Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vervulde wensen 2018

Hoewel het vorig jaar pas de allereerste editie was van de Roompot Wensweken, bleek het bijzonder succesvol met maar liefst 350 ingestuurde wensen. Iedereen kon dan ook meedoen: gasten, personeelsleden, woningeigenaren, maar ook mensen die nog niet eerder bij Roompot op vakantie zijn geweest. Dat dromen en wensen iets is van alle leeftijden hebben we gemerkt; zo was onze jongste aanvrager 6 jaar (go Tim!) en de oudste 84 jaar.

Lastig kiezen

Natuurlijk hadden we het liefst alle 350 wensen in vervulling laten gaan, maar helaas kunnen we niet overal gehoor aan geven. Hoe graag we ook zouden willen, een magisch tandpastadopje dat zichzelf weer op de tube schroeft ligt niet binnen onze mogelijkheden.

Na lang beraad, wikken, wegen en niet kunnen kiezen, hebben we uiteindelijk 63 prachtige wensen kunnen vervullen. De gelukkigen kregen tussen de € 200,- en € 750,- voor onder andere sporttenues, bidons of bijvoorbeeld een verblijf op een Roompotpark.

De gelukkigen waren onder andere:

  • een groep goochelaars die workshops geeft aan kwetsbare kinderen
  • een mevrouw die boodschappen doet voor arme mensen uit haar gemeente
  • een EHBO-vereniging die nieuwe tassen nodig had
  • een stichting die uitstapjes voor ouderen organiseert en waarvan de bus aan vervanging toe is

Succesverhalen

Joan was al een tijdje goed bezig met een boodschappenweggeefkast. Roompot deed een duit in het zakje en gaf haar het laatste zetje om een eigen stichting te worden!

Ook Mark stuurde een wens in. In de video zie je waar de bijdrage van Roompot terecht is gekomen.