De Soeten Haert

Renesse, Zeeland, Nederland

  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.2

Vakantiepark De Soeten Haert scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5955 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 5955 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
S nachts een keer flinke lekkage gehad. Wij nat dekbedden nat. Pannen geplaats. Je kon duidelijk zien aan de sporen op plafond en muur dat dit al langer het geval was. Heb het gemeld. S middag gerepareerd gebroken dakpan. Had alleen wel goede excuses verwacht voor het ongemak.
9
Naam: Gijs van de Kolk
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vriendelijk ontvangst
10
Naam: Elvira Ortmanns
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, dichtbij zee. Aanrader!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: J.W. Treffers
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk dat weekje weekje in uw park,zeker voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Petrus.J.M Kersten
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tweede keer bij de soete haerde nog steeds goed dank u wel
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zaten aan de rand van het park. Genoeg Privacy Matrassen wat doorgezakt. Toiletten vernieuwd, netjes. Fijne badkamers. Wel meer ophanghaken nodig in de ruimtes. Net even wat luxer. De keukenvoorraad was niet schoon .Eerst afgewassen!! Prima midweek gehad. Een perfecte locatie voor strandwandelingen, de duinen etc. Mooi zeeuws eiland!
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Fijne accomodatie en prachtig weer.
7
Naam: George Lubbersen
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het nalatige onderhoud was voor ons een teleurstellende ervaring, waardoor wij geen herhaling van onze vakantie zien zitten bij Roompot recreatie, tenzij hier verandering in wordt aangebracht.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij misten vooral een klok in het huisje endat de ramen wel eens gezeefd kunnen worden ingangen aanvegen en terras onkruid vrij maken het zijn alleen maar suggesties
8
Naam: Marcel Lucassen
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig kind vriendelijk park, alleen mis ik hier een zwembad
9
Naam: Gerardus van Oijen
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima en ruim en veel privacy bungalow
8
Naam: Hans Roberti
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekend park als je geen behoefte hebt aan veel faciliteiten. Mooi gelegen bij het strand en prima service van personeel
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Leen van Hoorne
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het park is heerlijk, dicht bij zee. Ons huisje was ook super., en ruim genoeg We hadden een extra persoon een paar dagen, even geinformeerd of dat goed was en er kosten aan verbonden was, het was geen probleem. We komen zeker terug en wel voor huisje 11 Nogmaals bedankt voor deze fijne vakantie. Groetjes, de fam van Hoorne
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mede door het weer een na moeilijke start super weekeinde gehad
6
Naam: Hans van Osnabrugge
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben op laatste moment geboekt voor 403,= euro. Op dat moment stond hetzelfde verblijf bij last minutes, een week later ,voor 352,= euro. Zeer vreemd. Wij hebben meerdere malen gebruik gemaakt van Roompot, maar deze maal is het niet alleen qua prijs tegengevallen, maar ook de prijsverhouding. Bij binnenkomst gaan we altijd even iets drinken en deze keer ook een lunch gebruiken. Altijd leuk om een praatje te maken met de mensen van de bediening. Nu inscannen, bestelling doorgeven, leeftijd opgeven, telefoonnummer doorgeven en dan wachten op een seintje en dan zelf je eten en drank ophalen. Wanneer je nog een drankje extra wil, dan hetzelfde ritueel uitvoeren. Best leuk voor de jeugd misschien maar niet voor 70 jarigen. Dan het vakantieverblijf. In de doucheruimte. Geen haakje om kleding op te hangen, geen plankje boven wastafel, geen toiletrolhouder, dus rol op de grond en geen voorziening om bv shampoo neer te zetten. In woonkamer één schemerlamp en verder lampen welke je in een stadion verwacht. Geen inventarisatielijst. Nu bijvoorbeeld 2 wijnglaasjes en ongeveer 9 soepkommen. Rondom verblijf alleen omgespitte aarde en veel onkruid tussen tegels. Ramen vol spinnen rag en niet schoon. Op de tuintafel heeft waarschijnlijk iets warms gestaan en een deel dus te wankel om iets op te zetten. Voor het geld en de verwachtingen welke wij in het verleden hadden van de Roompot is het ons deze keer zwaar tegengevallen. Het gaat hier om vakantieverblijf 111. Vriendelijke groeten Hans en Nel van Osnabrugge ( Vaste klanten van Roompot )
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park maar woning heeft wat achterstallig onderhoud. Keuken mankeert wat aan, sommige muren/ deuren kozijnen missen verf. Wel mooi ruim
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zee en rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben hele nare ervaringen met roompot. deze keer redelijk tevreden. schoonmaak blijft een ding
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zo als elke keer weer genoten
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig vlak bij strand en fietspaden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Opnieuw een heerlijk verblijf, en al het sanitair keurig netjes. Het huisje was ook redelijk schoon. Wij kunnen er nu wel een uur later in. Nu misschien tijd voor de nieuwe keuken, oke alles werkt, maar deze hangt echt in elkaar. Ook de spaarkop in de douche is zo zuinig dat je moeite hebt om nat te worden. We betalen steeds meer, maar warm water wordt in de douche steeds minder.Dus laten we het bad maar weer vollopen , weg besparing. maar heel blij met de plek en het ruime huisje. Tot de volgende keer. Fam. Melis
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heel gezellig gehad ,met 90 jarige ouders die het ook fijn vonden en mee konden omdat er beneden slaap en was gelegenheid was .willen graag nog eens terug komen
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top
9
Naam: Angelique Jilleba
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben wederom ontzettend genoten. Het is vaker niet erg schoon als we De Soeten Haert bezoeken. Deze keer was het helaas erger. We hebben eerst zelf een kleine schoonmaak moeten doen en het terras moeten schoonmaken en inrichten alvorens vakantie te kunnen gaan vieren. Ook waren er diverse matrassen en dekbedden vies. Het was jammer dat de electrische kookplaat niet goed werkte. Eten koken nam op die manier veel tijd in beslag. Het zou fijn zijn geweest als we vooraf waren geinformeerd over de vroege start van het plaatsen van de nieuwe keukens in de bungalows tegenover ons. Dit werkteam heeft overigens de rest van de tijd zeer netjes gewerkt zonder veel lawaai te maken. Verder erg tevreden over de ligging, het personeel en de faciliteiten van het park. We komen er vaak.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke week gehad in een net en verzorgd vakantiepark!

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.