Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Actueel Reisadvies

Voor ieders veiligheid - vanaf 4 april

Deze informatie passen we aan waar nodig, bij verandering van maatregelen. Toch kan het gebeuren dat de actualiteit ons inhaalt. Belangrijk om te weten is dat we altijd de richtlijnen van het RIVM en overheidsinstanties van andere landen volgen. Twijfel je over een reisadvies of maatregel? Check dan de reisadviezen en maatregelen van het land waaruit je reist én van het land dat je wilt bezoeken.

Vakantie in Nederland – vanuit België

De grenzen zijn open en je mag naar Nederland reizen. Meer informatie hierover vind je op deze pagina van de Belgische overheid. Je mag in Nederland op vakantie en hoeft niet in quarantaine bij aankomst. 

Vakantie in Nederland – vanuit Duitsland

Alle parken in Nederland zijn open. Je mag naar Nederland van de Duitse overheid. Je mag in Nederland op vakantie en hoeft niet in quarantaine bij aankomst. 

Vakantie in België

De vakantieparken in België zijn open. Je mag in België op vakantie en hoeft niet in quarantaine bij aankomst. Wie volledig gevaccineerd is of een certificaat heeft dat hij volledig is genezen, hoeft zich niet te laten testen. 

Vakantie in Duitsland - vanuit Nederland en België

Alle parken in Duitsland zijn open. Je mag in Duitsland op vakantie en hoeft niet in quarantaine bij aankomst.

Ga je op vakantie naar één van onze parken in Duitsland? Hier gelden geen bijzondere coronamaatregelen.

Vakantie in Duitsland - vanuit Duitsland

Ga je op vakantie naar één van onze parken in Duitsland? Hier gelden geen bijzondere coronamaatregelen.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.