Leer en sport in onze zwemscholen

Hoe fijn is het om te kunnen zwemmen? Dit gunnen we natuurlijk iedereen. Roompot werkt daarom samen met professionele zwemscholen. Kinderen leren bij ons op een speelse manier te zwemmen. Jong en oud kunnen ook wateractiviteiten volgen. Dus gooi de heupen lekker los en spetter ritmisch mee.

Zwemschool Calluna

Zwemschool Calluna

Kustpark Texel, De Koog

Met het echte Zwem-ABC zit je kind altijd goed. De kwaliteit is top en wordt elk jaar gecheckt. Heb je zelf ook behoefte aan beweging? Jog dan lekker op muziek in het water. Of daag jezelf uit met trimzwemmen. We bieden ook activiteiten aan voor mensen met verminderde mobiliteit.

Bezoek website

Zwemschool Domburg

Zwemschool Domburg

Vakantiepark Hof Domburg, Domburg

We bieden het echte Zwem-ABC aan. Met behulp van het Easy Swim-zwempak voelen kinderen zich al snel als een vis in het water. Wil je je kind al vroeg aan water laten wennen? Kom dan naar het baby- en peuterzwemmen. Voor oudere kinderen en volwassen bieden we verschillende wateractiviteiten aan.

Bezoek website

Zwemschool Klein Vink

Zwemschool Klein Vink

Vakantiepark Klein Vink, Arcen

We vinden het belangrijk dat kinderen met plezier leren zwemmen. Via 5 stappen hebben ze hun eerste zwemdiploma al te pakken. We kijken hierbij goed naar het niveau per kind. Zwem je zelf ook graag? Daag jezelf dan uit met trimzwemmen. Of train je spieren met aquajoggen.

Bezoek website

Zwemschool Kamperland

Zwemschool Kamperland

Vakantiepark Roompot Beach Resort, Kamperland

Kies voor zekerheid en ga voor het echte Zwem-ABC! Je hoeft niet te twijfelen over de kwaliteit. Deze wordt elk jaar gecheckt. We geven je kind alle aandacht en houden je tussendoor op de hoogte. Zelf behoefte aan beweging? Houd je spieren en gewrichten soepel met watergymnastiek. Of houd je conditie op pijl met aquafitness.

Bezoek website

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.