Reviews

9.0

Vakantiepark Cuber Veluwe scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 553 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Gastvrijheid
    8.7
  • Onderhoud
    8.8
  • Schoonmaak
    8.3
  • Service point
    8.7
  • Vakantieverblijf
    8.8

Bekijk 553 reviews

Filter de reviews
Naam: Fatiha Najid
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
Mooi park, komen er al 3 jaar en vragen ons af hoe de staat van het park en huisjes over een aantal jaren is. Word veel gedaan aan groen maar ook weer veel gekapt voor aanbouw van nieuwe huisjes, staat van onderhoud van de bungalow is nu nog oke is en of dit over een aantal jaar ook nog zo is. Ook zijn we bang dat de rust meer word verstoord door het bouwen van nog meer huisjes die dicht op elkaar staan.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Ronald van Schalkwijk
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Richard Strubbe
Datum: 22 februari 2024
Mooi huisje. Super mooie locatie. Binnenkant ziet er super top uit. Erg luxe
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024
De aankomst is waanzinnig mooi, het is een stijlvol huisje waar je gelijk bij de keuken binnen loopt. Precies zoals op de foto’s weer gegeven. De schoonmaak laat wat te wensen over. Het doucheputje liep niet door, waardoor ik zelf het putje heb moeten leeg maken. Daarna toch maar de technische dienst gebeld. Snelle reactie vanaf de service punten en een vriendelijke gids! Er missen een paar kleine dingetjes in het huisje. Zo mist er naar mijn mening peper en zout, een broodmes en wat extra koffiebekers. De sauna was heerlijk! Al met al een goed verblijf
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Het was gewelig in de Cuber. De app werkte prima. Mooie luxe uitstraling. En genoten van de rust en het uitzicht van de natuur. We komen zeker nog een keer terug maar dan wellicht in een ander jaargetijde wanneer het iets groener is
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024
Wij hebben ontzettend genoten tijdens ons verblijf van de cuber. De omgeving eromheen kan wellicht nog iets sfeervoller, de schoonmaak zou de kastjes nog iets beter kunnen controleren (wij vonden hierin nog oud brood bij aankomst). Iets wat ons verblijf echter ontzettend heeft verstoord, is het feit dat iedereen via de openbare wifi van het huisje de sonos kan besturen. Hierdoor zijn wij midden in de nacht wakker gemaakt door mensen (waarschijnlijk de mensen in het huisje naast ons) die op onze sonos muziek en geluiden gingen afspelen. Dit voelde in eerste instantie, toen wij hiervan wakker werden, ook ontzettend onveilig.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 februari 2024
Mooi verblijf. Al 3x geweest.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 februari 2024
Zeer nette accommodatie. Luxe, schoon en goede service via de app. Ideaal voor stellen om tot rust te komen. Vooral de hottub is perfect
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Fleur Postulart
Datum: 13 februari 2024
We hebben enorm genoten van de het prachtige verblijf op Cuber Veluwe! We hebben genoten van de hottub maar ook zeker van de rustige omgeving. Ook de service was super, erg snel contact als je een vraag had.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024
Geen verdere opmerkingen!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024
Het was gewoon heerlijk chillen 😊
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 februari 2024
Kwaliteit op website gerealiseerd.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Djason Smets
Datum: 8 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 februari 2024
Ik vond het een fijne en mooie plek om te zijn. Veel luze maar vooral totale ontspanning. Top
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Patrick van den Udenhout
Datum: 8 februari 2024
Prima park. Jammer dat er gebouwd werd buiten. Nam weg van de sfeer en rust. Je zag ook geregeld mensen in huisjes werken. Huisjes waren top. Dure producten in app. Lekkere bedden, mooi uitzicht, strak design, ideale app. Geen verlichting buiten, helaas.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Joost
Datum: 5 februari 2024
Keuken erg karig. Geen schaaltje voor bijv. salade, geen broodmes, geen ovenwant, geen eierdopjes, geen opscheplepels, geen kaasschaaf. We hoeven niet moeilijk te koken, maar dat was nu vrijwel niet mogelijk. Verder heerlijke plek!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2024
Dankbaar dat wij gebruik mochten maken van dit fantastische plekje, zeker graag nog een keer terugkeren hiernaartoe!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 februari 2024
Heerlijk tot rust gekomen in de sfeervolle Cuber! Ontzettend genoten van de stilte en de natuur.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Beatrice Knol
Datum: 4 februari 2024
Super fijn verblijf, belichting paden iets minder goed, airco 24/7 aan vonden wij wat minder
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Chelsea
Datum: 4 februari 2024
Wij zijn zeer enthousiast over ons verblijf bij Cuber. De sfeer, de omgeving alles klopt. Wij zaten bij nr 25 met de hottub. We verbleven hier 3 dagen en we hadden een mooie voorraad hout voor de hottub meermaals mee op te warmen. Er is dichtbij een dorpje waar je boodschappen kan doen zodat je zelf gerechtjes kan bereiden en terwijl nog kan genieten in je cabin. Wij komen zeer graag nog een terug om volledig tot rust te komen! 100% een aanrader als je even uit de drukte wil.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Moe
Datum: 3 februari 2024
loved it
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 februari 2024
Nieuw en sfeervol, luxe en rust
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Eric de Wagenaere
Datum: 1 februari 2024
we komen zeker terug!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2024
Heerlijk verblijf gehad bij Cuber Veluwe, mooie ligging in de natuur, luxe huisjes, zeer prettige ervaring met de virtuele gids (Arjan) via de Cuber app. Aanrader om eens lekker met zijn tweeën een weekendje weg te gaan en te genieten van al het moois wat de Veluwe te bieden heef!.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Brahim El Bousklaoui
Datum: 29 januari 2024
enige punt is dat er snachts veel trillingen waren het leek wel een aardbeving van een 2 seconden
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.