Wellness hotel Limburg - Kom bij ons lekker overnachten

Wellness met overnachting Limburg

Je wellness avontuur eindigt pas echt relaxedals je na een dagje turks stoombad of sauna's zo je bed induikt. Verwen jezelf en overnacht in de buurt.

Op loopafstand van Thermaalbad Arcen liggen verschillende hotels. Wat dacht je van een wellness weekend in een van de splinternieuwe hotelkamers van Parkhotel Bad Arcen? Of een weekendje weg in een luxe bungalow op Résidence Klein Vink? Goed voor je well being.

Limburg Wellness hotel

Te midden van de prachtige natuur van Nationaal Park De Maasduinen biedt het wellness Hotel van Limburg ‘Parkhotel Bad Arcen’ verschillende sfeervolle hotelkamers. Tijdens je verblijf in dit hotel heb je gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. Stap binnen een paar minuten een warm kruidenbad of de hete sauna van Arcen in. Maak onbeperkt gebruik van de wellness faciliteiten en probeer eens een wellness arrangement.

Na een dagje onspanning schuif je zo aan in het hotelrestaurant. Of drink voor het slapen gaan nog even gezellig een drankje aan de bar. Zo geniet jij van een dag in het wellness Hotel van Limburg.

Résidence Klein Vink

Vlak bij Thermaalbad Arcen ligt Résidence Klein Vink, met comfortabele villa’s, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Tijdens een verblijf op dit vakantiepark heb je elke dag 2,5 uur gratis toegang tot het Thermaalbad. Het omliggende Nationaal Park De Maasduinen leent zich perfect voor heerlijke wandelingen, fietstochten en zelfs rustieke vaartochten met een boot of kano. Het is er net zo mooi als het landschap van Zuid-Limburg.

Boek je wellness overnachting in Limburg

Een dagje spa of weekendje wellness met overnachting in provincie Limburg is een ware ontspanningsbeleving waarbij het je aan niks zal ontbreken.

Bekijk snel op onze website de beschikbaarheid van hotelkamers in Parkhotel Bad Arcen en bungalows op Résidence Klein Vink. Nog een tip. Kom eens in de winter als er sneeuw ligt. Het lijkt dan wel klein Zwitserland.