Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Rustig en ruim
  • Golfbaan
  • Heuvellandschap

reviews

8.2

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13471 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 13471 reviews

7
Naam: Lambert Jansen
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Priema gerenoveerd jammer dat alles stoffig was en wij eerst alles moesten afwassen
7
Naam: Jos
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk huisje, maar ondanks restyling erg gedateerd. Losse bruine tegels in woonkamer, ondeugdelijke thermostaat, WiFi problemen, en een afwerking die net niet goed was (snel en goedkoop). Erg schoon, en dat vinden we belangrijk. Weinig privacy tussen huisjes. Ligging bij plaatsje Cochem is heel mooi. Gebrek aan enig menselijk contact (welkom, info, afscheid, etc.) erg jammer, maar zal wel door Corona komen. We komen hier vast nog eens terug, maar dan in een ander huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje is mooi gerestyled
8
Naam: Jos Varga
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Henk Kroon
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen er zeker al 10 jaar altijd perfect en een mooie omgeving volgend jaar weer
9
Naam: Aad Petersen
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was best leeuk weer even na corona. Wellicht kan ikachteraf nog mededelen dat de afvoerslang van de wasdroger kapot is en loshangt. van huisje 512. De ruimte wordt daardoor erg vochtig omdat de lucht naar binnen geblazen wordt. Viel voor deze periode wel mee te leven door de deur open te zetten.
8
Naam: Willem de Visser
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de 10e keer op dit park . Deze keer waren we minder te spreken over de CV die de ruimte niet goed verwarmde en zeker boven niet ,daar bleven alle radiatoren koud. De magnetron werkte niet. Boven was het putje verstopt in de wastafel. En beneden bleef de douchekop constant druppelen. Jammer van dit alles. Wij hadden huisje 603 de GCL4B COMFORT.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Maarten Timmerman
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: P.B. Vos
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals altijd een prima tijd bij Roompot gehad. Wel zeer storend dat er mensen in je verblijf komen als je er niet bent zonder dat je gemeld hebt dat er ergens een storing is. Vindt dat toch een inbreuk op de privacy dat mensen ongevraagd in je bungalow komen
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit is de 4e keer en het bevalt super goed dus blijven komen
9
Naam: Karel De De Boer
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer prettig verblijf. Zeker voor herhaling vatbaar. Gaan we zeker ook doen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging, mooi huisje
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heel erg stil in deze rustige periode. Ook het aantal contact momenten was minimaal vanwege Corona. Desondanks was het toch allemaal dik in orde! Goed geregeld! We hebben ons thuis gevoeld en genoten.
7
Naam: Karin van Hilst
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Hélene van den Brink
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het Roompotpark in Cochem uitstekend. Het park was ontzettend rustig, wat wij overigens geen probleem vonden. Het huisje was schoon, gezellig en praktisch. De badkamer was uitstekend, de bedden goed, alleen maar lof. Het restaurant zag er heel gezellig uit met leuke kaarsjes. We hebben veel van de omgeving gezien, het park ligt zeer centraal. Cochem is een leuk plaatsje waar je binnen 10 minuten rijden door de bergen bent. Parkeren is zeer gemakkelijk (€ 1,— per uur) . Ook hierbij moet ik zeggen dat er (bijna) geen toeristen waren in het dorp, wij waren meestal gewoon de enige. Het was uitgestorven. Ook dat vonden wij niet vervelend. We hebben genoten van de prachtige kerstversieringen. We hebben een heerlijke midweek gehad.
10
Naam: Gert Scheffer
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Menno de Baar
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles bij elkaar voor een korte vak. Prefect.
9
Naam: Cor Rouwenhorst
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Santo Salvatore Faraci
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Spijtig dat er omdat er door Corona bijna niets te doen was .ook spijtig dat er met mijn eerste boeking geen rekening gehouden is .was voor november 2020 en een promotie moesten om boeken en steeds duurder
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi gerenoveerde woning het was een gevoel van thuiskomen.
9
Naam: Lean Fransen
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad , alleen hadden we zover we konden zien het enige huisje (460)op een terp waardoor de auto op helling stond en je dus ook steil omhoog moest lopen , zat er geen trapleuning langs de trap waardoor ik slecht boven kon komen . Goede leer voor volgende keer , dat ik een huisje voor mindervaliden moet boeken omdat ik slecht te been ben .en dit voor mij bijna onmogelijke opgaven waren. Meestal gaat het goed ...😏 Ook vonden we de dekbedden meer zomerdekbedden , hebben de dekbedden van de andere bedden erbij gepakt . De mogelijkheid om eten te bestellen was TOP. Hebben we ook gebruik van gemaakt . Al met al hebben we genoten van de omgeving en de rust ...
9
Naam: M.A. Wolter
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede en snelle service en vriendelijke personeel alleen horeca kan beter.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een heel fijn park om een aantal dagen tot rust te komen. Het huisje was bij binnenkomst al heerlijk op temperatuur. Warm welkom! Park en huis was keurig onderhouden!! We komen zeker terug :)
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Cochem was altijd al een fijn park, naar de opgeknapte huisjes en de wifi hebben het nog beter gemaakt
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het naar onze zin gehad. Alleen de ramen waren vies en de bank zat onder de hondenharen van de vorige gasten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust. Uitzicht. Mooie omgeving. complete inrichting. Uitstraling van duits vakwerkhuis aan buitenzijde, binnen licht en ruim. goede bedden. WiFi maakt het compleet.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.