Slapen in een strandhuis

Elke dag in slaap vallen en wakker worden met de ruis van de zee. Opstaan en op je blote voeten zo het strand oplopen, dat klinkt toch heerlijk? Geniet van zon, zee en strand en beleef de ultieme vakantie in een van onze luxe strandhuisjes.

Je eigen vakantiehuis op het strand
Wil je een strandhuis huren? Je vindt onze Beach Houses in de buurt van Kamperland, Vlissingen, Hoek van Holland, Den Haag, Julianadorp en Wijk aan Zee. In Kamperland en Hoek van Holland geniet je zelfs het hele jaar van het zout op je huid en de zeewind door je haren. De perfecte bestemming voor je vakantie aan de kust.

Beleef de sfeer op het strand

Zon op je gezicht, zand tussen je voeten, wind door je haren. Vakantie aan zee betekent de hele dag vakantieplezier. 's Ochtends geniet je van je koffie met de zee op de achtergrond. Terwijl de kids vliegeren, kijk je toe vanaf de veranda van je strandhuisje. In de verte is een glimp op te vangen van een zeehond. Bijzonder hè? Straks lekker uitwaaien met een wandeling door het zand. Kan je daarna aan de borrel! Aan het einde van de dag wacht er nog een prachtige zonsondergang op je. Dit is het goede leven.

Slapen in een strandhuisje

Bekijk al onze parken aan de kust

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.