Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

0 parken 0 Verblijven

Vakantieverblijf

Appartement Friesland| Roompot Vakanties biedt u Appartementen op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

0 parken 0 Verblijven

Geen resultaat gevonden
TIP: Probeer minder of andere filters te gebruiken

Begin opnieuw

Samen vertoeven in fraai Friesland - Bekijk onze appartementen in Friesland!

Tussen de Friese wateren en mooie terpdorpjes is een vakantie in deze noordelijke provincie een waar genoegen. Met een verblijf in een van de appartementen in Friesland aan het Sneekermeer laat Roompot u optimaal kennismaken met Friesland. Van de vele mogelijkheden voor waterrecreatie tot aan mooie toertochten en leuke dagjes uit in de provincie; spektakel, vermaak en ontspanning komen volop aan bod in het fraaie noorden van het land.

Spetterend Terherne
Ten oosten van de het Sneekermeer ligt Terherne. Dankzij de mooie ligging aan het water is het dorp een populaire bestemming voor watersport en -recreatie. Daarnaast is er van alles te beleven in het gezellige centrum en duikt u in het Kameleondorp even in de wereld van de Schippers van de Kameleon.

Aan een scheepshaven bij het Sneekermeer ligt Havenresort Terherne. De vrijstaande en geschakelde appartementen in Terherne zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Het park biedt een aantal leuke sport- en speelvelden en op het meer zijn er diverse mogelijkheden voor spetterende waterrecreatie. Voor overdekt zwemplezier is er in de omgeving een zwembad te vinden.

Meer dan appartementen in Friesland
Een heerlijke vakantie aan de Friese Meren is een lust voor het hele gezin. Naast de mooie appartementen in Friesland biedt Roompot diverse prachtige vakantieparken in Friesland en chalets in Friesland. Liever last-minute in Friesland boeken? Dat is geen enkel probleem.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.