Adres en reisinformatie

Adres

Havenresort Terherne

Kupersleantsje 5
8493 LR Terherne
Friesland
Nederland
31(0)566652707

Reisinfo

Algemeen

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij het Service point. 

Aankomst

Vanaf 15.00 ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot uiterlijk 18.00. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van het Service point? Meld dit dan vooraf aan het Service point via telefoonnummer 0566 - 652 707.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 je vakantieverblijf te verlaten.

Borg

Het is mogelijk dat de receptie je bij aankomst op basis van de groepssamenstelling vraagt een waarborg te betalen voor je verblijf. De waarborg bedraagt tussen de € 50,- en € 500,- per verblijf.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.