Vakantieparken in omgeving Otterlo

2 parken 21 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken in Otterlo

Op zoek naar een vakantiepark in Otterlo? Roompot Vakanties heeft diverse parken gelegen in de directe omgeving. Vanuit hier trekt u er gemakkelijk op uit en komt u na een lange dag heerlijk tot rust in uw eigen vakantiehuis in Otterlo op het vakantiepark. Bekijk hier ons aanbod!

Vakantieparken in omgeving Otterlo

2 parken 21 verblijven

Samen genieten in oogstrelend Otterlo - Bekijk onze vakantieparken in Otterlo!

Wilt u genieten in het bruisende hart van de Veluwe, dan moet u in Otterlo zijn. De Gelderse plaats biedt een toegangspoort tot Nationaal Park De Hoge Veluwe en herbergt een van de culturele hoogstandjes uit de omgeving: het Kröller-Müller Museum. In en rond Otterlo heeft Roompot een aantal fraai gelegen vakantieparken in Gelderland die als perfecte uitvalsbasis dienen om de weelderige natuur van de Veluwe te ontdekken. Ook de parken zelf bieden een breed palet aan vermaak en ontspanning voor het hele gezin.

Vakantiepark de Berkenhorst
Op de westflank van de Veluwe ligt Vakantiepark de Berkenhorst. Het autovrije familiepark biedt luxe en sfeervolle bungalows en villa’s die geschikt zijn voor 2 tot 10 personen. Op het park barst het van de recreatiefaciliteiten met diverse sport- en speelvelden, karaokeavonden, animatieprogramma’s en een prachtig overdekt zwemparadijs.

Droompark de Zanding
Aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Droompark de Zanding. De verschillende vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 14 personen. Met een overdekt zwembad en een natuurbad is een spetterende vakantie vol waterpret gegarandeerd. Naast het water zijn er diverse sport- en speelvelden te vinden.

Droompark Hooge Veluwe
Net buiten provinciehoofdstad Arnhem ligt Droompark Hooge Veluwe. De sfeervolle en comfortabele chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Op het park is er volop ruimte voor vermaak met een binnen- en buitenzwembad, animatieprogramma’s en sport- en speelvelden. De omgeving nodigt uit tot mooie wandel- en fietstochten door De Hoge Veluwe of uitjes naar leuke dagattracties in en rond Arnhem.

Droompark Beekbergen
Op de oostflank van de Veluwe ligt Droompark Beekbergen. De luxe en sfeervolle vakantiewoningen op het park zijn geschikt voor 4 tot liefst 24 personen. Op het fraai gelegen park in de bossen is van alles te beleven met diverse sport- en speelvelden, een overdekt zwembad, animatieprogramma’s en een traditionele sauna.

Bungalowpark Hoenderloo
Midden op de Veluwe ligt Bungalowpark Hoenderloo. De fraaie vrijstaande bungalows en villa’s op het park zijn geschikt voor 4 tot 7 personen. Met verschillende sport- en speelvelden, animatieprogramma’s met Koos Konijn en een zwembad met uitschuifbaar dak is er veel ruimte voor vermaak. Het fraaie natuurschoon van de Veluwe nodigt uit tot mooie fiets- en wandeltochten.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.