken. Alsook diepe borden.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Daphne
Datum: 29 juni 2024
Hele fijne ervaring gehad. Heerlijk rustig, mooi huisje. Tip is wel om kussens aan te schaffen voor de buiten meubels.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2024
Prima! Huisje mooi modern ingericht en netjes. Contact makkelijk via de app en ook fijn dat je niet langs een receptie oid moet. Heerlijk bed en alles makkelijk te bedienen via de app. Wat puntjes waar wat ons opviel: Bij aankomst huisje niet helemaal schoon. Spinnenwebben en dode insecten. Insecten zijn logisch in deze mooie omgeving, helaas komen deze makkelijk het huisje binnen. Wij miste hier eigenlijk een hordeur. Daarnaast zijn de stoelen op het terras niet heel uitnodigend om ‘lekker’ buiten te gaan zitten/ te chillen.
7
Naam: Niek
Datum: 28 juni 2024
Top vakantie! Huisje was erg naar wens en werd snel te woord gestaan toen ik aangaf dat de airco het niet deed. Top service en super vriendelijk
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2024
2 nachtjes Cuber suite Over het algemeen een hele fijne en goede ervaring. De cuber suite was alleen niet zo schoon als verwacht. Heel Veel over last van mieren (bij aankomst werd verteld door de schoonmaker dat er een mieren plaag was) er was gif gebruikt en lagen veel dode mieren. De optie om ons een andere suite te geven had ik een betere oplossing gevonden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2024
We hebben genoten van ons verblijf. Enorm goede bedden, netjes, schoon huisje. Als ik een opmerking moet geven dan vonden wij het bankje niet zo fijn zitten, we miste en comfortabele bank.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2024
Prima verblijf gehad, heerlijk huisje. Wel wat prijzig voor wat je er voor krijgt.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Niet helemaal wat wij verwacht hadden Bij aankomst geen duidelijke verwijzing waar ingang(pad) naar het verblijf was En je kon nergens lezen dat er geen TV was Bij sommige huisjes was de natuur groen ver te zoeken dood hout en een paar meter van het pad af.
5
Naam: Kwami
Datum: 6 juni 2024
De fotos van de accomodatie en omgeving zijn zodanig gemaakt, dat het lijkt alsof je in the middle of nowhere staat. Niets is minder waar, je hebt directe buren en kan bij hen zo naar binnen kijken als de blinds open zijn. Daarnaast was de tekst zo geschreven dat het leek alsof er een surround sound systeem aanwezig was. Ook niet het geval. Het was een draagbare kleine box van Sonos. Tot slot waren er nog haren op het bed, dus niet geheel schoon. Al met al zorgde dit voor enige teleurstelling. Het bedienen van het licht, de blinds en de deur door middel van de app was wel handig en een mooi staaltje techniek. En de omgeving was super mooi, veel groem
8
Naam: Margreet
Datum: 2 juni 2024
Aanrader Het was een heerlijke plek, tussen de bomen. We hebben genoten van de luxe (aankomen zonder inchecken, hulp via een berichtje, muziek op de sonos, ontbijt laten bezorgen etc) en genoten van de omgeving. Het bed is heerlijk groot!
10
Naam: Melanie
Datum: 1 juni 2024
De lodge was prachtig! Heerlijk bed, luxe uitstraling
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 mei 2024
Heel rustige omgeving. Buren hebben respect voor elkaar (niet luid/rumoerig). App was handig om te gebruiken. Zalig bed en heel leuk wakker worden. Heb je geen zin om wakker te worden, kan je je rolluik terug dichtdoen 👌😊 Heerlijke 3 dagen gehad, tot rust kunnen komen, fijne wandelingen in de buurt,.. Topervaring!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
Mooie omgeving en suite Mooie omgeving en suite, modern en netjes. Leuk glazen dak in de badkamer, waardoor je de wolkenlucht ziet. Handig dat je met de Cuber app alles kan regelen met betrekking tot de verlichting, temperatuur, openen van de deur etc. Persoonlijk vond ik het matras te hard, waardoor ik slecht geslapen heb, maar voor 2 nachten is dat nog wel vol te houden. Ik snap ook dat de hardheid van een matras heel persoonlijk is.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 mei 2024
Had meer ruimte tussen cubes verwacht.niet echt privé.zo lijkt het wel op de site
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024
Leuke accommodatie, wij zaten in huisje nummer 1. Veel privacy. De drukke weg was wel storend. Wij hadden het fijner gevonden dat je geen verkeer hoort. Nummer 1 lag weer wel dicht bij de parking. Wij konden alleen niet over weg met de airco in het lounge gedeelte. Fijn dat je alleen de weg hoeft over te steken om in prachtige natuur te zijn. Hele goede wifi, top
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Tevreden en uitgerust, comfort kan beter. Normaal gesproken gaan wij al jaren naar het Hof van Saksen. Luxe en goeie service is iets wat wij erg waarderen. Dit keer wilde wij, voor de verandering, de Veluwe eens opzoeken. Via Google kwam ik bij Cuber Veluwe terecht. De fotos zagen er mooi uit. De locatie van het park was goed. Na het zien van dit park en het lezen van de reviews, hebben wij geboekt. Het park was goed bereikbaar. Wij waren ook blij met de (2) laadpalen aangezien wij elektrisch rijden. De karretjes om je spullen mee te nemen naar het huisje waren ook erg handig. Scheelt weer sjouwen. Het park zelf ziet er mooi en schoon uit. Op de fotos van de site lijken de huisjes meer afgelegen dan ze daadwerkelijk zijn. De ligging van ons huisje was oke. Wij zaten met de woonkamer en vlonder aan een pad op het park. De omliggende huidjes konden wel bij ons baar binnen kijken, maar de slaapkamer keek uit op voornamelijk natuur. Wij hadden niet het idee dat de buren de slaapkamer in konden kijken. Er waren wel een aantal huisjes waar wij liever niet willen zitten omdat je daar minder privacy lijkt te hebben. Het huisje zelf was netjes en mooi ingericht. Het welkomstkaartje was ook leuk. De bank was vrij klein en doorgezeten. Aan een kant zit ook geen rugleuning. Het ziet er mooi en strak uit maar het is niet erg praktisch. Wij hadden graag iets van een kleine loungebank gehad waar je samen op past. Wij misten ook een kapstok. Er was genoeg opbergruimte voor de rest en de kast naast de bank was erg welkom voor onze boekken en spelletjes. Wij waren erg blij met de Sonos. Goede speaker en het werkte perfect. De keuken was prima maar de keukeninvetaris was minimaal. In zon klein huisje verwacht ik niet dat er een complete keuken in zit, maar een opscheplepel en een kaasschaaf zou wel fijn zijn. De theepot waren wij echt heel blij mee. Wij zijn echte theeleuten en hadden zelf verse thee meegenomen van huis. Een klein detail: er stond een theepot met een theemandje om verse thee in te doen, maar de thee die in het huisje lag waren gewoon theezakjes. Ik zie een mooie kans voor een (lokale) verse theewinkel ;). Wij waren ook heel blij om een vaatwasser te zien. Er zat alleen geen vriezer in de keuken. Nu heb ik liever een vaatwasser dan een vriezer maar een koelkast met zon klein vriesvakje had geen overbodige luxe geweest. De badkamer was mooi en schoon. De douche was heerlijk. De slaapkamer was fijn en het grote bed lag goed. Veel beter dan alle andere bedden waar wij eerder op hebben gelegen in andere vakantieverblijven! Ook de opbergruimte was voldoende. De slaapkamer was alleen wel een grote stoffige boel. Het plankje achter het bed lag vol met stof. Er zitten geen ramen in de slaapkamer die open kunnen dus je kon de slaapkamer ook niet luchten. De nachtlampjes zaten op een ongunstige plek. Je kon lastig samen rechtop zitten tegen de achterwand om lekker naar buiten te kijken of om een boek te lezen omdat de lampjes in de weg zaten. De vlonder voor de woonkamer was fijn en wij hebben veel buiten gezeten. De vuurkorf was ook erg leuk en wij hebben er zeker gebruik van gemaakt. De stoelen zaten alleen verschrikkelijk. Uiteindelijk hebben wij de kussens van het bed moeten gebruiken voor de stoelen buiten en voor de bank binnen. Wij misten een tafel om buiten aan te zitten of om buiten aan te eten bij mooi weer. De app van Cuber deed wat het moest doen. Al leek de app geoptimaliseerd te zijn voor iPhone gebruikers. De swipe-controlls waren erg irritant om te gebruiken op Android. De deuren en de schermen gingen makkelijk open en dicht. Het was wel fijn dat er ook nog fysieke knoppen aanwezig waren om de lampen en de schermen te bedienen als dat nodig was. Wij waren eerst een beetje skeptisch over het hele guide i.p.v. receptie idee bij het boeken, maar uiteindelijk is dit heel goed bevallen en zien wij dit graag vaker terug. Onze guide was heel vriendelijk en gaf goeie tips. Het bestellen van extra handoeken en hout voor de korf ging soepel en snel. Wij waren tevreden over de service. Het enige wat wij daarop aan te merken hadden was dat er op de site geadverteerd werd met een fietsenverhuur op het park. Toen wij daar aankwamen, waren er geen fietsen meer te huur i.v.m. een diefstalprobleem. Onze guide verwees ons naar het Roompot park verderop om fietsen te huren. Het is uiteindelijk opgelost maar dit had zeker vermeld moeten worden bij de boeking! Er wordt nu geadverteerd met iets wat er niet is! Het reguleren van de tempratuur via de app en de aircos was slecht. De airco in de woonkamer kon niet uit via de app en hangt recht boven de bank. Als je de airco op verwarming zet en hij bereikt de gewenste tempratuur, gaat hij automatisch koelen en andersom. Dit zorgt dat de tempratuur constant veranderd. Na de eerste dag hadden wij gierende nek- en hoofdpijn door die aircos. Na een paar dagen vond ik (gelukkig!) de afstandsbediening ergens achterin de keukenkast waardoor ik hem eindelijk uit kon zetten. Wij hebben hem daarna niet meer aangehad. Het geluid van de waterpomp/compressor is hoorbaar als je in bed ligt maar wij hebben ons er niet echt aan gestoord. Wat ons wel opviel is dat het huisje heen en weer gaat als iemand er doorheen loopt of als de buren rondlopen. De huisjes zijn nu 3 jaar oud en het ziet er nog goed uit, maar de eerste tekens van slijtage laten zich langzamerhand zien. Voornamelijk aan de vloer en de binnendeuren. De vloer is een zeil wat op sommige plekken omhoog komt. Een van onze binnendeuren kon ook niet helemaal dicht en klemde waardoor er schade zat op de vloer. Ik hoop dat Cuber/Roompot het onderhoud bijhoud en dat het geen vervallen boel wordt over een aantal jaar, want ze hebben hier echt iets moois! Al met al hebben wij wel een heerlijke vakantie gehad en zijn wij uitgerust weer naar huis gegaan. Mochten wij nog een keer op vakantie gaan in de omgeving, komen wij misschien hier nog een keer terug.
7
Naam: Dennis
Datum: 21 mei 2024
Lekker in de natuur met enkele verbeterpunten Online lijkt het dat je meer privacy hebt vanuit je cuber maar in de praktijk loopt er vaak een pad vlak langs je huisje. Daarnaast werkte de app met het regelen van de temperatuur gewoon niet goed genoeg, waardoor het 3 van de 7 nachten bloedheet werd in de nacht. Ook waren er niet echt lekkere stoelen of banken om op te zitten. Verder was het bed wel echt heel fijn en zag het er fantastisch uit
7

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.