Vakantiepark Schaijk

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Unieke vakantiewoningen
  • Met levensecht, indoor speelbos

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Schaijk scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2618 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 2618 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in een bouwput waar ook nog eens op zaterdag gewerkt werd, wat lampen waren kapot en het huisje was niet goed schoongemaakt, geklaagd bij de receptie en na 10 minuten waren de werklui weg, kwam er een monteur om de 7 lampjes te vervangen. toen hebben we zelf de accommodatie schoongemaakt omdat we niet wilden wachten op een schoonmaakster. De volgende dag kregen we een gratis lunch met 2 consumpties bij restaurant Charlie. Top geregeld en netjes opgelost.
8
Naam: Ahj v.d. Wouw
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
+ Prettige nieuwe huisjes; goed meubilair en doordachte inrichting op fijne fiets locatie. - horeca tijden, matig groenonderhoud, geen overkapping fiets bij huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park
8
Naam: Richard Fase
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park heerlijk rustig in de natuur we misten alleen een theepot
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park mooi gelegen. Mooie speeltoestellen/ - faciliteiten voor de kinderen. Kwaliteit van het restaurant kan beter. Van de 3 gerechten was er 1 lauw (iets te vroeg klaargemaakt), droog (iets te ver door gebakken). Omdat het eten wordt weg gegooid zodra het wordt teruggenomen hebben we het toch voor een deel opgegeten. We hebben het wel gemeld, maar we hebben er geen terugkoppeling meer van gehad. Op zijn minst hadden we koffie van het huis verwacht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
spijtig dat er geen leeslampjes zijn in de slaapkamers
10
Naam: J van der Schans
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten mooie fietsroutes in de buurt
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park
9
Naam: Jan van der Klis
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een leuk mooi gelegen kleinschalig park waar je echt tot rust komt en mooie fiets routes kortom voor herhaling vatbaar
7
Naam: H. Dhr Peijnenburg
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het 🏡 73 werd erg warm door de zon, misschien betere zonwering? Binnenkant kozijnen een keer schoonmaken, weinig bergruimte, maak in de bezemkast een paar planken en naast de deur een open kast, ook graag iets waar een koffer op kan.een planchet of los kundig krukje in de douche waar je iets op kunt leggen of zetten
10
Naam: Tonny Gerards
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, Fantastische dingen te doen in de buurt, lekker eten. Enige opmerking: zou zelf niet gaan in het hoogseizoen omdat er dan meer kinderen zijn en in het restaurant is het dan niet rustig door de speel accommodatie daar wat dan wel weer geweldig is voor mensen met kinderen. Ga zekers nog eens terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park....erg rustig ondanks dat de huisjes best wel dicht op elkaar staan...genoeg privicy
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad, ook de kinderen hebben genoten. het huisje was prima en de ligging van het park is voor ons ideaal. Paar kleine aandachtspuntjes: - Het is jammer dat de receptie in het weekend vrij slecht bereikbaar is (lees niet de hele dag bezet). Toen wij terug kwamen van een dagje weg rond 16.00 deed onze key card het niet meer. Gelukkig in het restaurant een gewone sleutel gekregen, maar het is wel vervelend dat je zelf moet gaan uitzoeken hoe en wat. - Daarnaast had ik gekozen voor het servicepakket, waarbij een handoekenpakket voor 1 persoon zit, rituals pakketje etc. Het was me niet duidelijk dat de bedden dan ook maar voor 1 persoon wordt opgemaakt. Staat niet duidelijk in de omschrijving en wij gingen ervan uit dat de bedden wel voor iedereen zouden zijn opgemaakt. - Ook jammer dat er niet is ingespeeld op de mededeling dat ik op de dag van aankomst jarig was. Bij andere parken heb ik wel anders meegemaakt (ook zonder dat te hoeven aangeven).
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super weekend gehad, niks op aan te merken! Voor de volgende keer zullen we alleen een park kiezen met meer voorzieningen voor de kinderen. Maar door het mooie weer was het helemaal prima en hebben we genoten!
5
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is leuk, mooie omgeving en voor de kids leuke voorzieningen zoals het water speel park. Het huisje was erg basic, geen kasten, geen nachtkastje met lampje, simpele douche zonder cabine en wordt dus helemaal nat, toilet was muffig, bedden waren erg zacht (mijn vriend is zelfs daardoor het kleine bankje gaan slapen).
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijk genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: A Rijkse
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een mooi groen rustig park nette vakantie huisjes bedden vonden wij iets minder. het waterpret is super voor de kinderen mag wel iets meer toestellen komen in de speeltuin. en het eten van take u way is ons niet goed bevallen helaas.
9
Naam: Pieter Hazenboom
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn park Genotenen nog 1 keer genoten😊😊😊😊
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtige plek aan het water waar het tijdens onze vakantie heerlijk rustig was. Ook het prachtige weer en de schitterende omgeving om te fietsen heeft er aan bijgedragen dat wij een heerlijke vakantie gehad hebben. Een tafeltje aan beide zijden van het bed met een lampje zou geen overbodige luxe zijn. Nu moet je in het donker je slaapplaats zien te vinden.
10
Naam: Louis Debie
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heb een fantastich mideek gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg net park en lekker rustig. Service was erg goed
9
Naam: T.K.M. Wiepking -Flipsen
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het een heel fijn park, rustig en alles netjes geregeld. Alleen 1 nadeel , ik denk omdat wij een hondje bij ons hadden, werden wij helemaal achterin gezet waar ze 2 nieuwe huizen aan het plaatsen waren, dus 1 stofbende, maar dat vonden wij nog niet zo erg maar al die bomen boven ons hoofd op het plaatsje waar je buiten kon zitten, het was 1 grote ellende met allemaal beestjes en bladeren en uitgebloeide bloemen op onze buitentafel en stoelen lagen, dat vonden we echt jammer, want we konden niet echt lekker op ons terrasje zitten het lag iedere keer onder bezaaid.
9
Naam: W.C.Ankersmit Ankersmit
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Niet iets negatiefs ervaren en we kijken er met een goed gevoel op terug
8
Naam: Jan Van Esch
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel rustig in een park met veel natuur. Weinig activiteiten, maar daarvoor waren we ook niet gekomen. Mooie prijs (aanbieding) voor vrij nieuwe en sfeervol ingerichte woning. Mijn vrouw in slecht ter been; geweldig fijn dat je de auto dan voor de lodge kunt parkeren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klein en rustig park, goed gelegen om de omgeving fietsend te verkennen
9
Naam: Saskia Bogers
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals je ziet waren wij erg tevreden. Maarrrrr.... een echte misser vonden wij het ontbreken van nachtkastjes/plankjes en lampjes bij het bed. Ff comfortabel een boek lezen was er niet bij, want je moest weer je bed uit om het grote, felle licht uit te gaan doen. Wij hebben eenmaal in het restaurant gegeten en het eten viel ons tegen. De prijzen liggen al ietwat hoog, maar de hoeveelheid eten dat je kreeg was echt veel te weinig voor de prijs van €23 die je betaald. Mijn stukje vis was niet groter dan 8 x 8 cm. Het smaakte prima, maar niet speciaal. En bij het dessert van€9 verwacht ik voor die prijs toch echt een heel ipv een half (mini) citroen taartje. Ik zou eens kritisch daarnaar kijken, want anders zullen er meer mensen zijn die niet snel meer terug komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tip,maak zelf eens gebruik van de badkamer,de klacht die we erover hebben,zie ik in de reviews steeds terug en ik heb de indruk dat er niet veel mee wordt gedaan. Is ook vervelend dat er geen afzuiging is ,in de badkamer

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.