Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

Adres

Resort Arcen

Dorperheideweg 12
5944 NK Arcen
Limburg (NL)
Nederland
+31(0)77-3560130

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Bij de meeste bungalows is er parkeergelegenheid. Bij de 4-persoons luxe, de chalets en buitenverblijven is dit niet het geval. In het park zijn er meerdere algemene parkeerplaatsen waar je je auto kunt parkeren.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Servicepoint een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij het Servicepoint.

Waarborg

Voor een extra snelle check-in vragen wij je vriendelijk om bij aankomst op het park het machtigingsformulier voor de borg ingevuld in te leveren. Je kunt het machtigingsformulier ook ter plekke bij het Servicepoint invullen. Met deze machtiging is het niet nodig om de waarborg contant te voldoen.

Toegang overdekt zwembad

Alle gasten van Resort Arcen hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het overdekte zwembad.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op vrijdag en op maandag tot 17.00 uur. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van het Service point? Meld je dit dan vooraf aan het Service point via telefoonnummer 0031 (0)773 560 130. 

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.