Reviews

8.2

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 819 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.1
  • Kindvriendelijkheid
    5.8
  • Onderhoud
    7.7
  • Service point
    7.5
  • Schoonmaak
    7.5
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.6

Bekijk 819 reviews

Filter de reviews
Naam: Henk Sas
Datum: 19 april 2024
Zie opmerking over de weg naast ons huisje 514.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 april 2024
Was ok behalve de mieren ophet keukentablet. Geen uitleg van elektrische toestellen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    3.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
Zeer rustig en goed gelegen park. Villa is aangenaam. Huisjes dienen beter gepoetst te worden. Meubilair dat beschadigd is, vervangen jullie ook beter. We huurden een luxe villa maar dat level van inrichten mag hoger dit is meer een standaard inrichting.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    1.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
Leuk verblijf! Alleen ontbrak er wat bestek en een grote vuilnisemmer maar de poetsvrouw heeft dit onmiddellijk in orde gebracht. Verzorgd park, mooie huisjes!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Anne Veen
Datum: 8 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 april 2024
Ruim huisje met veel ramen( licht). Alle comfort aanwezig. Tof dat hond mee mag. Berging met wasmachine/droogkast is handig. Veel huisjes in 1 park en dicht op elkaar. Savonds amper verlichting in het park. Sommige zaken binnenshuis reeds aan herstel en vernieuwing toe( schilderen muren, mieren op aanrecht, zeer slechte hoofdkussens, geen traphekjes). 1ste avond viel alle elektriciteit reeds uit.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 april 2024
Hebben voor de tweede keer enorm genoten van de rust die het park biedt. Huisje was weer prima in orde.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Carla Mannaerts
Datum: 3 april 2024
Vorige keren was er meer info en was er een welkomsgeschenk. In de afwasmachine zat er nog materiaal en in de kast stonden er vuile borden. Op de receptie kregen we wel een antwoord op onze vraag en de man van de technische dienst was zeer vriendelijk en behulpzaam.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 maart 2024
Goed huis, het park ligt een beetje weggestopt, de wegbewijzering kan beter. De locatie ligt goed voor de winkels en de kusttram.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Paul De Bever
Datum: 25 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 maart 2024
Over algemeen tevreden. Punten voor verbetering: - douchebak gevaarlijk glad, wellicht handgrepen aanbrengen - trap behoeft tweede leuning - wc verdieping kraakt erg - halverwege verblijf viel vaatwasser uit, was bij vertrek na zes dagen nog niet gerepareerd
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024
Service was niet oké. We hebben direct melding gemaakt dat het vloertapijt nog ingepakt in een hoek van de woning lag en gevraagd dit te komen leggen. Bij vertrek was dat nog steeds niet gedaan.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024
Wij hebben een fijne vakantie gehad. De locatie is top. Je bent zo in Oostende, Brugge en omliggende dorpen. Het strand is makkelijk en binnen 5 minuten te bereiken. Het verblijf kan wel even een goede voorjaarsschoonmaak gebruiken. Ook de dode muggen op het plafond in de slaapkamers mogen wel even opgeruimd worden. Wij hadden eetkamerstoelen die kapot waren. Deze zijn zonder overleg met ons, terwijl wij weg waren vervangen. Fijn dat dat is gebeurd, alleen hadden wij het fijn gevonden dat het in overleg was gebeurd.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    2.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024
  • Algehele verblijf
    5.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    2.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    3.0
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024
Gezellig en rustige omgeving. Plaats om tot rust te komen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Jan Bastiaenssens
Datum: 19 maart 2024
in de badkamers haakjes plaatsen voor handdoeken en een schapje waar je iets op kwijt kan . Dat er een wasmachine en droogkast is vind ik top.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Remco Prins
Datum: 18 maart 2024
Erg leuk huisje. Wel wennen dat we niemand hebben gesproken. Scheelt wel in wachttijd. Dus is wat voor te zeggen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
Reeds 5x hier gelogeerd en ben steeds tevreden . Rustig, gezellig, veel wandelmogelijkheden.. Dank u!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 maart 2024
Opmerking voor het huisje .geen rekening gehouden met mensen met artrose in hun handen. , krijgen de deur niet open en van binnen kan je de voordeur niet zelf op slot doen. , dat is niet fijn , stroomvoorziening bij de kraan en in toilet is levens gevaarlijk
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 maart 2024
Volgens verwachting : keurig park vlak bij de Belgische kust en tramverkeer over de gans kustlijn.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Melanie Van Riek
Datum: 15 maart 2024
Super fijne vakantie gehad, erg genoten! Fijn rustig park, houden zo! Park supermarkt zou fijn zijn maar genoeg in de buurt. Een toplocatie, fijne accommodatie om terug te komen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Eli Crabbe
Datum: 15 maart 2024
Goed De rust en de gezelligheid van de villas
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 maart 2024
We hadden een huisje vooraan en met onze rugproblemen was dat ideaal om wat te kunnen wandelen in Bredene zelf. Het tuintje was omheind was een extra was, zo kon onze hond eens los buiten lopen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Gino Vermeir
Datum: 14 maart 2024
We zijn altijd blij dat we daar kunnen logeren!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    3.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    2.0
  • Vakantieverblijf
    3.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Zieleman
Datum: 11 maart 2024
We misten een extra lamp in de tv-hoek. Het bestek en servies /glaswerk was echt te weinig. Eén informatiemap zou handig zijn:o.a. hoe werkt de magnetron,hoe laat ik het huisje achter etc. Verder goed bevallen!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    4.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Koen Bockstaele
Datum: 11 maart 2024
Wij komen meerdere keren in het jaar naar Breeduyn en het is de eerste maal dat we zelf nog moeten opkuisen in de chalet en dat de dekbedden en kussens van de zetel vuil waren. Deze maal niet tevreden en weten niet of we nog gaan terugkomen, veel geld voor een week als je bij aankomst nog zelf moet opkuisen. En tegemoetkoming zou wenselijk zijn daarvoor. Mvg. Bockstaele Koen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 maart 2024
Het huisje was prachtig en nieuw, er was alleen te weinig sfeerverlichting als je gezellig wilde eten bijv. en jammer dat er in de hal en kast nog stapels uitgepakte en ingepakte dozen stonden.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    2.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.