Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen

Wie geniet van een dagje wellness in onze thermaalbaden wil natuurlijk het liefst nog even blijven. We verwelkomen je graag in ons prachtige nieuwe Parkhotel in Limburg. Midden in Nationaal Park De Maasduinen ligt Parkhotel Bad Arcen. Overnacht in een van de comfortabele kamers mét gratis ontbijt.

Hotel Arcen wellness
Tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot Thermaalbad Arcen en mag je gebruikmaken van alle faciliteiten. Vanaf het hotel stap je zo een van de thermaal- of kruidenbaden in. Liever even uitzweten in de sauna of het turks stoombad?  Dat kan natuurlijk ook. Of kies voor een fijne massage of gezichtsbehandeling.

Geniet van de omgeving
Ook de omgeving verkennen? Maak een ontspannen fiets- of wandeltocht door de fraaie bossen en heidevelden. Kom bij terugkomst weer helemaal bij onder het genot van een lekkere maaltijd in het restaurant van het Parkhotel Bad Arcen.

Parkhotel Arcen aanbieding
Kijk snel welke kamers er nog beschikbaar zijn en kom heerlijk ontspannen. Boeken kan per nacht via de website van Parkhotel Bad Arcen.

Verblijf je liever in een comfortabele bungalow, dan biedt Vakantiepark Klein Vink een vriendelijke en ontspannen sfeer.

Meer informatie en boeken