Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Actuele reisinformatie

Zit je met vragen over je vakantie of twijfel je wat de actuele maatregelen zijn op het park? Je vindt de antwoorden op al je vragen hier. Kortom, alles wat je nodig hebt om met een gerust hart op vakantie te gaan. Geen zorgen. Samen regelen we het.

Corona - reisadvies

Corona - reisadvies

Goed voorbereid op reis. In deze tijd betekent dat naast het pakken van je koffer en paspoort, ook het checken van de actuele reisadviezen. Niet alleen van het land waar je naartoe gaat, maar ook waar je vandaan komt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bekijk reisadvies
Corona - veelgestelde vragen

Corona - veelgestelde vragen

De huidige situatie roept veel vragen op. Dat begrijpen we. Zeker als je een vakantie hebt geboekt of wilt boeken. We hebben de meest gestelde vragen voor je verzameld en beantwoord. Zo vind je zelf makkelijk en snel het antwoord op je vraag.

Tip: kun je een vraag niet vinden? Probeer de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Bekijk veelgestelde vragen
Corona - maatregelen op het park

Corona - maatregelen op het park

Vakantie vieren is vrij zijn en doen waar je zin in hebt. Tegelijk hebben we ook te maken met het coronavirus. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de vakantieverblijven én bij de faciliteiten die open zijn besteden we extra aandacht aan hygiëne. Ook maken we je attent op onze regels voor een veilig verblijf.

Bekijk maatregelen
Vakantie omboeken of wijzigen

Vakantie omboeken of wijzigen

Door de huidige coronamaatregelen kunnen je vakantieplannen veranderen. Heel vervelend. Gelukkig hebben we omboekgarantie. Hiermee verandert je vakantie gewoon met je mee. Vaak is een kleine wijziging genoeg om jouw vakantie aangepast, of in de toekomst toch door te laten gaan.

Bekijk omboekinformatie