Reviews

8.8

Vakantiepark Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 217 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Informatie
    7.2
  • Kindvriendelijkheid
    7.1
  • Onderhoud
    8.1
  • Schoonmaak
    8.2
  • Service point
    7.5
  • Vakantieverblijf
    8.5

Bekijk 217 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024
Ik had drie keer een all-in pakket bijgeboekt, maar toen we aankwamen, was er niks. Geen opgemaakte bedden, geen bedlinnen, geen rituals pakketjes, geen handdoeken. Niet handig met twee jonge kindjes erbij... Gelukkig heeft de beveiliging uiteindelijk nog wat bedlinnen en handdoeken voor de deur gelegd. De volgende dag werd ik gebeld dat we gecompenseerd zouden worden, daar was ik blij mee, gezien de niet-relaxte aankomst die we hadden. Maar 5 minuten later kreeg ik een mail dat we maar liefst 6 euro terugkrijgen 😂 Die 6 euro is toch een bizar verschil als je bij elkaar optelt wat we kwijt zijn geweest aan het op stel en sprong kopen van koffie, thee en verzorgingsproducten. En bedenk daar dan ook bij alle tijd die we inmiddels zijn kwijt geweest aan bellen, mailen en het opmaken van de bedden. Ik zou hier nooit, echt nooit, 21,95 pp voor hebben betaald. Ik heb dit aangegeven bij het servicepunt, maar er kwam een vaag verhaal terug met dat we in eerste instantie te weinig zouden hebben betaald. Dat komt nogal dubieus over en is ons probleem ook niet, lijkt mee. Ik heb er maar laten gaan die dag, omdat ik het zonde vond om er nog meer tijd aan te besteden. Maar eigenlijk vond ik het echt niet kunnen.
Reactie van Roompot
Beste Gast, Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Het is fijn om te horen dat onze beveiliging snel kon handelen door bedlinnen en handdoeken te voorzien. Dat moet een opluchting zijn geweest, zeker met twee kleintjes erbij. We vinden het echt jammer dat de start van je verblijf niet ging zoals verwacht. Het klopt dat we normaal gesproken een vlotte check-in hebben met alles klaar voor onze gasten. Het lijkt erop dat er iets mis is gegaan met de all-in pakketten die je had bijgeboekt. We streven ernaar om elke situatie correct en naar tevredenheid op te lossen, en we gaan dit intern onderzoeken om herhaling te voorkomen. Mocht je in de toekomst besluiten ons nog een kans te geven, dan verzekeren we je van een zorgeloze ervaring, zoals je mag verwachten. Met warme groet, Roompot
  • Algehele verblijf
    5.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    4.0
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024
Mooi groot ruim appartement, wel wat gedateerd
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 februari 2024
Appartement was goed. 76b Verwarming was niet ok. Deze was gelimiteerd en kon niet hoger en ging vrij snel weer terug naar lagere temperatuur. In de avond moest je een dikke trui aan doen om het behagelijk te hebben. Met veel wind was het niet goed warm te krijgen De vloeren waren enorm koud. Thermostaat knoppen waren verwijderd van de cvs zodat daar ook niks was in te stellen. In andere appartementen hadden we dit niet. Qua warmte zullen we 76b niet meer kiezen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Fijbe Kruizinga
Datum: 1 februari 2024
We komen graag nog eens weer.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: J. Koppejan
Datum: 8 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Jan Slock
Datum: 5 januari 2024
Geboekt voor 7 nachten Bij dag van vertrek een lid ziek Bij contact met roompot om de vakantie door te schuiven niet bespreekbaar ondanks het feit dat we al jaren klant zijn van Roompot Toch vertrokken echter na twee dagen wegens ziekte terug naar huis Gehele vakantie in het water gevallen Weg vakantiegeld
Reactie van Roompot
Dag Jan, Bedankt voor de genomen moeite om jouw verblijf bij ons te beoordelen. Het spijt ons te horen dat je verblijf niet is verlopen zoals gehoopt, zeker gezien je trouwe klant bent. We begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn als ziekte roet in het eten gooit. Hoewel we in de regel geen wijzigingen kunnen aanbrengen in boekingen, willen we je graag helpen om een oplossing te vinden die voor beide partijen werkt. We hopen dat je ondanks de vroegtijdige terugkeer toch nog iets positiefs hebt kunnen ervaren tijdens je tijd bij ons. We zouden het geweldig vinden om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen, zodat je volop kunt genieten van alles wat we te bieden hebben, van onze luxe appartementen tot de vele activiteiten en faciliteiten. Je volgend verblijf bij ons wordt zelfs nog beter, beloofd! Groetjes, Roompot
  • Algehele verblijf
    3.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2024
Prettige ontvangst door jullie medewerkster uit Almelo. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Zelfs een extra parkeerplek kunnen krijgen voor de 2de auto. Prima appartement als uitvalbasis.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Miranda v.d. Weerdt-dreyer
Datum: 2 januari 2024
Wij hebben heerlijk genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 december 2023
De ligging aan de haven, parkeerkelder,
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 december 2023
Fijn verblijf, de locatie is perfect echt een vakantiegevoel. Zeker een aanrader om terug te gaan.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 december 2023
Heerlijke plek met ruim appartement
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Arjan Walraven
Datum: 18 december 2023
Ruim appartement, schoon, sfeervol en prachtig uitzicht. Enig aandachtspunt punt: dag van vertrek was entree met pas om 9.50 uur niet meer mogelijk. Gelukkig was mijn echtgenote nog in appartement om toegang te geven, zodat de laatste spullen gepakt konden worden, en ..... uiteraard mijn echtgenote.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    7.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 december 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 december 2023
Rustig .mooie locatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 december 2023
Prachtig uitzicht, veel licht en veel ruimte!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Dewkaran Ghirrao
Datum: 1 december 2023
Top
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: L. van S.
Datum: 1 december 2023
Mooi appartement met mooi uitzicht. Enkele minpuntjes: moeilijk te vinden in het donker en keycards werken niet altijd even goed. Wel telefonisch prima begeleid vanuit Kijkduin.Je ziet niemand om bv nog iets te vragen. Er is iemand aanwezig tot maandag 4 uur en vrijdag 4 uur, dan mogen gasten pas komen. Vreemde koffiepot met schenktuit rechts,, moeilijk voor rechtshandigen. Noodtelefoon: het brandalarm ging af. We dachten bij ons, maar later bleek het niet. We belden de noodlijn van Roompot, maar niemand nam op, pas na enkele keren toen de brandweer er aan kwam. Doordat ik pijn in de hartstreek kreeg, zijn we halsoverkop al op donderdagmorgen vertrokken, sorry misschien niet goed gepoetst. Zelfde dag nog geopereerd in Nijmegen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 december 2023
Mooie ruimte. Enkel een knop van een schakelaar was kapot. Snijplank miste.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Josette Colas
Datum: 27 november 2023
Comme toujours un endroit très agréable a passer des vacances
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Marieke
Datum: 26 november 2023
heerlijke plek, mooi uitzicht
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 november 2023
Het appartement is zeer ruim en goed alleen de parkeergarage is niet echt logisch genummerd.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Martin Bezemer
Datum: 24 november 2023
Prima appartement met prachtig zicht op de haven We komen terug!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: P. van Bladel
Datum: 22 november 2023
Een net appartement die alle voorzieningen heeft die je nodig hebt. Auto in de parkeerkelder is top! En het openbaar vervoer is om de hoek.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 november 2023
Wij hebben genoten van ons appartement in Scheveningen! Leuk uitzicht, veel ruimte en van alle gemakken voorzien. Zag er heel netjes uit ook allemaal
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2023
Een prachtig appartement op een mooie locatie. Aankomst viel tegen omdat de pas niet werkte, maar super vriendelijk door medewerkster Alysia geholpen. Plaatsaanduiding in parkeergarage is een ramp, daar zit geen logica in. Misschien plattegrond van de plaats in de garage mee sturen bij boeking
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Jc c Vlugt
Datum: 18 november 2023
mooi en lux appartement ligging vlak bij de pier
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Ad en Sytske Sinnema
Datum: 14 november 2023
Zoals gebruikelijk!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Jeroen Ramaker
Datum: 14 november 2023
Mooi appartement. Groot genoeg voor 5 personen. Wel gehorig, je verstaat bijna letterlijk wat de bovenburen zeggen. Schuiven van stoelen is ook duidelijk waarneembaar. Er wordt veel gebouwd in de buurt, wat voor de sfeer en uitstraling van het complex niet bevorderlijk is. Verder een prima plek, dichtbij centrum en boulevard..
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.