Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?
Thermaalbad Arcen is elke dag open van 08:30 uur tot 23:00 uur. Je kunt naar binnen tot 21:30 uur. Er zijn twee uitzondering, op 31 december sluiten we om 20:00 uur en op Nieuwjaarsdag openen we om 10:00 uur. De openingstijden van onze beautyafdeling zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Waarom is het water gezond?
Thermaalbad Arcen maakt gebruik van een eigen bron. Deze bron is ongeveer 900 meter diep. Van nature bevat het water veel mineralen zoals ijzer, mangaan en fluoride. De combinatie van lekker warm water (ongeveer 35 - 36 graden C) en mineralen is goed voor je lichaam. Onafhankelijke instituten, bijvoorbeeld het balneologisch instituut aan de universiteit van München, controleren regelmatig de kwaliteit van het bronwater. Thermaalbad Arcen voldoet aan de strengste eisen en mag officieel het predicaat 'Bad' gebruiken.

Moet ik reserveren?
Voor de thermaalbaden en de sauna’s hoef je niet te reserveren. Wil je een behandeling of arrangement bijboeken? Dan graag wel even vooraf reserveren via: 077-4732424.

Mag ik kinderen meenemen?
De minimum leeftijd in de thermaalbaden en sauna's is 18 jaar. Enkel in ons beautycentrum zijn kinderen vanaf 6 jaar welkom voor onze speciale Kids behandelingen.

Zijn uitzonderingen op de minimum leeftijd mogelijk?
Bij ons kuuroord draait het om therapeutisch genieten. We begrijpen dat gezondheidsproblemen niet leeftijdsgebonden zijn. Ben je onder de 18 jaar en heb je vanwege een medische aandoening baat bij een bezoek aan het Thermaalbad? We maken graag een uitzondering voor je: jouw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit. Neem vooraf contact op via uitzonderingen@thermaalbad.nl, zodat er geen verwarring ontstaat bij de kassa.

Kan ik een gereserveerde behandeling annuleren?
Ja, je kunt gratis annuleren tot 48 uur voor de behandeling. Bij annulering binnen 24 uur betaal je 25% van de behandelingskosten en bij annuleren op de dag zelf 50%.

Is badkleding verplicht?
In de thermaalbaden is badkleding verplicht. Draag badkleding van zwembadstof en trek vanwege de hygiëne geen ondergoed onder je zwemkleding aan. In de sauna’s ben je naakt en zit je op je handdoek.

Hoe kan ik een beautybehandeling reserveren?
Onze reserveringsafdeling is elke dag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.30 uur via 077-4732424. Of vul op de website het reserveringsformulier van de gewenste behandeling in.

Ben ik verplicht om een badjas te dragen en kan ik die huren?
Je hoeft geen badjas aan maar het is wel lekker. Je kunt badjassen, handdoeken en slippers makkelijk bij ons huren. Daar betaal je borg voor. Als je de gehuurde spullen weer inlevert, krijg je de borg natuurlijk terug.

Is Thermaalbad Arcen toegankelijk voor mindervaliden?
Ja, Thermaalbad Arcen is toegankelijk voor mindervaliden. Tegenover de ingang zijn invalideparkeerplaatsen aanwezig. Binnen zijn er ruime, aangepaste kleedruimtes, aangepaste toiletten en aangepaste douches. Rolstoelgebruikers kunnen gratis een badrolstoel gebruiken. Het merendeel van de baden is toegankelijk via een stoellift. Zowel het beautycentrum als de brasserie en Restaurant De Bron zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De kruidenbaden hebben een hoge instap, waardoor deze mogelijk lastiger in gebruik zijn. In de sauna's zijn geen speciale aanpassingen aanwezig.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.