Vakantieparken in omgeving Putten

2 parken 21 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiehuis Putten

Het vakantiepark heeft verschillende faciliteiten waar u tijdens uw vakantie gebruik van kunt maken. Zo worden er voor de kleine gasten het hele jaar door activiteiten georganiseerd. De vakantiehuisjes in Putten zijn van alle gemakken voorzien dat bijdraagt aan een prettig verblijf op het vakantiepark Putten. Op deze manier kunt u samen met uw gezin genieten van een heerlijke vakantie in Putten! Graag zien wij u terug in Putten op één van de Roompot vakantieparken!

Vakantieparken in omgeving Putten

2 parken 21 verblijven

Samen genieten in prachtig Putten - Bekijk onze vakantieparken in Putten!

Voor een vakantie vol ontspanning en genot in de weidse natuur is Putten een prima keuze. Het plaatsje dat wordt omringd door de Veluwe en de Gelderse Vallei biedt vele mogelijkheden voor heerlijke fiets- en wandeltochten in de fraaie omgeving. In het gezellige centrum zijn diverse winkels en horecagelegenheden te vinden. Roompot herbergt in en rondom Putten een aantal prachtige vakantieparken in Gelderland die voor jong en oud een breed scala aan activiteiten en vermaak bieden.

Vakantiepark de Berkenhorst
Verscholen tussen de Veluwse bossen bij Kootwijk ligt Vakantiepark de Berkenhorst. De ruime bungalows en villa’s op het park zijn geschikt voor 4 tot 10 personen. Naast een zwemparadijs, buitenbad en animatieprogramma’s biedt het autovrije park een breed palet aan sport- en speelvelden zoals tennis- en bowlingbanen, midgetgolf, een voet- en volleybalveld en tafeltennistafels.

Droompark Bad Hoophuizen
Tussen het Veluwemeer en de Veluwse bossen ligt Droompark Bad Hoophuizen. De bungalows, chalets en villa’s op het park zijn geschikt voor 4 tot 16 personen. Met zowel de begrenzing aan de natuur als aan het meer biedt het park volop ruimte voor activiteiten en ontspanning zowel op als naast het water. Daarnaast is er een overdekt zwembad en zijn er diverse sport- en speelvelden aanwezig.

Droompark Bospark Garderen
Prachtig verscholen tussen de Veluwse bossen en heiden ligt Droompark Bospark Garderen. De vrijstaande vakantiewoningen bieden ruimte aan 4 personen. Het kleinschalige park heeft een buitenbad, speeltuinen en aantal ontspannende wellnessmogelijkheden. In de omgeving zijn mooie fietstochten over de Veluwe of uitjes naar leuke dagattracties echte aanraders voor het hele gezin.

Droompark Bad Hulckesteijn
In het noorden van Nijkerk ligt Droompark Bad Hulckesteijn. De ruime bungalows en chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Naast de verschillende recreatiefaciliteiten op het park, biedt de omgeving volop ruimte voor mooie fietstochten door de natuur of ontspanning op het strand van het Nijkerkernauw. Het Dolfinarium in Harderwijk ligt op slechts 20 minuten rijden van het park.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.