Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Actueel Reisadvies

Voor ieders veiligheid - update 15 oktober

De huidige situatie verandert van dag tot dag. Binnen en buiten de Nederlandse grenzen. Onze informatie passen we aan waar nodig, bij verandering van maatregelen. Toch kan het gebeuren dat de actualiteit ons inhaalt. Belangrijk om te weten is dat we altijd de richtlijnen van het RIVM en overheidsinstanties van andere landen volgen. Twijfel je over een reisadvies of maatregel? Check dan de reisadviezen en maatregelen van het land waaruit je reist én van het land dat je wilt bezoeken.

 

Vakantie in Nederland – vanuit België

De Belgische overheid raadt het reizen naar alle Nederlandse provincies af, maar verbiedt het niet. Belgen die in Nederland zijn geweest moeten 48 uur voor terugkomst in België, het Public Health Passenger Locator Form hebben ingevuld.

Heb je een verblijf in Nederland geboekt? Dan mag je deze omboeken naar een ander park of naar een latere periode. Ook als je aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden.

 

Vakantie in Nederland – vanuit Duitsland

De Duitse overheid raadt het reizen naar alle Nederlandse provincies vanaf zaterdag 17 oktober af maar verbiedt het niet. Als Duitser mag je dus naar Nederland, maar moet je bij thuiskomst in Duitsland een coronatest doen. Tot de uitslag bekend is moet je in quarantaine blijven.

Heb je een verblijf in Nederland geboekt? Dan mag je je vakantie omboeken naar een ander park in Duitsland of België, óf naar een latere periode. Ook als je aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden.

 

Vakantie in België – vanuit Nederland

Onze parken in België zijn open. Woon jij of iemand uit je reisgezelschap in Nederland en heb je een verblijf in België geboekt? Dan moet je je bij aankomst in België laten testen bij een van de afnamecentra en 10 dagen in quarantaine.

Je mag je vakantie omboeken naar een ander park of naar een latere periode. Ook als je aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden.

 

Vakantie in België – vanuit Duitsland

Duitsers zijn welkom in België. De Duitse overheid verwacht wel dat je na je vakantie bij thuiskomst in Duitsland, een coronatest van maximaal 48 uur oud kan tonen. Kun je dat niet? Dan moet je je in Duitsland te laten testen en in quarantaine gaan tot je de uitslag krijgt.

Je mag je vakantie omboeken naar een ander park of naar een latere periode. Ook als je aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden.

 

Vakantie in Duitsland - vanuit Nederland of België

Onze parken in Duitsland zijn open. In alle openbare gebouwen in Duitsland is het dragen van een mondmasker verplicht.

Inwoners uit Nederland en België moeten bij aankomst in Duitsland een negatieve coronatest kunnen tonen, die niet ouder is dan 48 uur. Of je moet in Duitsland een coronatest doen. In dat geval hoor je wel in quarantaine te blijven tot het resultaat bekend is.

Woon je in Nederland of België en heb je een verblijf in Duitsland geboekt? Dan mag je je vakantie wijzigen naar een ander park of naar een latere periode. Ook als je aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden.

 

Vakantie in Duitsland - vanuit Duitsland

Duitsers mogen naar andere Duitse regio’s op vakantie. Eerdere beperkingen voor gasten uit Duitse risicogebieden zijn afgeschaft. Je hoeft als Duitser geen coronatest te laten zien als je in Duitsland op vakantie gaat. Er zijn 2 uitzonderingen. Voor een verblijf in de volgende 2 parken gelden beperkingen voor Duitsers:

Hafendorf Rheinsberg. Woon je in een Duits risicogebied dan mag je niet op vakantie in deze regio.

HANSA-PARK Resort am Meer. Woon je in een Duits risicogebied, dan moet je een negatieve coronatest van maximaal 48 uur oud kunnen laten zien.

Heb je een verblijf geboekt in een van deze parken en woon je in een van de risicogebieden? Dan mag je je verblijf wijzigen naar een andere regio of naar een andere periode. Ook als je aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden.

 

Omboeken en wijzigen

Door dagelijks veranderende beschikbaarheid, kun je het omboeken naar een ander park of vakantieverblijf of datum alleen doen via de Gastenservice. Ondanks dat het soms wat langer kan duren dan je van ons gewend bent, doen we hard ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.