Reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2342 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.9
  • Onderhoud
    7.6
  • Service point
    8.6
  • Schoonmaak
    7.3
  • Supermarkt
    7.8
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    7.9
  • Gastvrijheid
    8.7

Bekijk 2342 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 april 2024
Mooi, netjes , prima bungalow,
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 april 2024
Mooi vakantiepark op een gunstige locatie om te gaan fietsen of wandelen of uitstapjes te maken.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Kayley
Datum: 19 april 2024
Het is een heel fijn vakantie park, alleen het eten was niet zo super (vooral de pasta is echt heel vies)! Het huisje! (118) was fijn, maar helaas wel wat min puntjes! Helaas waren de bedden echt heel hard en klein. Ook was er bij het zit gedeelte geen stopcontacten of sfeerlampje. Maar al met al was het een prachtige en rustige omgeving en hebben we een heerlijke week gehad!
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 april 2024
Top park met vriendelijke medewerkers. Wij zijn zeker van plan nog een keertje terug te komen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Prima verblijf, alleen miste we wel enige stopcontacten in het Tiny house. Er stond zelfs een grote schemerlamp maar geen stopcontact te vinden, vooral in het kamer/slaapkamer gedeelte wat nogal donker was. Lezen was dus echt niet mogelijk!!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Mooie ligging,veel te doen in de omgeving Park is wel gedateerd
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Peter Dejong
Datum: 15 april 2024
Het uitzicht vanuit het tiny house (211) is ongelofelijk! Voor natuurliefhebbers een toplocatie. Alleen spijtig dat op de weg die eronder loopt, veel te hard gereden wordt met alle geluidsoverlast tot gevolg.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
De uitstraling en vriendelijke personeel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Brenda
Datum: 15 april 2024
Wat een doods centrum. We dronken wat met 8 personen bij de pizzeria en namen een bittergarnituur erbij. Vervolgens kwam er nooit meer iemand naar buiten om een nieuwe bestelling op te nemen, terwijl de zaak op één tafel na leeg was. Dus zijn we maar terug naar het huis gegaan.....nadat we naar binnen moesten om de ruim 50 euro af te rekenen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: D.C. Veldkamp
Datum: 15 april 2024
Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Heerlijk verblijf gehad in de 8 persoons wellness villa. Ruime bungalow, iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer en je eigen binnenzwembad, sauna en hot tub hebben is luxe!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    4.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    4.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Tamara Van de Laar
Datum: 14 april 2024
Er genoten van en weekje vakantie samen met onze vrienden
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
Ga op deze voet gewoon door. Wij komen 2 a 3 keer per jaar in resort arcen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Petra Costermans
Datum: 12 april 2024
Zeer aangenaam en proper park! Leuke huisjes die netjes onderhouden zijn, toffe zwemgelegenheid.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
Hebben genoten van alles op het park, zeker de moeite waard om terug te komen,personeel is heel vriendelijk. Hebben 3 dagen in restaurant gegeten,het eten wat super goed zeker aan te raden.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: René Langenberg
Datum: 12 april 2024
Gezellig! Alle medewerkers waren: lief, enthousiast, behulpzaam en vooral vriendelijk! Ons huisje zag er goed uit en voelde als thuiskoemen. Ook het park zag er goed verzorgd uit en alle info was ook duidelijk aangegeven. Redenen genoeg voor een tweede bezoek!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
Zeer aangenaam verblijf, ruim en mooi onderhouden park. Veel groen, propere en rustige omgeving. Leuke ligging met tal van activiteiten. Aanrader!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Wim Pieters
Datum: 8 april 2024
Komen al enige jaren op het vakantiepark, ook met de familie in zwembadbungalow, en ja... als eerder gezegd is de combinatie van sauna, jacuzzi (én zwembad) moeilijk te vinden in Nederland. En die golfkar... blijft hilarisch ;)
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Matthias Krämer
Datum: 7 april 2024
freundliche Mitarbeiter, sehr gute Hausausstattung, sehr schöner ruhiger Park, trotz Bettenservice Betten bei Anreise nicht bezogen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Lucienne Vandezande
Datum: 6 april 2024
Huisje met zwembad was wel veel stof op vloer rond zwembad, waren 5 wc maar geen wc papier. Was in de info rond vertrek geen melding van gemaakt michien vakantie gangers een seintje geven dat het niet voorzien is voor de rest in orde
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 april 2024
Heel mooi park met heel kindvriendelijke medewerkers, veel te doen voor kinderen. Vond enkel de huisjes wat dicht op elkaar staan. Maar super leuk verblijf gehad met de kleindochter
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Jan Van der Horst
Datum: 4 april 2024
Vooral de adequate service bij de storing in de verwarmingsinstallatie bij onze aankomst. Wij hebben een leuk midweekse verblijf gehad. De vriendelijke houding van uw medewerkers deden ons goed!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Dat is nu voor ons de derde dat wij geboekt hebben wij komen zeker terug naar deze Park Resort Arcen Vandaag zijn we vrienden op bezoek geweest en ze wou graag blijven eten maar het restaurant waar het ze wouden eten was niet open de twee restaurants altijd open zijn dat de mensen kunnen kiezen meer of de kaart zetten er is veel te weinig om te kiezen te kunnen eten ook voor kinderen
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    3.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
We hebben met 18 personen jong en oud genoten van jullie voorzieningen op het park en de goede vriendelijke service TOP chapeau
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Een ontzettend leuk park in een prachtige omgeving waar van alles voor jong en oud te beleven is. Tips: meer animatie voor kinderen 4 jaar op geschikte tijden (voor 18.30u). Matrassen waren aan vervanging toe. Emmer in het huisje met allesreiniger was handig geweest. Traphekje voor boven was fijn geweest. Tops: leuk zwembad, prachtige indoor en buiten speeltuin. Prima fietsen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.