Deux Fontaines

Névez, Bretagne, Frankrijk

  • Strand en zee
  • Cultuur en natuur
  • Zwemparadijs

reviews

8.3

Vakantiepark Deux Fontaines scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 18 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 18 reviews

9
Naam: Chantal Van Robbroeck
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
geluiden van de natuur, iedere keer als we terug naar de woning gingen horen we de vogeltjes, vriendelijk personeel
9
Naam: Danny van Van Buggenhout
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
t was heel fijn , goede ligging , rustig ,mooi zwembad , goed verblijf in challet , spijtig geen restaurant op hrt domein
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi park. Netjes. Prachtige omgeving.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Vriendelijke service, mooie stacaravan, voorzien van alle comfort. Fantastisch zwemparadijs. Ligging dicht bij mooi zandstrand!
7
Naam: Jolien Meijssen
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuk park. Verbeterpunten: animatie was alleen leuk voor Franse kinderen. Als je in entertainment sector werkt leer dan ajb 10 zinnen NL, Engels en Duits. De wereld is de afgelopen tien jaar ontploft met koffiebars/barrista’s. Een goede koffie aanbieden is geen overbodige luxe. Ik verwacht tegenwoordig ook op een camping een iets meer gevarieerd en gezond aanbod wat betreft afhaal eten.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prachtige locatie, helaas was ons huisje niet proper achtergelaten door de voorgangers, vraag mij af of hier wel op gecontroleerd wordt.
9
Naam: Kloppenberg
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We hebben het erg naar ons zin gehad. Het chalet was schoon en in orde. We konden fijn buiten zitten met genoeg privacy. Supermooi zwembad. De ligging van het park vlakbij het strand was perfect.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi park, chalets wel krap en jammer dat er geen kussens waren voor het buiten stoel/ banken.
10
Naam: MV LR VV
Datum: 16 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Smaakt naar meer!
4
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Bij het boeken hadden wij gekozen om niet bij te betalen voor lakens en handdoeken. Wij hadden deze dus allemaal zelf bij. Ter plaatse bleken deze wel voorzien. De boeking bij Roompot was dus heel verwarrend. Er was weinig duidelijkheid over wat te verwachten. Dat men in een vakantiepark in 2022 nog 15 euro extra (per apparaat!) durft vragen om gebruik te maken van de Wifi vinden wij echt schandalig. Er was zogezegd 30 minuten gratis gebruik per dag, maar dit werkte totaal niet, ook niet in de buurt van de receptie of het zwembad. Het lijkt ons veel beter om de huurprijs in het algemeen wat op te trekken en voor iedereen goede wifi te voorzien, inbegrepen in die prijs. De vaatwasmachine in onze accommodatie was ronduit vuil en vies. Er zat schimmel in de rooster. Wij hebben gevraagd om iemand langs te laten komen, maar die heeft enkel wat geschuurd op het rooster. De machine gaf aan dat er zout moest bijgevuld worden en ook glansspoelmiddel, maar dat heeft niemand op reis zomaar bij zich natuurlijk. Het lijkt mij logisch dat het poetspersoneel dit aanpakt bij het proper maken. De glazen, borden ed waren dus ook niet proper, en het was pas begin juli! Ik vraag mij af wat dit gaat worden tegen eind augustus... Kortom, wij waren teleurgesteld in de service en de hygiëne die we van Roompot normaal wel mogen verwachten...
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te vernemen dat uw verblijf niet geheel naar wens was. Hiervoor onze oprechte excuses. Goed om te lezen dat u ter plaatse meldingen heeft gemaakt. Helaas zijn uw meldingen niet goed opgepakt. Dat vinden wij erg jammer om te horen. Wij gaan al uw opmerkingen doorzetten naar de parkleiding voor verbetering. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Super!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prima chalet. Keurig park. Vriendelijk personeel.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Bijzonder prettig
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prima huisje, mooi park in een prachtige omgeving.
7
Naam: Saskia de Lang
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooie camping, leuk zwembad, strand is wel even lopen. Kies ook eens voor een ander strand.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging, super vriendelijk personeel. Wifi te duur en niet altijd even goed Raampjes wc en douche in sta caravan schijnen door. Niet aangenaam om te zien hoe buurman naar wc gaat als
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.