Wellnessbon

Wil je iemand een dag wellness cadeau geven? Met een wellnessbon van Thermaalbad Arcen doe je liefhebbers van ontspanning zeker een groot plezier.

Onze wellnessbon is te gebruiken voor toegang tot Thermaalbad Arcen en behandelingen in ons beautycentrum. Verras een vriendin met een heerlijke Thaise massage. Maak je partner blij en geniet samen van een ontspannend dagje in onze sauna’s en kruidenbaden. Of zet de wellnessbon op je eigen verlanglijst.

Bestel snel een ontspannend cadeau

Meer informatie over de wellnessbon? Neem contact op per e-mail of telefonisch via 077-473 24 24. Meteen een bon bestellen kan natuurlijk ook. In de webshop van Roompot vind je de wellnessbon. Kies zelf de waarde van de bon en het aantal. De wellnessbon is ook te krijgen bij de balie van Thermaalbad Arcen.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.