Vakantiepark Schaijk

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Unieke vakantiewoningen
  • Met levensecht, indoor speelbos

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Schaijk scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3080 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 3080 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over alles zeer tevreden. Wel 1 tip: breng lampjes boven de afwasbak aan, want daar is het erg donker.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer positief, mooie omgeving super bungalow.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de inrichting en voorzieningen in de lodges zijn zo goedkoop mogelijk uitgevoerd. Geen besteklade, maar een paar simpele emmertjes aan een roedje. Slaapkamer: geen nachtkastjes. geen bedlampje waardoor je s nachts op de tast de deur moet zoeken. Verder best tevreden en de volgende keer weer Roompot, maar dan op een ander park!
9
Naam: Harrie
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf. Veel mogelijkheden zoals wandelen en fietsen. De huisjes zijn schoon en divers. Gastvrijheid van de medewerkers. Prima restaurant en Take Away. Ons verblijf op dit park was voor de 2e keer en zeker niet de laatste keer.
8
Naam: Peter Graat
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig klein park
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top park! We hebben extreem genoten en komen in de toekomst zeker terug
8
Naam: Diana Guntlisbergen-timmermans
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi park heel dicht bij huis maar hier vind je de rust medewerkers zijn vriendelijk
9
Naam: Mllc Linssen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi verzorgd en schoon park
9
Naam: Marco Reedijk
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, enkele aandachtspunten voor de Lodge 4. - geen leeslampjes in de slaapkamer naast het bed - geen spiegel behalve in de badkamer
8
Naam: M. Collee
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben hier een leuke tijd gehad. Het park ligt in een mooie omgeving en is rustig, nieuw en mooi onderhouden. Wel mis ik een lekkere tuinset. Een picknicktafel van recycled materiaal is geen fijne plaats om te zitten. Tevens wil je voorkomen, dat meubels van binnen naar buiten worden gezet. Jammer ook dat op de dag van aankomst (maandag) het restaurant gesloten was. Goed om te vermelden dat de kwaliteit van eten goed is en de bediening die veelal bestaat uit jonge medewerkers erg vlot en servicegericht is. Mooi gebied, prima huisje en erg rustige ligging.
8
Naam: Ruud Roggeveen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie bungalow, prachtige omgeving, rustig park.
10
Naam: Nico Sparla
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vinden het raar dat het restaurant op de wisseldag niet open is. Op de maandag.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
door de mooie ligging van het park, de ruimte rondom de huisjes en de mooie omgeving konden wij tot rust komen
9
Naam: B. van den Bosch
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad En komen zeker terug
10
Naam: Angela Hobbelen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was super . Mooi huisje met hekje voor de honden echt heel fijn . Mooie omgeving.,waar je fijn kan wandelen. Ook fijn de WiFi en dat je kunt streamen.En heel aardig personeel . We komen zeker nog eens terug
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, rustig. Mooie huisjes.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een opmerking als wij het huisje schoon moet achterlaten dan moet u wel zorgen dat in ons geval de stofzuiger het goed doet en wij die niet eerst moeten schoonmaken en dan deed hij het nog niet goed. Dat was minder. Dus maar een bezem gepakt en blik en veger.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Willem Ippel
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst horeca gesloten voor twee dagen bij een verblijf van midweek nog nooit meegemaakt boek al zoon tien jaar bij jullie maar voortaan ga ik wel goed op letten van hoe of wat en anders maar andere firma heel spijtig.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park! Heerlijk tot rust gekomen, helaas moest ik iets eerder weg, maar dat nam niets weg van de ervaring gelukkig. :) Fijne bedden, goeie locatie, douche was top!
9
Naam: C.J.M Pijnenborg
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heerlijk genoten van ons verblijf. Jammer is wel dat je na de auto rit bij aankomst op maandag niets kunt drinken.. Het park ziet er keurig uit en is heel schoon. Over de medewerkers niets dan lof. We komen zeker terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Rick Steinbusch
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben een fijn en prettig verblijf gehad. Op sommige punten was het in de avond heel donker. Maar we zagen dat ze al bezig waren met de verlichting. Dus zal een eventuele volgende keer oogelost zijn.
8
Naam: Gino Vanlerberghe
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
verzorgd en aangenaam vakantiepark met goed restaurant, goed gelegen voor wandel en fietsroutes.
9
Naam: Yvon
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad in vakantiepark Schaijk. We zijn hier anderhalf jaar geleden ook een week geweest en het is fijn om te merken dat er nog steeds dingen verbeteren, zoals een kastje in de woonkamer waar je spulletjes in kwijt kunt, de plank boven het bed met een extra lampje, het haakje waar de deur in kan en het slotsysteem, waardoor je de deur echt bewust met je pasje afsluit. Heel fijn! De receptie was prima bij ontvangst én vertrek, de accommodatie is vrij nieuw, goed geïsoleerd en schoon en dat voelt prettig aan, we hebben heerlijk gegeten in het restaurant, de omgeving van het park is waanzinnig mooi, kortom een heerlijke week. We kiezen bijna altijd voor een Roompot park omdat we het een heel prettige organisatie vinden. Nooit gedoe en altijd snelle en nette reactie bij vragen. Ga zo door!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park mooie huisjes en verblijf was heel schoon
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig huisje,voldoende ruimte voor twee personen, geweldige omgeving om te fietsen
10
Naam: Cynthia
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig tegemoet gekomen .. we hadden 2 en halve dag overdags geen warm water (dus ook geen verwarming) .. er is supersnel actie ondernomen en doordat dit ons overkwam zijn wij onwijs netjes behandeld .. en de eerst dag ongemak een lunchbon ontvangen en voor de andere dagen van ongemak een weekend aangeboden gekregen .. we hadden één week geboekt en zijn toch gebleven .. we hadden een super vakantieverblijf met sauna .. en wij komen heel graag voor de derde keer terug .. petje af voor de manager Robbin en de dames bij de balie !!!! WAS TOP!!!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park rustig

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.