Reviews

8.4

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8127 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.5
  • Service point
    8.5
  • Schoonmaak
    7.2
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.7
  • Zwembad
    7.4
  • Gastvrijheid
    8.5

Bekijk 8127 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 april 2024
Leuke basic huisjes met zeer goede bedden. Groot park jammer dat je niet de auto bij het verblijf mag parkeren. Het is echt veel te ver lopen naar het parkeerterrein vanaf huisjes aan het einde van het park. Zorg dan dat je dichterbij in parkeren of schrap dat autovrije gedoe.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Nicole van Nijnatten
Datum: 22 april 2024
Wij zijn hier al zeker 10 keer geweest maat denk nu de laatste keer is geweest, early incheck €32,50 eerst €17.50. Huisjes wel zo vies de pannen stonden zo in de kast met troep er nog in en vettig, wc een plas lucht, haren in de wastafel en lades. Onder de bank en bed lag allerlei troep en vlokken.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    1.0
  • Vakantieverblijf
    2.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 april 2024
We hebben erg genoten van ons weekendje weg! De kindjes vonden het geweldig! Het verblijf was alleen iets minder. Helaas erg veel mieren in het huisje.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Char
Datum: 22 april 2024
Prima grote bungalow, dichtbij faciliteiten, goede parkeergelegenheid, heel prettige en praktische aankomst met de al toegestuurde keycards 👍
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 april 2024
Als vanouds...heel fijn park...goede locatie...leuk huisje. .....rustig
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 april 2024
Heel fijn. Alles was prima. Misschien als het heel druk zou zijn dat de binnenspeeltuin dan niet bruikbaar zou zijn voor een kind van 1,5 jaar. En zou het fijn zijn, dat er nog een klein apart speelgedeelte is voor kleine kinderen. Maar dat was nu niet het geval. Peuterbad mag ook altijd nog iets uitdagender gemaakt worden.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 april 2024
Geen kleding haakje slaap kamer Geen dames verband weg werp emmer Geen haakjes in de keuken voor thee en keuken doek Hele echt hele slechte lees lampjes in de slaap kamer Zo klaar voor de rest best wel oke 👍
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 april 2024
Ik vind het een heerlijk park. Alleen erg jammer dat we nu al twee x een smerig huisje hebben gehad. Over 3 weken komen we weer. Maar hoop nu toch echt wel een schoon huisje te hebben. Want anders weet ik niet of ik dan ooit nog terug komt. En wij komen er namelijk al heel wat jaren . Dus zou echt heel jammer zijn. We voelen ons er namelijk heel erg thuis. Tot 13 mei . Dan vieren wij onze 43 ste trouwdag bij jullie. Groetjes. Sandra Janssens
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Emmy Korunka
Datum: 20 april 2024
Verzorgd en schoon
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Kathleen
Datum: 20 april 2024
Twee decennia vakantieplezier in Weerterbergen: Terugblik met aandachtspunten Al 20 jaar op rij zakken we met veel plezier af naar Weerterbergen voor een onvergetelijke vakantie. In die twee decennia heeft het park een ware metamorfose ondergaan, met tal van positieve vernieuwingen. De bungalows, het zwemparadijs, de speeltuinen en het meubilair in de gemeenschappelijke ruimtes kregen een frisse update, wat ons verblijf telkens weer extra comfortabel maakt. Toch is er één aspect waar we onze wenkbrauwen wat bij fronsen: de netheid van de bungalows. Vroeger straalden de huisjes overal hygiëne uit, tot in de kleinste hoekjes. Stof achter de tv, stofdraden, stof op de dampkap, kraakheldere ramen en deuren... alles was tot in de puntjes verzorgd. Tegenwoordig lijkt de poetsbeurt soms wat gehaast, met als gevolg dat we bij aankomst toch nog wat schoonmaakwerk op ons bord krijgen. Het is een klein detail, maar het knaagt toch een beetje aan het ultieme vakantiegevoel. Ondanks dit minpuntje willen we benadrukken dat Weerterbergen op alle andere vlakken nog steeds een topbestemming is. De continue investeringen in vernieuwing en de algehele sfeer maken van dit park een geliefde plek voor jong en oud. We hopen dan ook dat de schoonmaak binnenkort opnieuw de aandacht krijgt die het verdient, zodat we bij aankomst zorgeloos kunnen ontspannen in een pico bello bungalow.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 april 2024
vriendelijkheid personeel was zeer goed. Huisje was naar onze zin. Zijn heel tevreden naar huis gegaan. Bij vertrek aan de balie de keycard afgegeven met een bedankje voor alles
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Wuytens Rita
Datum: 19 april 2024
Steeds alles in orde .rust en ontspanning. Vriendelijke mensen .leuk park !!!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Bram van Rooij
Datum: 19 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Fam. Hulsman
Datum: 17 april 2024
Kom vaker naar dit park. Ons favoriet door ligging en de vriendelijkheid. Huisjes zijn wel erg standaard maar mag de pret niet drukken. Altijd genieten in de avond van de openhaard.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Murat Ozben
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Willem Schut
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Marja Maliepaard
Datum: 16 april 2024
Gezelligheid
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Malgorzata Zgnilec
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: M Funken
Datum: 16 april 2024
Ik kom best vaak,maar jammer dat er weinig huisjes zijn met omheining zodat ik ook eens de hond mee kan nemen en loslaten. De enige huisjes zijn voor met kinderen,misschien kan ik ook wel een huisje boeken zonder kinderen?
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Vera Jäschke
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Schoonmaak huis erg slecht en paar extras die gereserveerd waren niet aanwezig in huis. Schoonmaak werd door 2 dames redelijk opgelost, die zelf verbaasd waren dat huis zo slecht schoongemaakt was. Verder een fijn weekend gehad en op mooi park met leuke faciliteiten en goed restaurant.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Superkindvriendelijk en gastvrij park. Mooie omgeving.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    1.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Supermarkt
    4.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Christa Janssen
Datum: 15 april 2024
Heel gezellig, leuke sfeer, betaalbaar huisje.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Supermarkt
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
We hadden een leuk weekendje bij jullie, eventueel ook vroege aankomst voorzien voor een lastminute boeking.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Suze Veldhuis
Datum: 15 april 2024
Wij hebben een supergezellig familieweekend gehad met heel mooi weer. Lekker gezwommen, bowlen en gewandeld in het bos. Op naar volgend jaar!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.