Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland

  • In Giethoorn
  • Nationaal park
  • Watersporten

reviews

8.6

Vakantiepark Vakantiepark Giethoorn scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2129 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2129 reviews

10
Naam: Amara Dicke Mondt
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, gemoedelijk en prettige sfeer!
8
Naam: Monique Tramper
Datum: 27 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tiny house groot genoeg voor 2, maar niet voor evt 4
10
Naam: Wilma van Oss
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het voelt voor ons na nu drie keer verblijven als thuiskomen. Gelijk weer geboekt voor zomer 2023
7
Naam: Maria Schobben
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Communicatie slecht Info slecht Woning top En de buurt
9
Naam: R Klijnsmit
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de derde keer binnen een jaar zijn we in dezelfde bungalow op vakantiepark Giethoorn geweest, dit zegt genoeg.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel leuk en gastvrij park
9
Naam: Maarten IJzerman
Datum: 1 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een lang weekend geboekt. Huis was netjes en schoon. Banken waren slecht en 1 zelfs doorgezakt. Wat een luxe om voort de deur een sloepje te hebben. Prima sloep en comfortabel. Super aardige receptie. Tsja en mega mazzel met het weer. Zeker in de herhaling!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het huisje was vies, vingers op d
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een erg prettig verblijf gehad, de locatie was prachtig, zeker als je het weer mee hebt. Bij slechtere weersomstandigheden zijn er wel wat weinig activiteiten voor de kleintjes, buiten de speelgoederen is er niet veel. Verblijf was mooi ingericht en zag er netjes uit, alleen schoonmaak kon beter.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park met veel groen. Helaas was er weinig tot niets georganiseerd voor kinderen. De speelzolder was moeilijk te vinden,had beter op borden bewegwijzerd mogen zijn. Vind het wel heel raar dat er nergens roompot staat en als je het vraagt aan het personeel zeggen ze dat het geen roompot park is. Qua aanbod geloof ik dat ook meteen. Het is GEEN roompotpark! Bij roompot is er meer voor kinderen georganiseerd,vooral in de vakanties ( zoals nu de herfstvakantie ) . Dat was wel jammer. Als je bij roompot boekt heb je toch bepaalde verwachtingen. Die zijn helaas niet waargemaakt. Verder was het personeel heel vriendelijk, het huisje zag er netjes uit, de omgeving mooi, leuk bootje. Ondanks dat het geen roompot was hebben we een mooie vakantie gehad.
9
Naam: Marjolijn Fokke
Datum: 29 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke midweek gehad in een fijn huisje op een fantastische locatie in Giethoorn. Dat er een bootje bij was, was de kers op de taart.
10
Naam: Esther Meppelink
Datum: 29 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een fijn park. Goed onderhouden en vriendelijk personeel. Dr beschikbaarheid van een eigen boot is echt een grote meerwaarde. Een probleem met de boot werd ook snel en prettig opgelost.
8
Naam: Boender
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke week. We waren er voor ons een geschikte periode, zeker omdat we ook gebruik mochten maken van het bootje. We vonden de klantenservice en alle mensen die werkten op het park erg vriendelijk. Dank hiervoor. Het viel ons wel echter op qua veiligheid voor kleine kinderen kan iets mee gedaan worden. Verder was het huisje prima mooie ligging en verder keurig toen we aankwamen. Wel vielen de bedden erg tegen en s avonds even lekker zitten was er ook niet bij. Een stoel bank was doorgezakt en de bank was ook wel aan vervanging toen. Maar we kijken wel terug op een geslaagde herfstvakantie.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ga zo door!! Een prachtig plekje aan het water, met beschikbaarheid van een sloepje! Schoonmaak behoeft wat aandacht! Voor de rest, we hebben een heerlijk verblijf gehad op vakantiepark Giethoorn!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Rene Klok
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er geen voorzieningen zijn om je hond op of in de buurt van het park uit te laten. Als er geen bootjes bij de huisjes zouden zijn is het vermaak matig. Ondanks dat het vakantie was was er niet veel te doen op het park zelf. Voor ouderen en mensen moeilijk ter been is de brug wel een behoorlijke uitdaging.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marloes Hansoylu
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisjes maar wel her en der wat gebreken zoals doorgezakte stoelen, kapotte horren. Op de slaapkamer met 2 losse bedden misten we een stopcontact voor een lampje. De verwarming stond echt te hoog toen we aankwamen. De afvoer van de badkamer stonk. Het bootje is echt helemaal geweldig. De routes om te varen ook erg mooi. Jammer dat er weinig glutenvrije bestelopties Zijn, ook bij de plus… misschien via de website tot 3 dgn vantevoren laten bestellen zodat er wat op voorraad is?
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het naar ons zin gehad. Er was voldoende eten. Het was een mooi huisje en zeer vriendelijk personeel. En een leuke workshop mozaïek. Maar de duidelijkheid voor het parkeren met vooraf geregistreerd kenteken was heel onduidelijk. Dat stond niet aangegeven. Bij het 2e ontbijt ontbraken de croissants. We hadden wel voldoende eten, maar die hoorden wel bij het ontbijt. En er was gedoe met de boot. We hebben 2 dagen geen volledige route kunnen varen omdat achteraf er iets met de motor was waardoor de accu leeggetrokken werd. Daardoor hebben we uren op het water doorgebracht, maar geen volledige route kunnen varen. En omdat het zaterdag flink waaide, waren we allemaal verkleumd, ondanks onze fleecedekens. En de picknick hebben we in het huisje gedaan, omdat we dus geen aanlegplaats konden bereiken.
9
Naam: MvdL
Datum: 24 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk en mooi park op een prachtige plek. Extra leuk was het bootje wat bij het verblijf hoorde.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Locatie top. Bij aankomst huisje niet schoon. We hebben alles zelf schoongemaakt omdat we het anders te vies vonden. Met name de woonkamer. Hondeharen op de banken. Vloer was vies. Veel spinnewebben in het huisje. Borstel van de stofzuiger was heel vies, vol met haren, net zoals de deurmat.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Erna Nijman
Datum: 17 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was verouderd. Verlichting matig. Boot kussens nat. Badkamer niet geheel schoon en verouderd
9
Naam: Lia Wiersma
Datum: 11 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Willem de Ridder
Datum: 10 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke, rustig gelegen locatie. De medewerking van het schitterende herfstweer en de ligging van de huisjes aan de rand van het park, direct aan het meer, maakten het verblijf uniek.
10
Naam: Dirk De Vos
Datum: 10 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben een fantastisch weekend gehad, mooie ligging, vriendelijke mensen van het park, altijd met de glimlach en professioneel. top !
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke huisjes, leuk met een bootje eenij. Huisje was wel vies, we moesten schoonmaken toen we aankwamen. Eerste nacht overlast van een groep jongeren tot 5.30 iur

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.