Overnachten

Wellness met overnachting

Je wellness avontuur eindigt pas echt relaxed als je na een dagje sauna zo je bed induikt. Verwen jezelf en overnacht in de buurt. Op loopafstand van Thermaalbad Arcen liggen verschillende hotels. Wat dacht je van een wellness weekend in een van de splinternieuwe hotelkamers van Parkhotel Bad Arcen? Of een weekendje weg in een luxe bungalow op Résidence Klein Vink?

Hotel met wellness

Te midden van de prachtige natuur van Nationaal Park De Maasduinen biedt Parkhotel Bad Arcen verschillende sfeervolle hotelkamers. Tijdens je verblijf in dit hotel heb je gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. Stap binnen een paar minuten een warm kruidenbad of hete sauna in. Maak onbeperkt gebruik van de wellness faciliteiten. Na een dagje onspanning schuif je zo aan in het hotelrestaurant. Of drink voor het slapen gaan nog even gezellig een drankje aan de bar.

Résidence Klein Vink

Vlak bij Thermaalbad Arcen ligt Résidence Klein Vink, met comfortabele villa’s, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Tijdens een verblijf op dit vakantiepark heb je elke dag 2,5 uur gratis toegang tot het Thermaalbad. Het omliggende Nationaal Park De Maasduinen leent zich perfect voor heerlijke wandelingen, fietstochten en zelfs rustieke vaartochten met een boot of kano.

Boek je wellness overnachting in Limburg

Een dagje spa of weekendje wellness met overnachting in Limburg is een ware ontspanningsbeleving waarbij het je aan niks zal ontbreken. Bekijk snel de beschikbaarheid van hotelkamers in Parkhotel Bad Arcen en bungalows op Résidence Klein Vink.