Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 camping 5 Kampeervelden

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Camping Zuid-Holland | Roompot Vakanties biedt u campings op de mooiste locaties in natuurrijke omgevingen!

1 camping 5 Kampeervelden

Samen kamperen in zinderend Zuid-Holland - Bekijk onze campings in Zuid-Holland!

Weinig kustgedeeltes in Nederland zijn bekender dan Scheveningen en haar gezellige boulevard. Dit mooie stukje Zuid-Holland is te beleven vanaf een prachtig kampeerterrein net achter de duinen. Vanuit uw tent, caravan of camper stapt u bijna zo de zee in en wie even de grote stad in wil, is in no-time in Den Haag. En als dat nog niet genoeg is, bieden de campings in Zuid-Holland van Roompot ook nog eens allerlei mogelijkheden om met het hele gezin tot rust te komen of juist lekker alle energie kwijt te kunnen.

Divers Den Haag
Landinwaarts vanaf de Scheveningse stranden ligt Den Haag. De Hofstad biedt voor stad- en winkelliefhebbers een mooi centrum vol moderne en historische bouwwerken. Badgasten kunnen terecht op de uitgestrekte stranden langs de boulevard van Scheveningen waar voor jong en oud van alles te beleven is.

Direct achter de duinen ligt Vakantiepark Kijkduin. Naast volledig ingerichte bungalowtenten voor 6 personen biedt de camping in Den Haag plaatsen tot 120 vierkante meter voor tenten, caravans en campers. Verder heeft het park een groot aanbod aan recreatie met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en een overdekt zwembad met whirlpool.

Meer dan campings in Zuid-Holland
Wie de kampeerspullen liever thuislaat, kan uiteraard altijd terecht op een van onze vakantieparken in Zuid-Holland of in de hotels in Zuid-Holland, appartementen in Zuid-Holland of chalets in Zuid-Holland. Wilt u de keuze nog even uitstellen? Last-minute in Zuid-Holland boeken is bij ons geen probleem.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.