Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?
Thermaalbad Arcen is elke dag open van 08:30 uur tot 23:00 uur. Je kunt naar binnen tot 21:30 uur. Er is één uitzondering, 31 december sluiten we om 21:00 uur. De openingstijden voor onze beautyafdeling zijn maandag t/m donderdag en zondag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Waarom is het water gezond?
Thermaalbad Arcen maakt gebruik van een eigen bron. Deze bron is ongeveer 900 meter diep. Van nature bevat het water veel mineralen zoals ijzer, mangaan en fluoride. De combinatie van lekker warm water (ongeveer 35 - 36 graden C) en mineralen is goed voor je lichaam. Onafhankelijke instituten, bijvoorbeeld het balneologisch instituut aan de universiteit van München, controleren regelmatig de kwaliteit van het bronwater. Thermaalbad Arcen voldoet aan de strengste eisen en mag officieel het predicaat 'Bad' gebruiken.

Moet ik reserveren?
Voor de thermaalbaden en de sauna’s hoef je niet te reserveren. Wil je een behandeling of arrangement bijboeken? Dan graag wel even vooraf reserveren via: 077-4732424.

Mag ik kinderen meenemen?
Ja hoor, kinderen zijn welkom. Kinderen tot 2 jaar zijn zelfs gratis. Voor kinderen vanaf 2 jaar betaal je het normale tarief. Het saunagedeelte is alleen bedoeld voor mensen vanaf 16 jaar. Laat speelgoed thuis en zorg ervoor dat de kinderen de ontspannende sfeer in het bad niet verstoren.

Kan ik een gereserveerde behandeling annuleren?
Ja, je kunt gratis annuleren tot 48 uur voor de behandeling. Bij annulering binnen 24 uur betaal je 25% van de behandelingskosten en bij annuleren op de dag zelf 50%.

Is badkleding verplicht?
In de thermaalbaden is badkleding verplicht. Draag badkleding van zwembadstof en trek vanwege de hygiëne geen ondergoed onder je zwemkleding aan. In de sauna’s ben je naakt en zit je op je handdoek.

Hoe kan ik een beautybehandeling reserveren?
Onze reserveringsafdeling is elke dag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.30 uur via 077-4732424. Of vul op de website het reserveringsformulier van de gewenste behandeling in.

Ben ik verplicht om een badjas te dragen en kan ik die huren?
Je hoeft geen badjas aan maar het is wel lekker. Je kunt badjassen, handdoeken en slippers makkelijk bij ons huren. Daar betaal je borg voor. Als je de gehuurde spullen weer inlevert, krijg je de borg natuurlijk terug.