Hotel Arcen Limburg - mooie plek voor Roompot vakanties

Parkhotel Bad Arcen

Kom na een dagje wellness in onze thermaalbaden genieten met een verblijf in het Resort van Arcen. Eén van de meest luxe hotels met spa in Nederland. We verwelkomen je graag in ons prachtige nieuwe Parkhotel in Limburg. Midden in Nationaal Park De Maasduinen ligt Parkhotel Bad Arcen. Het hotel beschikt over comfortabele kamers mét gratis ontbijt.

Hotel Arcen wellness

Tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot Thermaalbad Arcen en mag je gebruikmaken van alle faciliteiten. Vanaf het hotel stap je zo een van de thermaal- of kruidenbaden in. Liever even uitzweten in de sauna in Limburg en de sauna in Arcen of het turks stoombad?  Dat kan natuurlijk ook. Of kies voor een fijne massage of gezichtsbehandeling. Daarna ben je volledig relaxt terug te vinden op je kamer. Onze gasten zijn altijd erg te spreken over de verschillende wellness mogelijkheden die het Thermaalbad biedt.

Geniet van de omgeving bij parkhotel Arcen

Ook de omgeving verkennen? Maak een ontspannen fiets- of wandeltocht door de fraaie bossen en heidevelden. Kom bij terugkomst onder het genot van een lekkere maaltijd helemaal bij in het restaurant van Parkhotel Bad Arcen.

Hotel Arcen spa aanbieding

Kijk snel welke kamers er nog beschikbaar zijn en kom heerlijk ontspannen. Boeken kan per nacht via de website van Parkhotel Bad Arcen. Je kan deze keuze later altijd weer wijzigen. We wensen je een fijn bezoek op onze resorts.

Verblijf je liever in een comfortabele bungalow, dan biedt Vakantiepark Klein Vink een vriendelijke en ontspannen sfeer.

Meer informatie en boeken
  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.