Adres en reisinformatie

Adres

Cuber Veluwe

Krimweg 140c
7351 TM Hoenderloo
Gelderland
Nederland

Reisinfo

Contact

Heb je vragen? Stuur een mail naar Cuber.

Voorbereiden & Parkeren

Cuber app

De Cuber app helpt je tijdens je verblijf met vele praktische en aangename zaken. Je opent de deur via de app, maar kunt ook een fiets huren of tips over de omgeving opvragen. De app is beschikbaar in de App Store en via Google Play. Download de app voorafgaand aan je verblijf, dan ga je goed voorbereid op reis.

Aan de hand van een aantal vragen, kies je in de app een lokale Guide die tijdens je verblijf jouw personal assistent is. Deze Guide spreekt Nederlands en Engels.

Parkeren

Cuber Veluwe is een autovrij park. Aan het begin van het park is een centrale parkeerplaats waar je de auto kunt parkeren. Er staan bagagekarren voor je klaar om spullen naar je vakantieverblijf te brengen. Heb je een elektrische auto? Dan kun je gebruikmaken van een oplaadpunt op Bungalowpark Hoenderloo, dat naast Cuber Veluwe ligt.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Aankomst, toegang, inchecken

Toegang tot je vakantieverblijf

Voor de toegang tot je vakantieverblijf gebruik je de Cuber app. De eerste keer dat je daarmee de deur opent, ben je ingecheckt. Dit gaat digitaal via de app, er is geen Service point waar je langs moet.

Huisdieren

Het park en de Outdoor Suites zijn huisdiervrij. Dat betekent dat het niet is toegestaan om je huisdier mee te nemen.

Settelen & verblijven

Wifi-code

Iedere suite heeft gratis wifi.

Barbecueën

In verband met de brandveiligheid, mag barbecueën alleen met een elektrische barbecue.

Aankomst

Op Cuber Veluwe kun je iedere dag aankomen. Vanaf 15.00 uur kun je met de Cuber app de deur van de Outdoor Suite openen.

Vertrek & administratieve afhandeling

Uitchecken

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur de Outdoor Suite hebt verlaten. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om de deur te openen met de app.

Borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten.

 

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.