Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.7

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 12774 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12774 reviews

7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje, jammer dat het niet echt warm te krijgen was. Bij melding kreeg ik wel onmiddellijk een extra verwarmingstoestel mee. Zeer slechte matrassen!
9
Naam: Jessica
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn park. Heerlijk rustig en huisje met veel privacy. De omgeving van het park is erg mooi!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super fijne lokatie. Ruim, veel slaapkamers mét badkamer. Héérlijk de open haard. práchtige wandelingen, goed aangegeven. Wij voelden ons écht welkom super goede activieiten in de buurt zoals padellen en escape-room Venray. Héél gastvrij allemaal. Wij hebben het TOP gehad.
8
Naam: Lin Ren
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een slaapkamer WC bril is kapot. Bovendien in slaapkamer Wifi geeft geen Internet vanwege zwaaksignaal.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onhandig dat thermostaat in de hal hangt. Daar is het doorgaans kouder waardoor de verwarming op volle toeren draaide en het in het huis ontzettend warm werd. Soms zelfs deuren moeten openzetten, terwijl het buiten bijna vroor.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verzorgd park, met rustige sfeer, en geen hinder van geluiden. In de ochtend hoor je alleen de vogels fluiten. Een heerlijk park om tot rust te komen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was ons vierde bezoek in ongeveer een jaar in hetzelfde huisje. Als we niet tevreden zouden zijn geweest dan hadden we niet zo vaak terug gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen een goed park waar je goed kan vertoefen met een groot gezelschap!
10
Naam: M P Hermans
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In januari erg rustig park. De zwembadvilla is super. Alweer voor de derde keer gehuurd!! En echt goed schoon! Weer voor herhaling vatbaar.
9
Naam: E. Kempenaar
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer mooi huis, alleen de mbt keukeninrichting niet erg ruim helaas. Mooie kamers, toiletten en badkamers Met 12 ! Toiletten maar 2 rollen toiletpapier , dus hup naar de winkel ... Het weekend was ondanks dat het zwembad helaas was gesloten , WiFi sterkte zeer wisselend, keukengerei minimaal geslaagd.. En dat vond iedereen... Wij zouden Gaarne nog een keer terug willen komen als het kan....
8
Naam: Ella Tol
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Johanna van den. Herik
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke midweek gehad. jammer dat het zwembad gesloten was. maar we zijn een dagje naar het thermaal bad geweest. volgende keer klein Vink proberen . OOk fijn gewanf deld in de bossen achter het park.
9
Naam: Ronny Wagenaar
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een gebruik gemaakt van de faciliteiten op het park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel mooi huisje met goede voorzieningen,verder kan ik niet veel beoordelen ivm periode en gesloten zwembad
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi onderhouden park in een mooie omgeving met kwalitatief goede huisjes
9
Naam: Els
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk midweekje doorgebracht in een prachtige luxe villa. De enige opmerking zou zijn dat er wel wat meer ophanghaakjes voor handdoeken en theedoeken mogen zijn. Verder super 👍
8
Naam: Mark Heukels
Datum: 19 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig mooi park met veel goede voorzieningen
8
Naam: Alex van den Assem
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, jammer dat het zwembad dicht was. Maar begrijpelijk, alles heeft onderhoud nodig. Maar voor de rest alles top geregeld.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Nou omdat het park niet gied bezet was leek hey wel of alles te veel was bij de medewerkers. Jullie verhurenbgrite huizen maar daar wordt nu in deze tijd geen rekening mee gehouden
8
Naam: Harmpje van Klompenburg
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een mooi en ruim huis, wat schoon en netjes was.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een onwijs fijn verblijf gehad bij vakantie park Arcen in de 4 persoons wellness villa! Je ziet ons zeker nog een keer terug
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben nu 2 keer in het zelfde huisje gezeten, vind het dan ook jammer dat tijdens ons verblijf elke keer mensen moeten langst komen, voor de jacuzzi en iets in het hok buiten. Had graag gezien dat dit net voor me verblijf word gedaan. Of er na. Kom voor de rust en dan eerste dag al iemand voor in het hok buiten en de 2e dag voor de jacuzzi. Was ook bij ons vorige verblijf
9
Naam: Pieter De Bruycker
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Frank Schaap
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van de Wellness faciliteiten en het park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooral de gastvrijheid, maar ook schoon en gezellig huisje. Zeer tevreden en wij komem zeker nog eens terug!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen in dit fijne park. Complimenten!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nette park, goed geholpen bij aankomst. Uitchecken ook prima. Verschillende mogelijkheden fiets, skelter, supermarkt. Huisje was uitstekend met alles wat nodig was. Kortom alles was prima. Volgende keer weer!!!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.