Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 vakantiepark 6 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

De bungalows in Brandenburg van Roompot

Uiteraard heeft Brandenburg meer te bieden dan alleen een schitterende natuur. Potsdam is een prachtige stad met historische stadswijken. Naast landschapsparken en paleizen kunt u er ook tochten over het water maken. Een stadswandeling behoort ook tot de mogelijkheden; de Oranjeroute is een aanrader. Het verbindt Duitse en Nederlandse steden met elkaar die een band hebben met het Huis van Oranje. Wanneer u van cultuur en geschiedenis houdt, moet u daar natuurlijk een bezoek aan gebracht hebben. Een bungalow in Brandenburg is een prima manier om kennis te maken met deze deelstaat in Duitsland. Wanneer u verblijft in een van de bungalows in Brandenburg, dan kunt u ook een bezoek brengen aan Berlijn, die als een groot-stadse oase midden tussen de bossen en meren van Brandenburg is gevestigd. Berlijn staat natuurlijk bekend om de Berlijnse Muur en de vele kunstwerken. Het is absoluut een aanrader om een trip te maken naar deze stad tijdens uw verblijf in Brandenburg.

1 vakantiepark 6 Verblijven

Boek een bungalow in Brandenburg

Brandenburg is een prachtig gebied in Duitsland dat bestaat uit wel 3.000 meren. Het gebied is daarom uitstekend geschikt om te varen. Wanneer u een bungalow in Brandenburg bij Roompot boekt, dan zult u de tijd van uw leven hebben. U kunt volop kennis maken met kraanvogels en ooievaars tijdens uw vaartocht over de diverse meren. De veelzijdigheid van Brandenburg maakt het tot een aantrekkelijk vakantiegebied voor jong en oud. U kunt er zowel een actieve vakantie houden, maar ook een rustige vakantie vieren. De bungalows in Brandenburg van Roompot leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Ze zijn niet alleen luxe en comfortabel ingericht, ze fungeren ook als een ontspanningsoord. En dat is juist waar u in een vakantie behoefte aan heeft. Laat u daarom inspireren door de accommodaties van Roompot en boek online een mooie bungalow.

Een bungalow in Brandenburg ligt op een bungalowpark. Dit bungalowpark is voorzien van alle faciliteiten voor een leuke en plezierige vakantie. Wanneer u met uw gezin een vakantie boekt in Brandenburg, dan is er op het bungalowpark genoeg te doen voor uw kinderen. Wat dacht u van animatieprogramma's voor kinderen? U heeft dan zelf wat meer rust aan uw hoofd. Een prima mogelijkheid wanneer u graag wat meer tijd met uw partner wilt doorbrengen. Natuurlijk kunt u ook gaan wandelen in de omgeving van het bungalowpark. Naast animatieprogramma's zijn er ook speeltuinen voor kinderen te vinden. Uiteraard mag een kleine supermarkt op het vakantiepark niet ontbreken. Want er is niets zo lekker als verse broodjes tijdens een ochtendontbijt. Laat u daarom verrassen door Roompot en boek online een onvergetelijke vakantie!

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.