Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

  06 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

  Facebook
 • Telefoon

  Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

Vakantieparken in omgeving Ijhorst

3 parken 24 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantieparken in IJhorst

Vakantieparken in omgeving Ijhorst

3 parken 24 Verblijven

Samen genieten in eigenaardig IJhorst - Bekijk onze vakantieparken in IJhorst!

Aan de provinciegrens met Drenthe biedt het Overijsselse IJhorst een prachtige setting voor een topvakantie met het hele gezin. De fraaie nabijgelegen natuurgebieden en wateren zorgen ervoor dat het u aan ontspanning en vermaak geen moment ontbreekt. Roompot heeft in en rond IJhorst een aantal vakantieparken in Drenthe waarop voor zowel jong als oud van alles te beleven is. Of u nu een waterrat bent, een fietser, een wandelaar of een echte visfanaat; het noorden van Overijssel biedt voor ieder wat wils.

Landschapspark Striks Erve
In het groene dal van rivier De Reest ligt Landschapspark Striks Erve. De ruime en sfeervolle bungalows in boerderijstijl bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Het park biedt zelf weinig faciliteiten, maar in de oogstrelende omgeving zijn er volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten of vaartochten over de vele watertjes.

Natuurpark De Witte Bergen
In een bosrijke omgeving bij IJhorst ligt Natuurpark De Witte Bergen. De vrijstaande en fraaie bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het park herbergt enkele sport- en speelvelden en in de prachtige natuurrijke omgeving is een wandel-, fiets-, of paardrijtocht een absolute aanrader.

Resort Reestervallei
Ten oosten van IJhorst ligt Resort Reestervallei. De verschillende typen chalets bieden ruimte aan 4 tot 10 personen, de familievilla kan 21 personen herbergen. Met een visvijver, buitenbad en enkele sport- en speelvelden is er het nodige vermaak aanwezig op het park. De fraaie natuurrijke omgeving biedt volop mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning zowel op als naast het water.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.