De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

 • Zwembad
 • Animatieprogramma
 • Bosrijke omgeving

Adres

De Katjeskelder

Katjeskelder 1
4904 SG Oosterhout
Noord-Brabant
Nederland
+31 (0)162 - 453539

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

 • Per vakantieverblijf t/m 6 personen is er één parkeerplaats beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 8 personen zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 12 personen zijn er drie parkeerplaatsen beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 14 personen zijn er drie parkeerplaatsen beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 18 personen zijn er vier parkeerplaatsen beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 22 personen zijn er vijf parkeerplaatsen beschikbaar. 


Allen bevinden zich nabij je vakantieverblijf. Overige auto's kunnen op de parkeerplaats bij de receptie geparkeerd worden.

Campinggasten kunnen hun auto parkeren op de parkeerstrook in de buurt van de kampeerplaats of op één van de grote parkeerplaatsen. Parkeren is niet toegestaan op de kampeervelden.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak is er in je vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Het aantal mag altijd de helft zijn van het geboekte vakantieverblijf. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Zij kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein bij de ingang van het park.

Aankomst

Je kunt je accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is elke dag vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op vrijdag en maandag (en aankomsten voor feestdagen) tot uiterlijk 20.00 uur. Voor overige dagen geldt in principe altijd 17.00 uur. Kom je na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kun je tot 22.00 uur terecht in de bar op het plein. Kom je door omstandigheden later? Wij verzoeken je vriendelijk dit te melden bij de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)162 453 539.

Heb je een type bungalowtent geboekt?

Indien je een type bungalowtent heeft geboekt, kun je dagelijks aanreizen tussen 15.00 en 17.00 uur.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van De Katjeskelder kunnen automatisch inchecken met hun thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt en kun je doorrijden naar je vakantieverblijf of kampeerplaats. Het vakantiehuis opent je ook met de Keycard. Kampeerders kunnen zich melden bij de receptie. 

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

 • toegang tot het park
 • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
 • toegang tot je vakantieverblijf
 • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidspreker, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang zwembad

Alle parkgasten hebben tijdens hun vakantie gratis toegang tot het zwembad van De Katjeskelder. Op verzoek dien je zich als gast te legitimeren d.m.v. vertoon van je Keycard. Logees en bezoekers kunnen op aanvraag gebruik maken van het bad door de entree te voldoen aan de receptiebalie.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. De kampeerplaats dien je om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65 /€ 115 / €170 per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.