47 campings 151 kampeervelden

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Campings | Roompot Vakanties biedt u campings op de mooiste locaties in natuurrijke omgevingen!

47 campings 151 kampeervelden

Samen kamperen op de campings van Roompot

Kamperen is nog altijd een van de populairste manieren om de vakantie door te brengen. Vrijheid, primitief bivakkeren in het gras en tussen de bomen en de gezelligheid van een spelletje voor de tent of caravan; wat wilt u nog meer? Roompot heeft op verschillende plekken aan het water, in het bos of naast de duinen prachtige campings voor u in de aanbieding, waar u op de kleine en grote kampeervelden uw tent, vouwwagen, caravan of camper kunt stallen. Ouderwets en onbezorgd genieten is hier een garantie.

Samen kamperen in nostalgisch Nederland
Kamperen in eigen land is een ware belevenis. Ontspannend aan de Noordzee, tussen de Veluwse bossen of in de Limburgse heuvels; overal in Nederland is het vakantiegevoel van de camping te vinden. Verspreid over de verschillende provincies biedt Roompot campings waar u de tent, caravan of camper kunt installeren of kunt intrekken in een van de kant-en-klare bungalowtenten die van alle gemakken zijn voorzien. Ook aan alle benodigde faciliteiten voor ontspanning en vermaak zal het u niet ontbreken. Voor een camping in Nederland bent u bij Roompot aan het juiste adres.

Meer dan campings
Wilt u liever ergens anders verblijven dan op een camping? Geen enkel probleem, Roompot heeft genoeg alternatieven op diverse vakantieparken, bungalowparken, hotels, chalets, stacaravans en appartementen. Daarnaast hebben we nog mooie last-minute aanbiedingen voor u.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.