Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Je huisdier op vakantie: vragen en antwoorden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met onderstaande informatie ben je helemaal up-to-date. Zo geniet je van een zorgeloze vakantie in een van onze huisdiervriendelijke woningen.

Veelgestelde vragen

 • Mag mijn huisdier mee op vakantie?

  Ja, op onze vakantieparken en campings zijn uw hond, kat en de volgende gekooide huisdieren welkom: konijn, hamster, cavia, fret, vogel, muis of rat. Reptielen zijn niet toegestaan. Of huisdieren welkom zijn in het vakantieverblijf van uw voorkeur, ziet u bij elk type vakantieverblijf onder Kenmerken. U kunt ook Huisdier(en) aanvinken bij Wie gaat er mee? in de Zoek & Boek. Per vakantieverblijf zijn 1 of 2 huisdieren toegestaan.

  Op onze campings zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan op alle type kampeerplaatsen, met uitzondering van Camping Hunzedal. Hier zijn de Safaritent 4, Bungalowtent Blue, Glamlodge Tent en een aantal kampeerplaatsen van het type Standaard (kampeerveld Strandveld) huisdiervrij.

  Geef tijdens het boeken altijd aan dat u een huisdier meeneemt. Zodra uw boeking is afgerond, is het niet meer mogelijk uw huisdier aan te melden. Bij een online boeking kunt u uw hond of kat aanmelden bij Stap 1 Uw Reisgezelschap. Voor het aanmelden van andere huisdieren of hulphonden kunt u contact opnemen met onze Gastenservice.
 • Hoeveel honden of andere huisdieren zijn toegestaan in mijn vakantieverblijf?

  In de meeste vakantieverblijven zijn 1 of 2 honden of andere huisdieren toegestaan. Neem contact op met de receptie als u zeker wilt weten hoeveel huisdieren zijn toegestaan in het vakantieverblijf van uw voorkeur. Voor de contactgegevens van een park(receptie), vult u hier de parknaam in. U komt direct uit bij de Adres & Reisinfo van het park van uw keuze.
 • Wat zijn de extra kosten voor het meebrengen van een huisdier?

  Voor honden en katten betaal je een toeslag per dier per nacht. Voor andere, gekooide huisdieren zoals een vogel, cavia, fret, rat, muis, of hamster hoef je geen toeslag te betalen.

  Voor alle dieren geldt een verplichte eindschoonmaak, behalve als deze al standaard is inbegrepen in de prijs van je verblijf. Maak je gebruik van een actie waarbij de eindschoonmaak extra voordelig wordt aangeboden? Dan betaal je het oorspronkelijke bedrag van de eindschoonmaak.

  De prijs van de huisdiertoeslag en eindschoonmaak verschilt per park. Je vindt deze prijzen tijdens het boeken in je prijsoverzicht. Op onze campings mag je maximaal 2 huisdieren meenemen per kampeerverblijf. Het meebrengen van één huisdier is gratis. Voor een tweede huisdier betaal je een toeslag van € 5,50 per nacht.
 • Wat zijn de regels voor hulphonden?

  Voor hulphonden gelden andere regels dan voor gewone huisdieren. Als er geen vakantieverblijven beschikbaar zijn waar huisdieren zijn toegestaan, dan is uw hulphond ook welkom in een huisdiervrij vakantieverblijf. Voor hulphonden betaalt u alleen een verplichte eindschoonmaak, de gebruikelijke huisdiertoeslag vervalt.

  Neem voor het aanmelden van uw hulphond contact op met onze Gastenservice.
 • Waarom kan ik geen huisdieren toevoegen tijdens het boeken?

  Als deze mogelijkheid niet wordt aangeboden, zijn er op dat park helaas geen vakantieverblijven meer beschikbaar waar huisdieren zijn toegestaan.
 • Hoe wijzig ik mijn reisgezelschap in Mijn Roompot?

  Op de pagina Mijn Boeking kun je bij Mijn reisgezelschap personen toevoegen of verwijderen. Het wijzigen van je reisgezelschap kan tot 1 dag voor aankomst.

  Huisdieren
  Zelf huisdieren toevoegen of verwijderen uit je boeking is niet mogelijk in Mijn Roompot. Hier helpt onze Gastenservice je graag bij.

  Recreatie-voucher
  Als je de recreatie-voucher hebt gebruikt bij het betalen van je vakantie, kun je het reisgezelschap niet zelf wijzigen. Onze Gastenservice helpt je hier graag bij.
Ga naar alle veelgestelde vragen