4 parken 18 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Boek uw bungalows in Overijssel tijdig

De bungalows in Overijssel van Roompot zijn populair. Reserveer daarom uw vakantie lang van tevoren. Een bungalow Overijssel kunt u het beste op tijd boeken om te kunnen genieten van de vroegboekkorting en de keuze van uw bungalow zo breed mogelijk te houden. Let altijd op aanbiedingen en kortingen, want Roompot heeft regelmatig interessante last minutes of nazomerdeals. Heeft u geen doorlopende reisverzekering? Dan kunt u deze bij Roompot eenvoudig afsluiten. Vanzelfsprekend kunt u ook een eenmalige, op uw vakantie in Overijssel afgepaste reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. Ga meteen naar de website om nu direct uw favoriete vakantiebungalow in de provincie Overijssel uit te kiezen en te boeken.

4 parken 18 verblijven

Recreatiepark De Tolplas
Recreatiepark De Tolplas
Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland
 • Ruim opgezet
 • Recreatieplas
 • Natuur
Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland
 • In Giethoorn
 • Nationaal park
 • Watersporten
Vakantiepark Hellendoorn
Vakantiepark Hellendoorn
Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel, Nederland
 • Zwembad
 • Natuur
 • Attractiepark
Finspark Herikerberg
Finspark Herikerberg
Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg

Markelo, Overijssel, Nederland
 • Kleinschalig park
 • Buitensporten
 • Bosrijke omgeving

Een bungalow Overijssel via Roompot

U heeft Overijssel op het oog om uw vakantie gezellig door te brengen? Hebt u al eens gedacht aan een verblijf in een bungalow in Overijssel? U bent dan midden in de natuur en buitenlucht en kunt u echt ontspannen. Roompot heeft comfortabele vakantiebungalows in Overijssel tegen een scherpe prijs. Wanneer u naar de website van Roompot gaat, kunt u de accommodaties van Roompot in Overijssel alvast bekijken. Roompot heeft een zestal vakantieparken in Overijssel, waarop alle voorzieningen te vinden zijn die u als vakantieganger nodig heeft om prettig te kunnen ontspannen in uw vakantiebungalow Overijssel. Wat denkt u bijvoorbeeld van een vakantiepark vlak bij Ponypark Slagharen? Ideaal voor een gezinsvakantie, toch? Ga hier naar onze website om de afbeeldingen van de bungalows in Overijssel te bekijken en de informatie over de vakantieparken van Roompot alvast op uw gemak door te nemen.

Weet u al naar welk vakantiepark in Overijssel uw voorkeur uitgaat? Een bungalow Overijssel is in ieder geval een uitstekende keuze voor uw vakantie, welk park u ook kiest. U bent vlak bij Duitsland en kunt bijvoorbeeld even over de grens. Ga in Duitsland toeren, eten of shoppen en de volgende dag zit u weer rustig in de natuur van uw bungalow Overijssel. Op de vakantieparken van Roompot zit u altijd vlak bij leuke attracties of bijzondere bezienswaardigheden. Wanneer u echt van de stilte van de natuur houdt, is het park De Weerribben bij Paasloo vast iets voor u. Wanneer u van water en varen houdt, dan wordt vakantiepark Belterwiede bij Wanneperveen mogelijk uw nieuwe favoriete vakantieoord. Leg uw eigen boot aan bij uw bungalow of huur een bootje. Dit geldt ook voor vakantiepark Giethoorn, waar een elektrische sloep bij de huur van uw vakantiewoning inbegrepen is. In Dalfsen op buitenplaats Gerner is het juist genieten voor de rust- en bosliefhebber. Voor gezinnen met kinderen zijn Vakantiepark Hellendoorn en attractie- en vakantiepark Slagharen een aanrader.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.