Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Zwemparadijs
  • Recreatiemeer

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 42665 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 42665 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tevreden, gerestyled huisje gehad. Park heeft mooie ligging. Netjes onderhouden.
10
Naam: Alain Verhaeghe
Datum: 7 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Allereerste ervaring met Roompot Weerterbergen! Subliem! Aangename ruime kamers in je verblijf, park heel erg verzorgd, vriendelijke medewerkers en zo veel leuke dingen te beleven…… Wij komen zeker terug!
9
Naam: Elisabeth van Asch
Datum: 7 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben leuke dagen gehad jammer dat je zo laat op het park mag stonden ook nog in de vielen daar om laat op het park om nog wat te doen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een geweldig weekend gehad
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is heerlijk park, zeker met jongere kinderen. Huisjes zijn gedateerd maar ruim. Mooi park met veel groen en water. Veel faciliteiten, alle horeca en voorzieningen open/beschikbaar.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
was mijn 5x op het park en ik vind dat wachten bij de slagboom tot 16.00 niet kunnen. Dit is naar mijn mening te laat en early check in is ook te laat en te duur dus niet rendabel. Huisje was tip top - plaza is ook top met alle faciliteiten alleen jammer dat de hond alleen bij limburgs cafe naar binnen mag en niet verder de hal in. Zwembad zouden wat meer activiteiten zijn voor kids door bv een opblaasbare speeltoestellen in het water
7
Naam: Lizzie Metternich
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn park, verouderde huisje maar sfeervol en vriendelijk personeel.
7
Naam: Danny Steenhorst
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk
8
Naam: M.M.H.F. Bassant
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
onderhoud is nodig , wen komen volgend jaar weer
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park, het word wat oudbollig. Huisjes zijn prima! Kosten voor de game hal en spelletjes in de plaza zijn echt te hoog!! Nu is het minder aantrekkelijk om daar te gaan zitten, dus dan maar gezellig in het huisje spelletjes doen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Zwembad was lekker van temperatuur, fijne bedden, gezellig huisje, veel animatie. Minpuntje dat veel activiteiten voor 8 jaar en ouder waren. Pizzeria had heerlijke pizza,s voor een goede prijs. Alleen de home made lemonade bij het restaurant was belachelijk van prijs voor gewoon een bekertje aanlengranja.
9
Naam: Anja Vermeulen
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park. Vriendelijk personeel. Leuk huisje. Voor herhaling vatbaar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijne tijd gehad. En leuk Sinterklaas met de familie kunnen vieren. Helaas was de domper wel dat de douch eerst geen warm water gaf. Nadat een monteur was geweest gaf hij alleen erg heet of ijskoud water. De monteur is daarna niet meer gekomen. Wij hebben daar wel om gevraagd. Mijn dochter kon daardoor niet in het huisje douchen. Het huisje zelf was schoon en netjes.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg fijn park mbt ligging. Prachtige natuur. Huisjes in slechte staat.
10
Naam: Jw Bosveld
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij Opa en Oma hebben genoten op jullie park Met onze kinderen en kleinkinderen .En mijn zussen en zwagers en de kinderen en kleinkinderen ook .het was echt een prachtig fam uitje
10
Naam: Jolanda Winkelaar
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Suzanne Maas
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mijn man, onze 2 kinderen en ik hebben een heerlijk weekend gehad bij jullie, genoeg leuke dingen te doen, maar ook heerlijk bij gekomen in deze drukke periode. Dit willen we elk weekend wel😉
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het prima naar ons zin gehad alleen de schoonmaak kan beter in het huisje en stoffer en blik was niet aanwezig en de stofzuiger deed het niet.Tip voor de schoonmakers,kijk om je heen voor spinnerag en stofvlokken en kruimels op de eetstoelen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het zwembad bleek toch kouder dan aangegeven, op maandag was het er heerlijk rustig. Wanneer de temperatuur 31 graden of hoger is kom ik weer terug. Blij met de ligging van het huisje, met uitzicht op water, heel fijn.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was weer een heerlijk verblijf. Van bungalow 286 ligt de dakgoot vol met bladeren. En er zit een vochtplek aan de buitenkant bij de keuken. Het vernieuwen van de WC en de badkamer is super! De rechte bank in de woonkamer is iets minder sfeervol dan de hoekbank.
9
Naam: E.J. ESTHER Teigelkamp
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Tot de volgende keer. Helaas zitten jullie al vol in de kerst vakantie.
3
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was oud en tochtig , en erg gehorig, en dan voor die prijs dat houdt ons wel tegen om nog een keer te boeken
Bedankt voor het invullen van de enquête. Wat jammer te lezen dat uw verblijf anders is verlopen dan verwacht. We willen natuurlijk dat iedereen een zo prettig mogelijk verblijf heeft, onze excuses dat dit bij u niet helemaal gelukt is. We zijn op dit moment druk bezig met het onderhoud en restylen van meerdere accommodaties. Zo kunnen we er voor zorgen dat ze niet meer zo gehorig zijn en het er niet meer zo toch. Hopelijk heeft u verder van uw verblijf genoten. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Dennis van Wijk
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn hier al meerdere keren geweest en we blijven het een leuk park vinden.Genoeg te doen en veel groen.
4
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Der Check in war leider mit sehr langer Wartezeit, obwohl man schon eine Karte vorher zu geschickt bekommen hat. Das Haus war sehr schlecht gereinigt, wir mussten erstmal das ganze Geschirr spülen . Der Gasherd war klebrig und dreckig, wir haben ihn dann auch erstmal gereinigt. Es war im allgemeinen sehr staubig, aber die Lüftunsanlage geht garnicht, da steht der Staub drin. Das sieht nicht sehr einladend aus. Die Kaffeemaschinen sollten besser mal ausgetauscht werden, sie sind sehr dreckig
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schade, dass Ihr Aufenthalt anders verlief als erwartet und die Unterkunft nicht sauber war. Wenn Sie vor Ihrer Ankunft eine Keycard erhalten, können Sie direkt zu Ihrer gebuchten Unterkunft fahren und müssen nicht einchecken. Wir entschuldigen uns, dass die Unterkunft nicht sauber war. Das sollte natürlich der Fall sein. Sollte etwas nicht in Ordnung sein, freuen sich unsere Kollegen an der Parkrezeption immer über einen Hinweis. Dann können sie jemanden vom Hauswirtschaftsdienst vorbeischicken, der eine Reparaturreinigung durchführt. Wir haben Ihre Punkte mit der Parkverwaltung von Weerterbergen besprochen. Auf diese Weise können sie sicherstellen, dass dies in Zukunft in Ordnung ist. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder in einem unserer Roompot-Parks begrüßen zu dürfen!
Reactie van Roompot
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.