Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Zwemparadijs
  • Recreatiemeer

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 36111 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 36111 reviews

6
Naam: J.L.M. Andrien
Datum: 26 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel jammer om de woning zo vuil aantekeningen treffen. We zijn gestart met schoonmaken. Onder de bedden troffen we zelfs deodorantbus aan en geld. In de keuken stond vuil vaatwerk tussen het schone. Hetgeen betekende dat we eerst de vaatwasser hebben aan gezet. Het park weerterbergen is fijn maar door deze slechte ervaring met de woning gaan we wellicht geen volgend bezoek meer brengen.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw accommodatie niet geheel in orde was bij aankomst. Als tip willen wij u graag mee geven om maximaal voor 12uur de volgende dag een melding te maken, als er iets betreffende de schoonmaak niet in orde is. Wij hadden dit graag zelf voor u opgelost U heeft tenslotte vakantie. Onze excuses hiervoor! Wij hebben uw feedback opgenomen met de parkdirectie. Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heel prettig weekend genoten bij Roompot. Binnenkort weer hopen we.
8
Naam: Sa Buijnsters
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park voor een leuk prijsje!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Maxime Muñoz Nuñez
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park! Veel leuks te doen voor de kleintjes! Het water rondom de huisjes ziet er leuk uit maar wel eng voor de kinderen zonder zwemdiploma. Ook de muis die bij ons in het keukenkastje zat was minder, maar goed opgelost door medewerkers. En wel jammer dat de pizzeria geen telefonische bestellingen aan neemt. We waren onderweg en dachten dus mooi als we aan kwamen een pizza mee te nemen naar ons huisje, maar dat ging dus niet door. Fijne huisjes met ruime kamers. Ik zou dit park aanraden om naartoe te gaan.
9
Naam: Jan Corsius
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig maar oude huisjes. Onderhoud mag hier en daar beter. (Muren rond het kookgedeelte vies en waarschijnlijk ook lastig schoonmaken). Gelukkig heeft dit geen invloed gehad op het leuke weekend weg. Daarnaast was dit ook zo op de fotos te zien, dus geen ongewenste verassingen.
7
Naam: Tugba Kazmaci
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer zeer jammer van de wifi. Ik heb een klacht ingediend via mail en hierop werden excuses aangeboden. Wij hebben 3 dagen in een huisje gezeten zonder wifi. Vrijdag wifi van de buren gebruikt, zaterdag kon dit ook niet meer. Wij hebben de tv niet kunnen gebruiken en de kids de laptop. Anno 2022 is internet een zeer belangrijk aspect van de vakantie. Geen wifi heeft wel een beetje onze vakantie verpest.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prijs kwaliteit goed op orde. Wel matige afwerking van de huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een zeer prettige verblijf gehad. Ondanks diverse faciliteiten gesloten vanwege Covid maatregelen hebben wij ons kunnen vermaken. De sfeer was gezellig, schaatsbaan en skithut een welkome toevoeging. Service was goed en TD is op ons speciaal verzoek direct aan de slag geweest in ons huisje. Nieuwe speeltuinen en speelvoorzieningen gezien, onderhoud faciliteiten zijn goed en we komen graag terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
6
Naam: Ruud
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele slechte staat van onderhoud van de accommodatie, alles was vergane glorie Schoonmaak was 2 weken geleden voor het laatst gedaan(stond ook op het kaartje) Spinnenwebben in elke ruimte , stom , vieze vloer en aanrecht enz enz Deur waar de vellen aanhangen enz enz Bij intresse.....heb er foto s van
Allereerst willen wij u bedanken voor de moeite die u heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen met betrekking tot het verblijf op Weerterbergen. De feedback kunnen wij goed gebruiken om onze service en gastvrijheid op het park en Roompot breed te verbeteren. Wij vinden het jammer om te lezen dat de geboekte accommodatie niet schoon bleek te zijn bij uw aankomst, onze excuses hiervoor. Zeker in tijden als deze is hygiëne een belangrijke factor. Wij zullen uw opmerkingen dan ook onder de aandacht brengen bij Weerterbergen. We willen tenslotte dit soort situaties voorkomen. Als tip willen wij graag meegeven om in het vervolg ook altijd een melding te maken via de parkreceptie óf het servicecenter zodat wij u tijdens uw verblijf meteen een passende oplossing kunnen bieden. Hopelijk heeft u desondanks genoten van uw verblijf op Weerterbergen en mogen we u snel weer begroeten op één van onze vakantieparken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje! Handiger als men codes krijgt als entree. Scheelt checkin tijd en evt checkout tijd. Niet duidelijk of he de keycards moet inleveren. Met naam erop niet recyclebaar, denk ik.
9
Naam: Rob Voortmeijer
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, waar we al eerder zijn geweest. Centraal gelegen tov roermond, venlo, toverland. Jammer dat er door corona weinig mogelijk was. Kinderen wilden zwemmen, werd geweigerd, omdat een wel zijn internationale QR code had, maar niet zijn nationale, dit kwam pas een paar dagen later. Wel gevaccineerd, niet zwemmen, teleurstelling. Prijs/ kwaliteit was zeer goed.. Verder naar ons zin gehad. Komen zeker nog een keer terug..
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen al meerdere jaren naar de Weerterbergen en het voelt hier zo fijn. De rust, het zwemmen met de kids en altijd hetzelfde huisje!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn. 1 puntje. De sauna was heerlijk, maar oncomfortabel. Door de schuine wanden kon je niet recht op zitten. Alleen boven in het hoekje maar dan zat je met je hoofd in de nok, dat was niet fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was oud en achterhaald. We hadden het gevoel terug te gaan in de tijd. Bij aankomst werd verteld dat het een autovrij park is, de autos reden alle dagen met flinke snelheid over het park.
8
Naam: Anja Teeuwen-Dekkers
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren met een groep in F14. Wat een heerlijk huis. Gelukkig was het zwembad wel open. Wel een beetje gezelligheid gemist door de corona. Mini disco met de kleinkinderen had wel leuk geweest.
8
Naam: Desiree Van Burken
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een top verblijf, echter vonden wij onze bedden te hard en we voelde de veren, terwijl bij de kinderen enkele zachte matrassen lagen. Verder heerlijk genoten
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen graag naar de Roompot parken, altijd vriendelijke bediening, voldoende animatie. Prettig om in de parken te wandelen. Voor herhaling vatbaar !!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een gebruiksaanwijzing voor de combi/magnetron is wel wenselijk. Verder alles prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de nodige beperkingen hebben we allemaal een leuk weekend gehad. De kleinkinderen hebben ontzettend genoten, en wilde nog niet naar huis.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al meer dan 20 keer hier geweest altijd tot volle tevredenheid
10
Naam: Aphj Haas
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijn park, ben er al heel vaak geweest en de prijs is heel goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn weekend gehad. Zwembad was leuk Huisje mag wat schoner
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen regelmatig terug. Fijn park. Badkamer in huisje 470 , de douchekop beweegt naar ee zijkant waardoor je moest douchen met de douchekop in je hand. Erg vervelend!!!
8
Naam: Cisca Sinnema
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als altijd ontspannend en relax
10
Naam: Edward Netto
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een top verblijf gehad. Goede service klantvriendelijk. Om half 11 s avonds bleek het douche putje verstopt. Nou dat was een top service. Extern bedrijf werd ingeschakeld en probleem was verholpen. Op en top niks te klagen.
8
Naam: Kromhof
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel. Leuk park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slechte info bij aankomst. Vantevoren kregen we bericht dat ons pasje omgewisseld zou moeten worden voor een pasje dat om 3 uur al geldig zou zijn. Achteraf bleek dat na een mega rij bij de receptie dat ons huisje gewoonnal eerder open was. Waarvoor deze ophef??? Douche bij sauna in huisje 501 was soms koud en werd niet warm Verder alleen maar lof!!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.