Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Rustig en ruim
  • Golfbaan
  • Heuvellandschap

reviews

8.2

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14533 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 14533 reviews

8
Naam: K Peele
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad mooi park en mooie omgeving
7
Naam: Henk van den Heuvel
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: MJ Buis
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een leuk verblijf.Is goed gelegen om uitstapjes te doen. Cochem heel. Mooie stad .kom nog wel eens terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijne accomodatie en vooral super dat je vooraf een keycard krijgt, dus zonder rompslomp in je huisje!
10
Naam: Gijsbertus van den Hoek
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fantastisch mooi park in een prachtige omgeving en mooie bungalows
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer verzorgd zowel binnen als buiten hopelijk word op alles wat vernieuwd is dat men hier zuinig op blijft .Wel jammer het afval centrum.Groet Fam Dekker.
8
Naam: Jelle van Hees
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het ontzettend lieve animatieteam en Koos, mijn dochter (3) raakt thuis niet uitgepraat. En daarnaast de mooie ligging en omgeving natuurlijk!
10
Naam: J. Seinen
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Bernard Hudepohl
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park
8
Naam: Oene Bakker
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park met prima ligging centraal in moezelstreek
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huis, heerlijk vrij. Ruim, Cochem goed bereikbaar. Mooi stadje. Leuke rondvaart gemaakt naar Beilstein. Goed gegeten in het restaurant . Goed portie , lekker mals vlees.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het park op zich was netjes, bij ons lagen de tegels op het terras schots en scheef met grote kuilen en spleten, wij zijn niet meer de jongsten, dus moesten goed uitkijken waar we gingen zitten en liepen, Ik vind het heel jammer dat het restaurant de uitstraling heeft van een kantine van een sportclub i.p.v. een golfresort, en weinig keus. wij zaten lekker rustig aan de buitenrand met toch wel enig sinds wat privacy, omdat de huisjes naast ons niet verhuurd waren. maar we hebben toch wel een fijne vakantie gehad met prachtig weer.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een leuk ingericht huis en mooie omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Garrie Wiltens
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
346 miste een zandloper. De sauna niet durven gebruiken. Wel jammer. Verder bijzonder tevreden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Check out keycardin brievenbus en sleutel in woning
9
Naam: Gert Bomhof
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke vakantie op een prachtig aangelegd en onderhouden park met mooie huizen en bijzonder prettig en behulpzame service aan de receptie.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een aangenaam verblijf gehad bij jullie.. We komen zeker nog terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooropgesteld dat het huisje waarin wij verbleven nr 174 zeer netjes en schoon was. We hadden onze hond bij en het viel ons direct op dat hiervoor geen faciliteiten waren. Bijvoorbeeld hondenuitlaat plaatsen. Ook vonden wij het hoofdgebouw gedateerd. Als personen die niet golfen is het eigenlijk niet de plaats om te zijn het draaid volledig om golfers. Dat vinden wij een minpunt. Ook de sluitingstijden zijn vroeg van alle faciliteiten. Wel is de omgeving zeer mooi met goede uitvalswegen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: A.A. Boot
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weinig sfeer op het park. Eerste indruk is leuk, maar later blijkt dat het een saai park is.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, vernieuwd huisje, erg mooi en praktisch ingericht! Voorzieningen voor kinderen zijn alleen iets minder en het zwembad was helaas niet vrij toegankelijk maar alleen op reservering beschikbaar.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het fijn gehad op het park.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Liesje Brands
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging de rust en schoon
9
Naam: Rens Scheltis
Datum: 29 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi gelegen, door wat aanpassingen in de groenvoorziening kan er per huisje wat meer privacy worden gecreëerd (denk aan het plaatsen van wat meer hagen en struiken) Huisje was ontzettend schoon, wellicht is het aanbrengen van airco of een ventilator iets te doen aan de warmte bij de echt zomerse dagen. Al met al een heerlijke week gehad in een mooie omgeving.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen graag bij Roompot Cochem . Op een paar puntjes na steeds tevreden.
10
Naam: Paul Borninkhof
Datum: 29 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk relaxte vakantie in een comfortabele woning in mooie omgeving Hartelijk dank voor de gastvrijheid en de fijne vakantie. Tot ziens Ria en Paul Borninkhof

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.