Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Cuber Veluwe

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Design Outdoor Suites
  • Met personal assistant
  • Midden in natuurgebied

Adres

Cuber Veluwe

Krimweg 140c
7351 TM Hoenderloo
Gelderland
Nederland
+31 (0)85 401 4951

Reisinfo

Voorbereiden & Parkeren

Cuber app

Het is belangrijk dat je voorafgaand aan je verblijf de Cuber app downloadt. Aan de hand van een aantal vragen, kies je in de app een lokale Guide die tijdens je verblijf jouw personal assistent is. Deze Guide spreekt Nederlands en Engels en kan je alles vertellen over de omgeving en regelt services voor je, zoals een heerlijk ontbijt of fietsen. Daarnaast bedien je via de app onder andere de lampen en zonwering van de Outdoor Suite.

De app is Engelstalig en vanaf begin juli te downloaden in de App Store en Google Play Store. Zodra deze beschikbaar is, staat dat op cuber.nl/app.

Parkeren

Cuber Veluwe is een autovrij park. Aan het begin van het park is een centrale parkeerplaats waar je de auto kunt parkeren. Er staan bagagekarren voor je klaar om spullen naar je vakantieverblijf te brengen. Heb je een elektrische auto? Dan kun je gebruikmaken van een oplaadpunt op Bungalowpark Hoenderloo, dat naast Cuber Veluwe ligt.

Aankomst, toegang, inchecken

Toegang tot je vakantieverblijf

Voor de toegang tot je vakantieverblijf gebruik je de Cuber app. De eerste keer dat je daarmee de deur opent, ben je ingecheckt. Dit gaat digitaal via de app, er is geen Service point waar je langs moet.

Telefoon leeg, kwijt of heb je jezelf buitengesloten?

Het kan gebeuren dat je telefoon leeg of kwijt is. Of dat je op een andere manier de Cuber app niet meer bij de hand hebt om de deur te openen. Geen zorgen, neem in dat geval contact op met Cuber via +31 (0)85 401 4951. Zij helpen je graag verder.

Tip: in de app kan je maximaal 2 medereizigers toevoegen. Zo kunnen zij op hun eigen telefoon ook de app gebruiken. 

Huisdieren

Het park en de Outdoor Suites zijn huisdiervrij. Dat betekent dat het niet is toegestaan om je huisdier mee te nemen.

Settelen & verblijven

Wifi-code

Iedere suite heeft gratis wifi. De inlogcode vind je in de Cuber app.

Barbecueën

In verband met de brandveiligheid, mag barbecueën alleen met een elektrische barbecue.

Aankomst

Op Cuber Veluwe kun je iedere dag aankomen. Vanaf 15.00 uur kun je met de Cuber app de deur van de Outdoor Suite openen.

Vertrek & administratieve afhandeling

Uitchecken

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur de Outdoor Suite hebt verlaten. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om de deur te openen met de app.

Borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten.

 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.