Beachclub Zandvoort

Bij Beachclub Zandvoort kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, verfrissende lunch of een smakelijk diner. 's Morgens serveren we verse croissants, uitsmijters en een luxe ontbijt met verfrissende yoghurt en broodjes met zalm. Rond het middaguur kun je kiezen uit versbelegde Pinsa's, uitgebreide lunchplanken en club sandwiches. De zon verdwijnt achter de horizon wanneer je bij ons aanschuift voor een uitgebreid diner. Begin de avond met een broodplankje of ene huisgemaakte soep van de chef. Als hoofdgerecht heb je keus uit overheerlijke pasta's, tonijn tataki of een tournedos. 

Beachclub Zandvoort heeft een unieke ligging aan de Noordzeekust. Aan de ene kant hoor je het ruisen van de zee en aan de andere kant het spektakel van het Formule 1-circuit. Na een ontspannen dagje aan het strand of een spannende race op het circuit geniet je nog even heerlijk na bij Beachclub Zandvoort. 

Good food brings people together

Ontdek onze beachclub

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.