Reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Schaijk scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1441 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.3
  • Service point
    8.6
  • Schoonmaak
    8.1
  • Vakantieverblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.7

Bekijk 1441 reviews

Filter de reviews
Naam: Rob
Datum: 15 juli 2024
Leuke vakantie plek! Een mooi en netjes onderhouden park. Ook leuk voor de kinderen de speeltuin. Welicht dat er nog wat meer activiteiten voor kinderen zelf opgezet kan worden, als dat een doel van het park is.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024
9
Naam: Jan
Datum: 15 juli 2024
Het was een mooi huisje wat super schoon was. Met een klacht werd direct actie ondernomen en fijn opgelost. Rustig park met best eigen privacy
7
Naam: Carla
Datum: 15 juli 2024
Rustig park Een mooi rustig park, ben wel benieuwd hoe de houten accomodaties er over n paar jaar uitzien.
8
Naam: Birgit
Datum: 15 juli 2024
Rustig gelegen, mooie accomodatie, lekker eten bij Charlies
8
Naam: Isabelle
Datum: 15 juli 2024
Gezellig verblijf en heel leuke tijd gehad op Roompot Schaijk Heel mooi rustgevend park, supermooi terras aan het restaurant. Het was gezellig vertoeven daar na deugddoende natuurwandeling. Moeder/dochter en hondje Whitney uitje
10
Naam: R Hooijmans
Datum: 15 juli 2024
Prachtige week gehad , Mooi Huisje aan het water was TOP !!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024
Het was een heerlijk weekend, niets op aan te merken. Mogelijkheid tot late uitcheck was fijn
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Jan
Datum: 13 juli 2024
in het huisje was alles in orde. Een paar tips: kapstokhaakjes bij de voordeur, nu moesten natte jassen in de slaapkamer opgehangen worden. Ook was er weinig ruimte om etenswaren en boodschappen neer te zetten, omdat er geen bovenkastjes in de keuken waren. Een oplossing zou zijn een plank boven het aanrecht. Een heel groot nadeel was het tuinmeubilair. Er stond alleen een picknick bankje .Dit is om even op te zitten wel goed maar om een paar uur op te zitten is , zeker voor ouderen, niet te doen. We hadden dit aangegeven bij de receptie en om 2 tuinstoelen gevraagd, Dit was niet mogelijk om onduidelijke redenen. Een heel slechte service!! Daarbij werd dit heel erg onduidelijk gecommuniceerd, we zijn 3x wezen vragen en uiteindelijk is het niet gelukt. De medewerkers waren totaal niet oplossingsgericht. We hoorden alleen dat het niet kon. Daarbij zat er groene aanslag op het picknick bankje, dus bij een beetje vochtig weer kon je er niet op zitten omdat het afgaf. Ook dit hebben we aangegeven, maar het antwoord was dat het al schoongemaakt was. We lieten fotos zien van de mate van verontreiniging, het mocht niet baten. Tenslotte deed de verlichting van 2 lantaarnpalen het niet dus was het savonds erg donker. De technische dienst was erbij geweest en deze had verteld dat de lantaarnpalen het volgens de computer gewoon deden. Op ons antwoord dat we niet voor niks kwamen melden(3x) werd er actie ondernomen en ja hoor , savonds deden de lichten het! Al met al hebben we in het huisje een prima vakantie gehad. Maar buiten zitten zat er helaas niet in omdat we niet zo lang op een picknickbankje kunnen zitten. We zijn nu minstens 9 keer bij een park van Roompot geweest. Maar helaas is de service van dit park beneden het niveau wat we gewend zijn van Roompot. Dat was erg jammer.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Monique Bloemen
Datum: 13 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2024
Wij hebben genoten op het park komen zeker terug
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2024
Mooi park Mooi aangelegd park. Miste bij de lodge een kledingkast en een vriesvak. Verder top. In de omgeving is het leuk fietsen
9
Naam: Lucille Van der Wijst-Niesen
Datum: 12 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Gerben Brakeboer
Datum: 12 juli 2024
Leuk gelegen locatie. Huisje is op een efficiënte manier ingedeeld. Rustig gelegen en voldoende groenvoorzieningen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Jan Dijksterhuis
Datum: 12 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Carlo Van Poppel
Datum: 12 juli 2024
Prima park voor wat ouderen zonder kleine kinderen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
mooi groen park ,lekker rustig
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Frenk
Datum: 9 juli 2024
Rust en mooie omgeving. Wij kwamen voor de omgeving en die is fantastisch! Mooie fietsroutes. Lodge was prima, miste wel overgordijnen en denk met volle zon ontzettend warm. Verder is het park heel stil en rustig,heerlijk. Er is niet veel te doen maar daar kwamen wij ook niet voor.
6
Naam: Ina
Datum: 8 juli 2024
De huisjes hebben geen zonnewering en op het terras heb je de hele dag zon dus erg warm en geen schaduw. En er wordt hard gereden over het park met de auto door personeel. Technisch personeel is terecht 2 dagen vrij maar dan is er niemand beschikbaar en dan zit je bijna 2 dagen zonder verlichting in het toilet.
4
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2024
Restaurant Jammer dat er geen mogelijkheid is om eten af te halen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2024
Vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie ruime en schone huisjes, hondvriendelijk, vooral de poepzakjes. ik kom hier zeker nog eens terug
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Jhm Swanen
Datum: 8 juli 2024
leuke natuurspeeltuin
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2024
Leuk park. Veel aandacht voor kinderen. Restaurant prijzig maar wel goede kwaliteit
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2024
Het park is prachtig: groen, van alle gemakken voorzien en erg ontspannen. Het is enige minpunt vind ik de hygiene: veel stof in alle kamers onder het bed, de wc rook naar urine en de lakens zaten gaten in.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    2.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juli 2024
Heerlijk verblijf, mooie locatie, prachtig aangelegd park, sfeervolle huisjes. De verbeterpunten heb ik proberen aan te geven in voorgaande vragen
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
  • Gastvrijheid
    5.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juli 2024
Een centraal gelegen net park met zeer vriendelijke receptie. In Forrest 4 huisje is de slaapkamer beneden erg klein. Geen plek voor koffer. Huisje is niet geschikt voor 4 volwassenen. Alles was in nieuwstaat, terwijl Roompot vaak een slecht imago heeft zijn er veel mooie nieuwe accomodaties op diverse parken.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2024
heerlijk genoten mooi huisje. mooie omgeving
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.