Adres en reisinformatie

Adres

Marinapark Volendam

Pieterman 1
1131 PW Volendam
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)299 - 604010

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Je kan je auto parkeren vlak bij het vakantieverblijf of op de algemene parkeerplaats bij het Service point. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken en niet op het gras. Bij aankomst op het park kan je gebruikmaken van het parkeerterrein voor het Service point. Dit parkeerterrein ligt in een blauwe zone waar je maximaal 4 uur mag parkeren met een parkeerschijf. 

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Vrienden en familie zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto buiten het terrein parkeren op de openbare parkeerplaats.

Toegang zwembad

Alle gasten hebben gratis toegang tot het overdekte zwembad.

Aankomst

Je kan je vakantieverblijf vanaf 16.00 uur betrekken. Heb je een hotelkamer geboekt? Deze is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 20.00 uur. De overige dagen kan je tot 17.00 uur aanreizen. Kom je aan na sluitingstijd, of mocht je dringende vragen hebben bel dan met het Service point via telefoonnummer 0031 (0)299 604 010.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Marinapark Volendam kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je ingecheckt en kan je doorrijden naar je vakantieverblijf. De Keycard is tevens je sleutel van je verblijf. Huurders van een hotelkamer kunnen zich melden op het Service point bij de hoofdingang. Op vertoon van je bevestiging ontvang je de sleutel van je kamer.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot het vakantieverblijf
  • toegang tot het zwembad
  • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto, of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk het Service point op de hoogte.

Vertrek

Je wordt verzocht op je vertrekdag vóór 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. Verblijf je in een hotelkamer? Dan wordt er verzocht de kamer vóór 11.00 uur te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.