Algemene voorwaarden #yesroompot

Wij vinden het leuk om de mooiste vakantieherinneringen terug te zien in jouw vakantiefoto’s. We delen dan ook graag jouw leukste Roompot vakantiemomenten met andere vakantieliefhebbers.

Door gebruik te maken van de hashtag #yesroompot geef je Roompot toestemming om:

  • Alle foto’s die getagd zijn met #yesroompot te delen op onze social media kanalen (Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn)
  • Alle foto’s die getagd zijn met #yesroompot te gebruiken op onze website (roompot.com)
  • Alle foto’s die getagd zijn met #yesroompot te plaatsen in onze nieuwsbrief
  • Alle foto’s die getagd zijn met #yesroompot te gebruiken in onze overige marketingcommunicatie

Jij krijgt hiervoor terug:

  • Gratis publiciteit
  • Een naamsvermelding met (indien mogelijk) een link naar jouw profiel bij een plaatsing op onze social media kanalen (tenzij je aangeeft dit niet te willen)
  • De mogelijkheid om jouw toestemming altijd in te trekken

Eigendom & naamsvermelding
Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je dat de foto jouw eigendom is. Je verklaart hierbij ook dat alle mensen in de foto ook akkoord zijn met de genoemde voorwaarden.

Wij zullen waar mogelijk altijd de naam van de eigenaar vermelden. Mocht dit niet gebeurd zijn, neem dan contact met ons op via social@roompot.nl en wij zullen de naamsvermelding binnen 30 dagen publiceren.

Toestemming intrekken
Je mag uiteraard altijd jouw toestemming intrekken. Neem dan contact met ons op via social@roompot.nl en vermeld hier een directe link naar de betreffende foto. De foto zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen, verwijderd worden van onze digitale kanalen en zal niet meer gebruikt worden in onze marketingcommunicatie. Foto’s die gebruikt zijn in onze nieuwsbrief en offline kanalen kunnen wij niet meer verwijderen.