Vakantieverhalen

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

"Samen met mijn schoonzusje (die een auto heeft) en onze kinderen zijn we naar het vakantiepark afgereisd en wat hebben we genoten van deze dagen!

Het huisje was super: luxe, mooi ingericht, genoeg slaapkamers voor ons allemaal en de speelzolder was geweldig. 's Ochtends als eerste via de glijbaan naar het water om de eendjes te begroeten.

De kinderen hebben genoten van de show met Koos en hem ook een knuffel gegeven. Ze vonden de indoor speeltuin met ballenbak en de kinderactiviteiten helemaal geweldig. En niet te vergeten het fijne zwembad. We hebben iedere dag heerlijk gezwommen en ook het bowlen was erg leuk.

We hebben boodschappen gehaald en in het huisje gekookt en we mochten een keer pizza's halen. Het was heel gezellig en lekker ontspannend. Zo fijn dat we er even uit konden. Heel veel dank daarvoor!"

Weerterbergen

"We hebben het super super super leuk gehad! We zijn heerlijk wezen zwemmen, met de skelter rondgereden, door het park gelopen, gesmuld van de pizza's en alles gedaan wat kon met de bonnen. Mijn dochters hebben de tijd van hun leven gehad. Ze waren helemaal happy en super blij met alle aandacht die ze kregen van het geweldige animatie team.

Het huisje was ook geweldig, alles was super geregeld. Bij aankomst stond er een fantastisch welkomstpakket met boodschappen op tafel. Er zat zoveel in dat we ons afvroegen…is dat echt voor ons? De stapelbedden vielen helemaal in de smaak, er werd gevochten wie er boven mocht slapen. Een onvergetelijke tijd. Het heeft ons heel goed gedaan!"

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

"We hebben veel stress gehad het laatste jaar. En konden een paar dagen weg dan ook super goed gebruiken. Zelf kan ik dit niet betalen dus ik was super blij met dit aanbod.

Het was heerlijk om er samen op uit gaan en leuke herinneringen op te bouwen.

Het weer zat niet mee, veel regen waardoor we niet veel naar buiten konden. Maar het huisje was heel leuk en gezellig en als je dan op de bank zit met een vers gebakken pizza, dan neem je dat slechte weer maar voor lief.

We hebben veel gezwommen en we hebben samen veel plezier gehad met het bowlen. Mijn dochter vond ook de trampoline, de gamehall en de kidsclub erg leuk.

Ondanks het weer, hebben we het erg fijn gehad!"

Weerterbergen

"Ik heb een aantal jaar geleden een hersenbloeding gehad en kan niet alles meer. Ik ben heel dankbaar dat ik een weekendje eropuit mocht met een van mijn kleinkinderen en kinderen. Ik heb fijne herinneringen hieraan.

Het was perfect, alleen wel een beetje nat met veel regen. Toch hebben we veel gelopen. Door het slechte weer waren niet alle activiteiten open, maar we hebben nog genoeg kunnen doen!

Het huisje was groot genoeg voor ons 4 en heerlijk warm. We hebben een keer in het huisje gegourmet en ook een keer in het restaurant gegeten. De Sint Nicolaas brunch was erg gezellig.

Heel hartelijk dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!"

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.