Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.7

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 12258 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12258 reviews

7
Naam: Annie Van Ruitenbeek
Datum: 28 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is prima. Mooie omgeving. Wij hadden een lux huis, maar het was niet schoon, het huis moet van onder tot boven eens goed schoonmaakt worden! Dat kan niet in een uurtje vandaar dat we het niet ter plekke gemeld hebben.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig verblijf in een fraaie fietsomgeving.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijn park je voelt je op je gemak
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De accomodatie was prima, alleen de toiletten hebben we toch nog beter schoongemaakt. en we hebben ook doorgegeven dat er op de begane grond een gat in een van de deuren zat.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima,rustig en veilig park.Eventueel de verblijven restylen en nogmaals zet de hoogte van de machtiging van de waarborgsom bij de boeking,in de voorwaarde is die onduidelijk te vinden. Verder een hele fijne vakantie gehad op jullie park,voor herhaling .
9
Naam: Gaby Meuwes
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super leuke vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar wij gaan zeker vlug terug komen
8
Naam: G Bechger
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig weekje maar druk weekend, maar dat hoort erbij. Leuk zwembad!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn,lekker gefietst in de omgeving van het park.
9
Naam: Rogier Bron
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg fijn park voor gezinnen met kleine kinderen. Ons zoontje heeft de tijd van z’n leven gehad hier :)
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
leuke week gehad alleen de verlichting in de slaapkamers was slecht en n nachtkastje was ook wel handig geweest erg weinig ruimte tussen de bedden de douchecabine was niet echt ruim de vloerern onder de banken was vies de deuren piepten
9
Naam: Marion Koemans
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ons verblijf was geweldig, wij waren met onze zonen en echtgenoten op het park i.v.b. met ons 50 jarig huwelijk, Hebben 6-pers. villa Type Luxe Villa 6B, van vrijdag 23/9 t/m 26/9 icl. hond.,gehuurd. Ons verblijf was geweldig, alleen konden wij pas om 16 uur onze sleutels krijgen, waren al om 14 uur op park, en het huisje was klaar(hebben wij zelf gezien,toen deur op slot werd gedaan. Zijn vaker op vakantie geweest, en meestal werd het tussen 12 en 13 uur vrijgegeven, dan heb je nog wat aan de dag, nu is de eerste dag al om, als je om 16uur pas de sleutel krijgt. Voor deze dag heb je ook betaald, en daar heb je dan niets meer aan. Het is niet als negatief bedoeld, het is alleen een gegeven waar jullie in de toekomst hopelijk aan denken. Als je met de bus na Spanje gaat, kom je om 8/9 uur aan, na het hotel aanmelden en om 14 uur kun je op je kamer, en je moet ook bij vertrek om 10 uur uit de kamer, daar kan het dus wel.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, dit was de tweede keer en weer hebben we het naar ons zin gehad.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Totaal was goed . Maar de bedden waren niet opgedekt toen we aankwamen en toen ik dat zelf ging doen zat er een grote scheur in het laken, jammer.
8
Naam: Koen van Delm
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vakantiepark. We waren er voor de derde keer waarvan de tweede keer in huis 242/243 Daar is momenteel een probleem met stank die uit de afloop van de douches komt, dit vooral in kamer Venetië Graag laten nakijken
8
Naam: H. Hoomoedt
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen hier elk jaar, helaas zien wij dat de schoonmaakt steeds slechter wordt gedaan, ook de bedden lijken elk jaar harder te worden en de kussens mogen geen kussens heten.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Genoten van rust, natuur en historie van de omgeving.
8
Naam: Frits Hoebergen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn gehad en we zijn tevreden. Er zijn verbeterpunten qua schoonmaak en onderhoud (er was het een en ander kapot)
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Douche stonk erg. Dotten haar op de douche slang en putje waarschijnlijk vol. Water liep slecht weg . Gemeld bij vertrek
9
Naam: P. van Gelderen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een top verblijf gehad! Het lage cijfer voor de schoonmaak komt door de badkamer. Schoon was ie op het oog wel maar de radiator was erg roestig en de voegen waren ook niet meer erg netjes. Dan kan het wel schoongemaakt worden, wat ook absoluut gebeurt is denk ik, maar het oogt niet echt fris. Ook loopt de wastafel slecht door. Ook het wc rol houdertje hing nogal los wat ook armoedig oogt. Maar goed, voor 2 a 3 nachtjes is het prima en het is verder een prachtig schoon en goed onderhouden huisje en dan haalt dit dat wel een beetje naar beneden. Ik zou er even naar kijken als ik jullie was. Het zal ons trouwens niet weerhouden nogmaals te komen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was weer net zo plezierig als de vorige keer
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Wilma Kranenburg
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Sandra De Koning
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park fijn voor de hondjes.Maar de slaapkamers zijn erg klein en bijna geen kastruimte voor de kleding.Maar mooie omgeving en knus en zuiver huisje.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf op een schoon vakantie park veel faciliteiten.
9
Naam: Sandra Lichtenberg
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het verblijf op resort Arcen echt heel erg fijn en prettig. Helaas zullen we het restaurant wel overslaan. Het was er niet gezellig eten doordat er iemand werkte die de sfeer verziekt door haar chagrijnige humeur. Dat vonden wij eigenlijk het enige wat jammer was. Voor de rest zien jullie ons zeker terug!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak heeft wat te wensen over gelaten. Vloer plakte, trapleuning plakte. Spinnenwebben met stof hingen van de kast. Overal meer spinnenwebben. Het is natuurlijk wel de tijd van het jaar, maar had er meer van verwacht.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.