Beachclub Zandvoort

Bij Beachclub Zandvoort kun je terecht voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Rond het middaguur kun je kiezen uit versbelegde broodjes, frisse gemengde salades of een rijk belegde uitsmijter. De zon verdwijnt achter de horizon wanneer je bij ons aanschuift voor een uitgebreid diner. Begin de avond met een broodplankje of huisgemaakte soep van de chef. Als hoofdgerecht heb je keus uit overheerlijke spareribs, gegrilde zalmfilet, vegetarische Indische curry en nog veel meer.

Beachclub Zandvoort heeft een unieke ligging aan de Noordzeekust. Aan de ene kant hoor je het ruisen van de zee en aan de andere kant het spektakel van het Formule 1-circuit. Na een ontspannen dagje aan het strand of een spannende race op het circuit geniet je nog even heerlijk na bij Beachclub Zandvoort. 

Roompot Zandvoort

Beachclub Zandvoort ligt net aan de andere kant van de duinen van vakantiepark Roompot Zandvoort. Als je op je tenen gaat staan zie je de zee. Draai je om en even verderop is het Formule 1-circuit. In Zandvoort komt alles bij elkaar: ontspanning, natuur en avontuur. En je vakantiehuis is top: modern en compleet ingericht en een terras met loungeset voor de deur.

Good food brings people together

Ontdek onze beachclub