Neem een duik in onze zwembaden

Zin om door een glijbaan heen te glijden? Of dein je liever mee op nagemaakte golven? Je kan natuurlijk ook heerlijk ontspannen in een bubbelbad. In onze zwembaden is het allemaal mogelijk. En voor de kleintjes? Daar hebben we mooie peuter- en kinderbadjes voor. Maak er een spetterende dag van!

Zwembad Calluna

Zwembad Calluna

Kustpark Texel, De Koog

Chill op het strandbad. Of ga van de 85 meter lange glijbaan. Dompel rustig op de golven of trek baantjes. De allerkleinsten spelen in het peuterbad. Sluit de dag relaxed af in het bubbelbad met een drankje en snack van de snackbar.

Bezoek website

Zwembad Hunzedal

Zwembad Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal, Borger

Trek baantjes in het 25 meter lange wedstrijdbad. Of vermaak je in het recreatiebad en ga van de grote glijbaan. Op zoek naar ontspanning? Kom helemaal tot rust in het bubbelbad. Of zoek in het buitenbad de zon op.

Bezoek website

Zwembad De Parel

Zwembad De Parel

Vakantiepark Hof Domburg, Domburg

Klaar voor de start … af! Sjees van de 79 meter lange glijbaan. Race door naar de snelstromende rivier. Pauzeer even met een borrelplankje voordat je van de pelikaanduik gaat. Tot slot nog even afkoelen in het buitenbad. Finish!

Bezoek website

Zwembad Roompot Beach Resort

Zwembad Roompot Beach Resort

Vakantiepark Roompot Beach Resort, Kamperland

Ga van de reuzenglijbaan van 63 meter lang. Of duik in het golfslagbad. Schijnt het zonnetje? Dan kun je ook buiten zwemmen. Als je liever wilt ontspannen, kun je heerlijk opwarmen in de sauna. Of geniet van een lekkere bite bij de bar.

Bezoek website

Zwembad Scheldeveste

Zwembad Scheldeveste

Vakantiepark Zeebad, Breskens

Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Ga met z'n allen van de familieglijbaan of achtervolg elkaar in stroomversnelling. Neem een duik in het diepe of speel in het ondiepe bad. De allerkleinsten spelen met een leuke waterattractie. Plezier voor iedereen!

Bezoek website

Zwembad Tropikat

Zwembad Tropikat

Vakantiepark De Katjeskelder, Oosterhout

Ideaal voor kinderen! Ga van de stoere 20 meter lange glijbaan. Of laat je meevoeren door de stroomversnelling. Binnen uitgespeeld? Ontdek dan het buitenzwembad. Of geniet van het zonnetje op het grasveld.

Bezoek website

Zwembad Weerterbergen

Zwembad Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen, Weert

Dobber op de golven in het golfslagbad. Of sjees van de reuzenglijbaan van 52 meter hoog. Door de speciale lichteffecten waan je je even in een waterdisco. De kleintjes vermaken zich in een kinderbad met speeltoestel. Er is voor elk wat wils!

Bezoek website