Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

6 parken 32 Verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

In Friesland vakantiehuis huren

Met een vakantiehuis in Friesland van Roompot bent verzekerd van een goed verzorgde, interessante en afwisselende vakantie. Op het landgoed It Wiid hebt u de keus uit diverse types bungalows: vrijstaande huizen of twee-onder-een-kap. Bij de bungalows is een parkeerplaats beschikbaar voor uw auto. Boekt u buiten het hoogseizoen, dan huurt u deze prachtige vakantie huizen Friesland ook nog eens voor een buitengewoon aangename prijs. In welk Friesland vakantiehuis mogen we u binnenkort verwelkomen?

6 parken 32 Verblijven

In Friesland een vakantiehuis huren

Friesland is een verrassende provincie die de bewoners maar ook bezoekers van buitenaf veel te bieden heeft. Ruimte, water en groen zijn hier de ingrediënten voor een heerlijke vakantie, die u naar eigen smaak kunt invullen. U kunt in een Friesland vakantiehuis genieten van de rust en de omringende natuur. Wilt u actie? Ook dan hoeft u niet ver te zoeken. U huurt een kano, een zeilboot of een fiets en trekt eropuit. U kunt zich ook in een praam door de grachten van Leeuwarden laten varen of in een skûtsje over de Friese meren. Wilt u een vakantiehuis in Friesland huren, kijk dan eens naar de royale, comfortabele vakantiebungalows met veel extra’s van Roompot. In veel gevallen staan ze aan het water en hebben ze een eigen aanlegsteiger.

Uw vakantiehuis in Friesland Ook vroeger was Friesland een gebied dat gedomineerd werd door het water. Leeuwarden was een kustplaats aan de Middelzee en het achterland bestond uit moerasgronden, watervlakten, bossen en rietvelden. Door aanslibbing kwam de Friese hoofdstad in de dertiende eeuw in het hart van de provincie te liggen. De Friese Oranjes hielden hier hof en de macht over de noordelijke provincies was hier geconcentreerd. In Leeuwarden vindt u nog volop sporen van die roemrijke tijd in de vorm van historische gebouwen en monumenten.

De Friese meren zijn inmiddels al jaren een trekpleister voor waterrecreatie. In het hart van de provincie, even onder Leeuwarden, ligt nationaal park de Alde Feanen, dat voor velen het mooiste nationale park van Noord-Europa is. De vakantiehuizen in Friesland zijn hier op de mooiste plekjes neergezet. Vlakbij, even buiten Eernewoude, bevindt zich Buitenplaats It Wiid. Op dit bungalowpark verhuurt Roompot vakantiehuizen Friesland. Het zijn stuk voor stuk accommodaties met allure. De bungalows zijn compleet ingericht voor zomerse én winterse vakanties. Diverse bungalows zijn voorzien van extra’s als een bubbelbad, een sauna, een solarium of een massagedouche. In de Friesland vakantiehuizen kunt u zelfs slapen in een echte bedstee, zodat u zich in vroeger tijden waant.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Camping, Vakantietent, Appartement, Blokhut, Villa's, Hotels, Stacaravan

Kindvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Groepsaccommodatie, Tijdelijke huisvesting, Aanbiedingen, Last-minute, Arrangementen, Weekendje weg

Vakantie Duitsland, Vakantie Frankrijk, Vakantie Italië, Vakantie Spanje, Vakantie Denemarken, Vakantie België, Vakantie Oostenrijk, Vakantie Luxemburg

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.