Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Je huisdier op vakantie: vragen en antwoorden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met onderstaande informatie ben je helemaal up-to-date. Zo geniet je van een zorgeloze vakantie in een van onze huisdiervriendelijke woningen.

Veelgestelde vragen

 • Mag mijn huisdier mee op vakantie?

  Ja, in de meeste gevallen wel. Op onze vakantieparken en campings is je hond, kat of een van deze gekooide huisdieren welkom: konijn, hamster, cavia, fret, vogel, muis of rat. Reptielen zijn niet toegestaan.

  In een deel van onze vakantieverblijven mag je 1 of 2 huisdier(en) meenemen. Staat er Huisdieren welkom bij de Voorzieningen van je gewenste vakantieverblijf? Dan mag het. Je vindt deze verblijven door Huisdier(en) aan te vinken bij Wie gaat er mee? in de Zoek & Boek.

  Geef bij het boeken altijd even aan dat je een huisdier meeneemt. Bij een online boeking doe je dit in Stap 1 Je Reisgezelschap. Neem voor het aanmelden van andere huisdieren of hulphonden contact op met onze Gastenservice.

  Wil je na het boeken nog een huisdier toevoegen aan het reisgezelschap? Laat het dan even weten aan de Gastenservice. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.
 • Hoeveel honden of andere huisdieren zijn toegestaan in mijn vakantieverblijf?

  In de meeste vakantieverblijven zijn 1 of 2 honden of andere huisdieren toegestaan. Neem contact op met de receptie als je zeker wilt weten hoeveel huisdieren zijn toegestaan in het vakantieverblijf van je voorkeur. Contactgegevens van een park vind je via Aanreisinformatie.
 • Wat zijn de extra kosten voor het meebrengen van een huisdier?

  Voor honden en katten betaal je een toeslag per dier per nacht. Voor andere, gekooide huisdieren zoals een vogel, cavia, fret, rat, muis, of hamster hoef je geen toeslag te betalen.

  Voor alle dieren geldt een verplichte eindschoonmaak, behalve als deze al standaard is inbegrepen in de prijs van je verblijf. Maak je gebruik van een actie waarbij de eindschoonmaak extra voordelig wordt aangeboden? Dan betaal je het oorspronkelijke bedrag van de eindschoonmaak.

  De prijs van de huisdiertoeslag en eindschoonmaak verschilt per park. Je vindt deze prijzen tijdens het boeken in je prijsoverzicht. Op onze campings mag je maximaal 2 huisdieren meenemen per kampeerverblijf. Het meebrengen van één huisdier is gratis. Voor een tweede huisdier betaal je een toeslag van € 5,50 per nacht.
 • Wat zijn de regels voor hulphonden?

  Voor hulphonden gelden andere regels dan voor gewone huisdieren. Zijn alle vakantieverblijven waar huisdieren zijn toegestaan volgeboekt? Dan is je hulphond ook welkom in een huisdiervrij vakantieverblijf. Voor hulphonden betaal je alleen een verplichte eindschoonmaak, de gebruikelijke huisdiertoeslag vervalt.

  Neem voor het aanmelden van een hulphond contact op met onze Gastenservice.


 • Waarom kan ik geen huisdieren toevoegen tijdens het boeken?

  Als je geen huisdieren kunt toevoegen tijdens het boeken kan dit 2 redenen hebben. Of je gekozen vakantieverblijf is niet geschikt voor huisdieren óf er zijn van dit type geen vakantieverblijven meer beschikbaar waar huisdieren zijn toegestaan.
 • Hoe wijzig ik mijn reisgezelschap in Mijn Roompot?

  Op de pagina Mijn Boeking kun je bij Mijn reisgezelschap personen toevoegen of verwijderen. Het wijzigen van je reisgezelschap kan tot 1 dag voor aankomst.

  Huisdieren
  Zelf huisdieren toevoegen of verwijderen uit je boeking is niet mogelijk in Mijn Roompot. Hier helpt onze Gastenservice je graag bij.

  Recreatie-voucher
  Als je de recreatie-voucher hebt gebruikt bij het betalen van je vakantie, kun je het reisgezelschap niet zelf wijzigen. Onze Gastenservice helpt je hier graag bij.
Ga naar alle veelgestelde vragen