Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

reviews

8.4

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2354 beoordelingen.

Bekijk 2354 reviews

9
Naam: E.H.S. Brouwer
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eigenlijk niet was allemaal prima zo
8
Naam: Elly Van Houdt
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, maar geen enkele faciliteit! Alleen een snackbar , die maar 3 dagen een paar uur open is. We wisten dat natuurlijk ook bij het boeken, maar dit is niet wat we van Roompot gewend zijn!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim opgezet park. Gaan normaal niet naar park op vakantie, Breeduyn Village heeft onze verwachtingen overtroffen, complimenten ☀️👍
8
Naam: Sandra van Zalingen
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park (voor zover af). Geen faciliteiten maar wel in de buurt genoeg te doen (al waren sommige winkels ook dicht (?). Huisje mooi (modern) en schoon. Lichte overlast van werkzaamheden.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Lonneke
Datum: 30 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We misten in het huisje wat ophangruimte in de badkamers. Een paar haakjes is wel makkelijk. Nu is er niets om wat op te hangen. De druk in de douches is erg laag, je haren wassen is niet mogelijk. De bank was gescheurd op de zit gedeelte en de kussentjes zien er ook niet best uit. Verder een prima weekend gehad!
7
Naam: Luppes
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem ja
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de huisjes zijn mooi, servieskasten te hoog, je moet op een stoel gaan staanom bij de bovenste planken te kunnen zijn, de bovenste kasten zijn vies uieienresten en knoflookresten lagen er in. de bewegwijzering is heel slecht, er staat volop de naam van de buurtcacamping. het park is ingericht voor 50plussers en niet voor gezinnen, dat moet duidelijker in de app komen te staan. de snackbart was nog in aanbouw er stond niet bij wanner die open ging. het strand is veel verder weg dan op de informatie staat, bij de Liddle een hoge loopbrug die op en af ging, heel zwaar voor een kinderwagen en en een rol stoel. Dit op de site ook vermelden. in het dorp valt niets te beleven, voor gezelligheid en terasjes moet je naar de Haen en verder.
9
Naam: Edward Mariuen
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig, mooi en praktisch huisje. Twee probleempjes opgelost door medewerkers. Spijtig dat we ondanks twee parkeerplaatsen aan huisje maar met 1 wagen binnen mochten. Met oma opa, mama papa en kleuter spijtig. Ook mocht bij 14 daags verblijf in de tuin gras wel eens gemaaid worden. Al bij al tevreden bij on tweede verblijf op Breduyne.
9
Naam: Johnny L
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
5
Naam: E. Prins
Datum: 26 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vraag me af wat er onder luxe verstaand wordt. Er zat veel stof en geur in de bank. WiFi was slecht en op een par plekken bereik in huis. Deur van de wasmachine was kapot, moest open gebroken worden. In het schone beddengoed zaten veel zwarte haren. Er stond een koffiepot met rozen en oud water op tafel. Wattenstokjes van de vorige gasten lagen in de slaapkamer. Veel Kleef/ onkruid in de tuin. Geen enkele medewerker gezien, oud en gevaarlijke speeltuin, snackbar pas op laatste dag geopend.
Hartelijk dank voor uw bericht. Uiteraard dient iedere vakantiewoning bij aankomst schoon en algeheel in orde te zijn. Wij begrijpen dat dit bij u niet het geval was. Heeft u dit ook ter plaatse bij de parkreceptie óf, telefonisch of via WhatsApp, het servicecenter, gemeld zodat het personeel een passende oplossing kon aanbieden? Wij zullen uw opmerkingen over de schoonmaak én over het onderhoud van de gehuurde vakantiewoning in ieder geval doorgeven aan de parkleiding van Breeduyn Village, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Graag tot ziens op één van onze Roompot Parken. Graag tot ziens.
Reactie van Roompot
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Terras was heel vies, even vegen en de spinraggen weg was al genoeg geweest. Badkamer ventilatie rooster was heel vies . De muren van de slaapkamer waren heel vies. Kapotte geslagen beesten ? Dekbedovertrek een ervan was heel oud. Gemeld bij receptie! Totaal geen reactie. Receptie was heel onverschillig . Magnetron had heel onduidelijke uitleg. Klopt niets van.
Hartelijk dank voor uw bericht. Uiteraard dient iedere vakantiewoning bij aankomst schoon en algeheel in orde te zijn. Wij begrijpen dat dit bij u niet het geval was. Graag bieden we onze excuses aan. Goed om te lezen dat u ter plaatse melding heeft gemaakt. Echter wat jammer dat het personeel verder geen actie heeft ondernomen op uw melding. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen uw opmerkingen over de gehuurde vakantiewoning én over de service vanuit het personeel in ieder geval doorgeven aan de parkleiding van Klein Vink, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen u desondanks nogmaals te mogen begroeten op één van onze Roompot Parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Supergoed verblijf maar we waren teleurgesteld met vuile ramen, te lang gras. Vuile zetelkussens en vele borden met hoekjes af.
9
Naam: M. C. de Bruin-Schakel e/o dhr E.F. de Bruin
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon heel fijn met toegankelijkheid van het dorp met een eerste klas restaurant wat voor ons belangrijk is.
10
Naam: Martin Noens
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park, schoonmaak kon beter zeker de RAMEN vond ik schandalig VUIL. Hopelijk volgend jaar gekuiste ramen. Voor de rest een Supper weekje vakantie gehad. Zullen het zeker aanbevelen aan anderen!! Grtjs fam Noens- De Koster
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Roger Lefevre
Datum: 19 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Met de wetenschap dat het park nog in aanbouw is... - onaangepaste snelheid van de wagens binnen het park (niet enkel die van de bouwvakkers....) - de openingsuren van het servicepoint staan niet echt in verhouding met de late check in - de netheid van het huisje ramen die behoorlijk vuil waren - en niet enkel van de regen en de wind sommige gordijnen die zichtbaar besmeurd waren - met een kleine inspanning gemakkelijk te vermijden - slechts 1 plaats om huisvuil kwijt te raken....
9
Naam: Arend Bakker
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging van het park, dicht bij het strand, van waaruit andere kuststeden makkelijk te bereiken zijn.
10
Naam: Bianca Van Gaal
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige park en ook de omgeving is super Verder miste ik alleen de prullenbakken op het park. Verder zijn ze het park aan het verbouwen waar je geen overlast van hebt Wel vind ik het jammer dat er geen drempels liggen op het park zelf want ze rijden best hard op het park. De huisjes zijn super ik heb veel geboekt bij Roompot maar zo mooi super huisje heb ik nog nooit gehad . Verder een top vakantie gehad
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Henk Lodder
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf op mooi rustig park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel rustig en park op een fijne locatie. Ik miste wel wat opbergruimte in de badkamer, en de wegwijzers met huisnummer en prullenbakken op hwt park. Wellicht dat dit nog komt omdat natuurlijk het park nog in aanbouw is. Verder een erg dikne paar dagen hier gehad.
7
Naam: Rob van der Waal
Datum: 12 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad in een heel mooi huis.
8
Naam: Dany van Opstal
Datum: 10 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was ok. Denk dat we nog terugkomen met de hond. Werkpunt: onderhoud tuin. Ook de uren van toegankelijkheid aankomst en vertrek zijn niet ok.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toch wel het slechte uitzicht, veel rommel en bouwsloop aan de overkant van de sloot en werkzaamheden met graafmachines e.d. Parkeren mocht niet met 2 autos maar was wel heel goed mogelijk. Huisje, op zich mooi en prima.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje verdient de omschrijving luxe niet. In de badcellen is geen plankje aanwezig voor een toilettas of artikelen. Ook ontbreken haakjes om bijv een kamerjas aan op te hangen. In de slaapkamers ontbreken deze haakjes ook. De kleding kasten zijn te laag, een lange broek, rok of jurk kan er niet inhangen. In een als luxe beschreven huisje mag je verwachten dat er voor 2 toiletten ook 2 rollen wc-papier aanwezig zijn ipv één. Behalve de grote zak in de vuilnisbak, waren er geen zakjes aanwezig voor de diverse prullenmanden. De inrichting van de keuken is minimaal: geen eierdopjes en jeneverglaasjes. De ramen konden niet geheel open omdat de zonneschermen in de weg hingen. Dit alles is heel jammer, want verder is het een uitstekend ruim en licht huisje.
9
Naam: Alain Polspoel
Datum: 5 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park in aanbouw. Doordeweeks weinig te beleven op het park. Snackbar nog in aanbouw dus gesloten en komt ook geen medewerkers tegen gedurende verblijf, als er geen bijzonderheden zijn, receptie zit meer naast het park. Erg rustig op het park dus. Minder geschikt voor jonge stellen gezien de rustige omgeving. Heerlijk als je met een gezin er even lekker rustig tussenuit wil, dicht bij de zee en leuke stadjes/dorpjes. Ideaal in en uit rijden met code en eigen parkeerplaats voor het huisje.
8
Naam: Eric Rogiers
Datum: 4 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is leuk in Roompot village ,rustig en leuke huisjes ,jammer van de totaal versleten zetel ,is echt geen zicht Eric Rogiers

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.