Cuber Veluwe

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Design Outdoor Suites
  • Met personal assistant
  • Midden in natuurgebied

reviews

8.9

Vakantiepark Cuber Veluwe scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 458 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 458 reviews

10
Naam: Maurits
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Feedback al in de cuber app gegeven. Bediening van het huisje mag wat duidelijker op een papier aangegeven zijn. Je moet in de app de temp. Specifiek op verwarmen of koelen zetten als je de temp omhoog of omlaag wil hebben. Als het 20 graden is en je zet hem op 18 maar niet op koelen gebeurd er niets. Ook zou een luchtafzuiging in de badkamer fijn zijn ivm het vele vocht wat in je huisje gaat zitten
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig en relaxed geweest. Heerlijk vanuit je bed de natuur inkijken.
9
Naam: Martijn Wehnes
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Topverblijf midden in de natuur, accommodatie gaf een zeer luxe gevoel
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top verblijf. Kan het iedereen aanraden!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf middenin de natuur is super. Entree van park zal nog verder aangelegd moeten worden. Ook toegang tot fietspad en licht bij inrit. Ruimte waar je je fiets kwijt kunt is gewenst, aangezien bijna iedereen fietsen mee heeft.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Danny Ter Beek
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk huisje op een mooie ligging. Mooie inrichting en handige app.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische ligging en luxe, comfortabel huisje. Werkt perfect met de Cuber app.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was simpelweg heerlijk en goed verzorgd.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel fijn luxe en modern park met de nodige comfort op een heel mooie locatie in de veluwe!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig in de natuur verblijven
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De huisjes waren mooi en luxe, alles wat je nodig had was er. Ook de locatie erg mooi zo in het bos.
10
Naam: Corine
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij verbleven in een Cubersuite met veel privacy, voelde me er thuis op het moment dat ik over de drempel stapte. Het comfort van de suite is hoog met een fijne badkamer en het kingsize bed was heerlijk. We hebben 2 dag fietsen gehuurd via de Cuber app, dat ging heel makkelijk en de kwaliteit van de fietsen was meer dan geweldig. Echt genoten van een heerlijk verblijf alleen jammer dat we er maar 2 nachtjes waren. Kom zeker nog eens terug!
10
Naam: Anne Joosten
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontzettend fijne plek. Echt tot rust gekomen en even afgeschakeld!!
10
Naam: Bianca van Efferen
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon een dikke 10
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie en een heel mooie huisje
8
Naam: Naomi Roosendaal
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Supper leuk gehad alleen echt jammer dat het alleen maar heeft geregend .. hadden verder niks te doen in het huisje en konden ook niet echt wandelen aangezien het weer niet mee zat :(
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een bijzondere prettige midweek op het vakantiepark doorgebracht. De vakantiewoning voldeed in grote lijnen absoluut aan onze verwachtingen, Maar er zijn natuurlijk altijd verbeterpunten, deze willen wij dan ook opnoemen als zijnde suggesties om een volgend verblijf voor andere gasten, of voor onszelf, nog aangenamer te kunnen maken; 1 - Verlichting op het park zodat je s avonds kan zien waar je moet lopen (soms een klein obstakel zoals een uitstekende boomwortel), nu zie je mensen lopen met een lampje via hun mobiele telefoon. Ook belangrijk voor de veiligheid en sfeer. 2 - Een keukeninventaris die wat uitgebreider is. Nu zijn er 2 kleine en 2 grote koffiekoppen aanwezig, wanneer dit er 4 om 4 zijn wordt dan al handiger. Ook een opscheplepel, pollepel e.d. mis je eigenlijk. De vaatwasser laat je nu extra draaien, dat is bij een uitgebreidere inventaris dan niet nodig (comfort en milieu) 3 - Een paar extra bolderkarren, nu staat er 1 voor alle gasten, diverse gasten pakken nu helaas mis. Verder nogmaals een fijne, rustgevende vakantieomgeving.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, fijn huisje, bed is erg goed en groot en alle rolluiken kunnen naar beneden waardoor het goed donker blijft. Als minpuntje is dat er weinig keukengerei is. We missen een ovenschaal, knoflookpers, broodmes en maatbeker. Als je uitgebreid wil koken, moet je zelf dingen meenemen. Er is ook geen vriezertje aanwezig.
10
Naam: André Van Raam
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was dik in orde. Wel twee verbeterpunten: 1. privacy van het toilet en douche in cabin 22 is er niet. Maak een schuifdeur en het glas mat, opgelost. 2. En zoals eerder aangegeven: alles draait op WiFi in het park. Snelheid in de cabins is niet meer van deze tijd.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi concept, maar te design achtig, dit gaat ten koste van het comfort
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Silvy Maatman
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt heeeeelemaal top! Ik ben om en wik weer terug!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Cuber wordt echt gebracht als in de natuur, uitzicht op bos. Wij keken op t pad en andere huisjes.. Teleurstellend wel. Verder zijn er werkzaamheden bezig, waardoor t ook minder sfeer heeft en veel dode boompjes naast de cuber.
10
Naam: Emma Sanders
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne omgeving, straalde veel rust uit. Via de app konden er redelijk veel dingen besteld worden, waaronder een late check-out. Wel jammer dat stof snel te zien was, dit komt denk ik door de donkere meubels. De Cuber app mag iets beter ontwikkeld worden. Wanneer verwarming aangepast werd via de app, werkte dit niet altijd even goed. Ook zou het fijn geweest zijn dat je de verlichting zelf kon dimmen en dus niet de voorgeprogrammeerde programma’s moest gebruiken. De blinds kunnen halverwege gestopt worden, maar hoe dit gaat is niet duidelijk. We zijn erachter gekomen door zomaar op wat knopjes te drukken. Al met al, zeker tot rust gekomen. En enorm genoten van de kachel buiten. Ik wil zeker nog eens komen overnachten.
8
Naam: Ronald Tol
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Martijn Michiels
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn verblijf, rustige omgeving en mooie accomodatie.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.