Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland

  • In Giethoorn
  • Nationaal park
  • Watersporten

reviews

8.6

Vakantiepark Vakantiepark Giethoorn scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1938 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1938 reviews

9
Naam: J. van der Heiden
Datum: 15 augustus 2022
Fijne accommodatie en de organisatie op het park was goed
10
Naam: Bibi Engelbertink
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf was echt fantastisch! Ons huisje was geweldig aan het water, ruim genoeg met 2 volwassenen en een baby’tje. Kortom: echt een super vakantie gehad! Het enige minpuntje was de veel te steile brug bij de ingang (was handig geweest als ik dit van tevoren had geweten). Dan had ik mijn spullen slimmer ingepakt! Er zijn ook bruggen in Giethoorn die veel minder steil zijn, dus dit zou eventueel een tip kunnen zijn (of hulp bij het uitladen). Verder echt helemaal super gehad! Ik heb het park in Giethoorn al aangeraden aan mijn familie en vrienden 😃 Groetjes, Bibi Engelbertink
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Serge Dekeersgieter
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk, sfeervol en schoon park. Je waant je bijna in het buitenland op vakantie. De sloep is een mooie aanvulling. Om langer dan een weekend te gaan zou meer entertainment/ zwemgelegenheid voor de kids wenselijk zijn
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Dagmar Lennartz
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is zeker de moeite waard geweest ,en de boot voor je huisje ,zeker komen nog een terug ,de tijd is omgevlogen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, mooi gelegen. Huisjes waren van alle gemakken voorzien, bootje erbij was heerlijk. Misschien een tip: een paar lekkere stoelen/zonbedden voor in de tuin.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedden te klein voor 4 volwassen
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prettig en fantasties park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig en rustig vakantieverblijf, echt een mooie ligging midden in Giethoorn, en zo mooi aangelegd. Uniek ook, dat er een sloep beschikbaar was om de prachtige ermee te verkennen, helemaal top! Roompot onderscheid zich door zijn mooie parken! Daarom boeken wij meestal bij Roompot vakantieparken!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij goed weer is het een perfecte locatie
9
Naam: Marjella Engelmann
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad, misschien een tip , met de warmte , iets van een airco plaatsen in het huisje. Verder prima!
10
Naam: Francisca de Jong
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrij en zeer vriendelijk
10
Naam: M Tichelaar
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige ligging, rust maar ook gezelligheid.
8
Naam: Michel Plomp
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij vinden het een mooi park.alleen jammer dat alles vis een qr code gaat, of bijna alles. wij snappen dat nog niet goed hoe we dat doen moeten, waardoor we geen broodjes hebben besteld, terwijl we dat wel graag wilden. Als we het snappendan is het natuurlijk superhandig, maar dat is met alles zo.
8
Naam: Nicole
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De aankomst was niet fijn. We konden om 16:00 nog niet in ons huisje. Ook de spullen in de keuken waren erg vies, ook was onze magnetron stuk, je moest de deur handmatig dichtgedrukt houden anders ging hij uit. Ook de hor bij de openslaande deuren was kapot. Erg jammer. We hebben wel genoten van de ligging en van het varen met de boot. Ondanks de mindpunten toch wel een leuk weekend gehad.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat het huisje absoluut niet schoon was bij aankomst wat echt heerlijk was, was de boot bij het huisje waar wij veel plezier van hebben gehad.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad. Het park is ruim en straalt rust uit. Heel fijn dat het bootje erbij zit en dat je deze op elk moment van de dag kan gebruiken. Het huisje was prima, goed en praktisch ingericht en alle benodigdheden waren aanwezig. Wel mistte er enorm veel bestek, er waren geen schil -of snijmesjes en veel te weinig glazen. Ook de schoonmaak kan beter, onder de bedden lag er nog afval en troep van de vorige vakantiegangers en de douche was uitermate vies! Dit heb ik zelf nog moeten schoonmaken en opruimen, echt een minpunt. Ook met het restaurant op het park, hebben wij niet zo’n goede ervaring. De prijs-kwaliteit verhouding klopt niet en de bediening is erg sloom.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg relaxed
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons huisje had een prachtige ligging, we hebben op en top genoten! Zeker voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.