Roompot Care

Roompot Care is gespecialiseerd in vakantie met zorg in de breedste zin van het woord. Ons doel is om gasten die een bepaalde zorgbehoefte hebben een zo fijn mogelijk verblijf aan te bieden. Want ook als je zorg nodig hebt, wil je zonder zorgen van een vakantie kunnen genieten. Lees meer over Roompot Care.

Speciale kenmerken met betrekking tot minder validen

 

Algemeen  
Invalidenparkeerplaatsen bij het Service point Ja, 2 plaatsen
Zijn de algemene paden verhard Ja
Zijn evt aanwezige drempels in de weg te omzeilen Ja, 1 goed overrijdbare lage drempel in de weg.

 

Toegankelijkheid algemene ruimtes met rolstoel

 
Service point, restaurant(s), snackbar en supermarkt Goed toegankelijk 1 ingang voor alle drie met drempel van 2 cm. 1 zeer ruim invaliden toilet is tevens kleedruimte voor zwembad. Restaurant en supermarkt zijn ruim opgezet.
Sauna en wellnessruimte Sauna met infrarood cabine, noordzee (zout) sauna, Finse sauna. Zijn met enige handigheid en/of beetje hulp te doen voor rolstoelgebruiker. 1 uur vooraf reserveren.

 

Zwembad

 

Rolstoeltoegankelijk

Ingang via het Service point. Rolstoeltoilet voor Service point is eventuele kleedruimte. Zwembad is 130 cm diep er is geen lift maar met enige hulp en eigen handigheid is zwembad te doen voor rolstoelgebruiker.

Aangepast toilet beschikbaar Ja, voor het Service point.
Aparte kleedruimte aangepast Kleedruimte is in het gehandicaptentoilet
Toegankelijkheid bad zelf Geen lift, actieve rolstoelgebruiker kan (met hulp) in het zwembad.
Overige zaken zwembad Lekker warm water
   
Midgetgolfbaan Is met veel moeite te doen met rolstoel, veel los zand rond de baan.
Omgeving De duinovergang bij strandtent Sunset (op loop afstand van park) is goed toegankelijk en bruikbaar. Bij de lifeguard is strandrolstoel verkrijgbaar om de zee in te gaan. Tevens is er een gehandicaptentoilet bij de lifeguard. Op het strand ligt een houten plankier. Lees meer over de toegankelijkheid van het eiland.

 

Accommodaties met speciale kenmerken

Lees hier meer over de Strandchalet 4M en de Vijverwoning 4.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.