Kies voor één van onze Kuurreizen

In samenwerking met fysiotherapiepraktijk Health Care Bad Arcen worden er regelmatig kuuroord vakanties georganiseerd voor mensen met specifieke reumatische aandoeningen. Je persoonlijke kuurprogramma wordt samengesteld door de kuurarts. Dit is op basis van de gegevens van je arts en na intake door de kuurarts.

Een team van fysiotherapeuten en kuurarts (reumatoloog) begeleiden je tijdens de kuur. De baden met thermaal-mineraalwater zijn een belangrijk onderdeel van je kuur. Op onze website organiseren we regelmatig een kuurreis Nederland.

Reuma kuurreizen

Het bewegen in thermale baden, warmte pakkingen en massages zorgen voor een betere doorbloeding van verstijfde spieren en gewrichten. Daardoor kun je makkelijker en met minder pijn bewegen. Ook zal door het bewegen de spierkracht toenemen en de functie van de gewrichten verbeteren.

De meeste patiënten gebruiken tot 6 maanden na afloop van de kuur geen of minder medicijnen. Je zult merken dat de behandelingen per dag een positief effect op lichaam en geest hebben. Het is natuurlijk geen kuuroord vakantie, maar het is wel een mooie manier om de klachten te verlichten.

Kuurreizen reuma en kuurreis fibromyalgie - voor mensen met een reumatische aandoening

Deelnemen aan de kuur reizen? Dan is het belangrijk dat bij jou de diagnose reumatoïde artritis, artritis psoriatica, de ziekte van Bechterew, artrose of fibromyalgie is gesteld. Ook moet je behandelend arts op de hoogte zijn van je bezoek. De kuren met reuma zijn de laatste jaren een groot succes.

Kort samengevat bestaat het programma van de kuur uit:

  • Ontvangst / informatiebijeenkomst
  • Gesprek en medisch advies van de reumatoloog
  • Fysiotherapeutisch onderzoek
  • Oefentherapie in de oefenzaal
  • Oefentherapie met thermaal water en minerale bronnen
  • Individuele fysiotherapeutische kuurbehandelingen
  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.