Reviews

8.4

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3998 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Kindvriendelijkheid
    7.6
  • Onderhoud
    7.7
  • Service point
    8.3
  • Schoonmaak
    7.7
  • Supermarkt
    7.4
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    5.8
  • Gastvrijheid
    8.2

Bekijk 3998 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
Het park zelf is prima Medewerkers doen hun best maar vergeten soms info te geven over de sleutel voor het zwembad bijvoorbeeld. Fietsverhuur was wel aanwezig op het park maar niemand die je kon helpen helaas dus fietsen zat er niet in deze keer. De key card werkte bij aankomst niet(zaterdagavond om 8 uur), dus helpdesk gebeld en spoedig kwam er iemand om de deur te openen. Behalve de key card was de hulp prima geregeld. Bedlinnen pakketten besteld voor 4 personen maar er lag niks klaar terwijl je wel direct 50 euro moet betalen, dat is dus een min punt. Verder wel genoten van het park en zeker de omgeving.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
Mooi en ruim opgezet park. Jammer dat de foodtruck en minisupermarkt al weg waren terwijl het centrumgebouw nog niet klaar is! Vanuit het park mooie wandelingen met iedere keer een prachtig uitzicht over de stad.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: G Scheerhoorn
Datum: 17 juni 2024
Geweldig
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Kyrill Bosch
Datum: 17 juni 2024
Prima vakantiepark, goede en nette huisjes.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Erwin Meinders
Datum: 15 juni 2024
Net huisje, matrassen te oud. Mooie omgeving. Lekker rustig in laag seizoen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Harry Hartgers
Datum: 15 juni 2024
Super mooi en net huisje
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Mario Verkerk
Datum: 15 juni 2024
Fijn huis,lekker ruim Weinig groen tussen de huisjes waardoor weinig privacy op het terras Graag eerder inchecken Pluspunt,parkeren bij het huis
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Het is een fijn vakantiepark met leuke schone huisjes. Het heeft niets te maken met het vakantiepark zelf, maar ik zou nog graag een opmerking maken: In Nederland zijn we gewend om ook kleine bedragen te pinnen of contactloos te betalen. In Duitsland is dit niet het geval en wordt verwacht dat je in restaurants, bars, parkeerplaatsen e.d. contant betaald voor bedragen tot (ik denk) ongeveer € 50,00. Wij hadden de eerste dag geen contant geld bij ons en er werd vreemd gereageerd als wij onze pinpas voor de dag haalden. Misschien zouden jullie bij belangrijke informatie even kunnen vermelden, dat het een goed idee is als mensen zorgen, dat zij vanaf de eerste dag wat contant geld bij zich hebben.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Wij vinden vooral de lokatie in de buurt van de Moezel top.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
We hebben een heerlijke midweek gehad , alleen jammer dat er naast ons door bouwvakkers werd gewerkt. die waren er al redelijk vroeg en keken met regelmaat binnen. dus weinig privacy . als je een bungalow opknapt, verhuurt dan de bungalow ernaast niet . Dit m.b.t. privacy. Onze kleintjes werden al vroeg gewekt hierdoor.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Park is niks mis mee ruim opgezet.vind alleen de prijzen inde zomer schandalig duur staat niet in verhouding, Domper was dat ik op het park bij aankomst bij het huisje zag dat er een schroef in mijn autoband zat Bij thuiskomst laten vervangen kosten 225 € Had ik liever wat langer voor op het park gebleven
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Komen terug maar dan moet wel horeca open zijn
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Prima verblijf op het park om de Moezel te bezoeken.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Perfect park om tot rust te komen , op een mooie locatie
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: René
Datum: 14 juni 2024
Verblijf prima. Kreeg kort voor vertrek van roompot mail met daarin kennisgeving mbt renovatie van alle faciliteiten. Jammer. Derhalve had ik graag een ander periode geboekt.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    4.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Chris Kuipers
Datum: 14 juni 2024
Geen voorzieningen en/of vervangende faciliteiten vanwege verbouwing. Verbouwingen zijn uitgelopen, maar voorzieningen en faciliteiten waren al verdwenen. Dit heeft ons verblijf ernstig beperkt. Toch hebben we een positieve beoordeling gegeven.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Erg jammer dat je maar maximaal 1 tot 2.5 uur in het zwembad mag. Aangezien het nu nog niet zo heel druk is, moet dat toch niet nodig zijn??
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juni 2024
was een leuke vakantie , spijtig dat er geen foodtrucks weg waren . Dat je met de auto weg moest om naar de winkel of iets te gaan eten
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    5.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juni 2024
Rust, ruimte,huisje is prima voor elkaar!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Henk Jan Plakke
Datum: 11 juni 2024
Leuk verblijf gehad, huisje niet al te groot, dus als tip boek altijd een groter huisje als t aantal personen waarmee je gaat. Huisje was netjes en schoon en de omgeving is prachtig
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juni 2024
wij zijn al 2x eerder op park Cochem geweest, maar hebben nog nooit klachten gehad, de medewerkers van het servicepoint waren niet al te vriendelijk vooral bij het vertrek, toen ik de extra sleutel kwam inleveren zaten de dames onderling te babbelen, ik vind dat ze dan toch tenminste kunnen zeggen, een ogenblik a.u.b. maar de arm werd gestrekt om de sleutel aan te pakken, ik kon nog net roepen dat bij de douche en een van de twee wastafels het water heel slecht wegliep, er werd ook niet gevraagd of we een fijn verblijf hadden gehad. wij zijn al vele malen bij Roompot parken geweest, wij denken dan maar, zal wel door de verbouwing komen, maar dan moet je juist extra vriendelijk zijn toch? als extra service
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    4.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    5.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juni 2024
De mooie locatie rustig gelegen, maar dichtbij mooie oude stadjes, de Moezel. Heerlijk er uit!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
Mooi park in prachtige omgeving. Jammer dat er tijdens de verbouwing geen kleine boodschap te verkrijgen was.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Fred Van Heumen
Datum: 10 juni 2024
Het slechtste moment om het park te bezoeken. Bijna geen faciliteiten aanwezig via de app enkele aanwijzingen gekregen oa de supermarkt. Men vergeet of is niet op de hoogte dat daar ook eetgelegenheden zijn. De foodtruck etc niet aanwezig, fiets huur niet mogelijk al met al een vreselijk kale bedoeling. De compensatie van 20 euro is echt een lachertje. Gelukkig maakt de omgeving ( Cochem ) veel goed.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
Zeer toegankelijk oark, waar je fijn vakantie kunt houden
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Erwin Pelger
Datum: 10 juni 2024
Algemeen plaatje er mooi park …wel aanmerkingen op de schoonmaak van de toillet en keuken,deze waren niet schoon en hebben dit zelf gedaan.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
Zoals altijd weer heerlijk genoten!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.